Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε ποιά τράπεζα η υπηρεσία μπορώ να πληρώνω τον λογαριασμό του φυσικού αεριού Θεσσαλονίκης χωρίς να πληρώνω προμήθεια? Ψάχνω να βρω κάπου που να λέει τις χρεώσεις αλλά δεν βρίσκω πουθενά. Μου φαίνεται κλέψιμο να δίνω και προμήθεια χωρίς λόγο για να τους πληρώσω.

Ψάχνω τις προμήθειες των τραπεζών:

Πειραιώς:1

Eurobank:0,6

alpha bank: δεν βρίσκω
Εθνική:δεν βρίσκω

Δημοσ.

e-banking της alpha. Αν θες τσεκάρω και της ΕΤΕ, δεν το έχω δει αλλά υποθέτω δεν θα έχει. Αλλιώς πρέπει να πας στην ΕΠΑΘ.

edit: η ΕΤΕ έχει προμήθεια 0.20 ευρώ. Δεν το περίμενα...

Δημοσ.

e-banking της alpha. Αν θες τσεκάρω και της ΕΤΕ, δεν το έχω δει αλλά υποθέτω δεν θα έχει. Αλλιώς πρέπει να πας στην ΕΠΑΘ.

Έχω ebaning και στις 4 τράπεζες που έγραψα στο 1ο post.

Είναι σίγουρα δωρεάν? Γιατί στην eurobank π.χ. νομίζω πως είναι δωρεάν μόνο αν έχεις πάνω από 3000 στον λογαριασμό.

ΕΠΑΘ τί ειναι?

Δημοσ.

επαθ είναι εταιρία παροχής αερίου θεσσαλονίκης. Μοναστηρίου 200κάτι, δεν θυμάμαι ακριβώς, και Παπαναστασίου με Μπότσαρη στο κτιριο που είναι ο ΟΑΣΘ.

alpha: πληρωμές -> λοιπές εταιρίες -> εταιρείες φυσικού αερίου -> επα θεσσαλονίκης. Χωρίς χρέωση. Δεν ξέρω αν έχει σχέση με το ποσό της κατάθεσης...

Η ΕΤΕ έχει 20 λεπτά τσιβί, καθώς προείπα.

Δημοσ.

Στο Ταχυδρομείο μέχρι την ημερομηνία ληξης πληρωμης χωρις προμήθεια.

Μετά την ημερομηνία έχει προμήθεια αλλά δεν ξέρω πόσο.

• Like 2
Δημοσ.

επαθ είναι εταιρία παροχής αερίου θεσσαλονίκης. Μοναστηρίου 200κάτι, δεν θυμάμαι ακριβώς, και Παπαναστασίου με Μπότσαρη στο κτιριο που είναι ο ΟΑΣΘ.

alpha: πληρωμές -> λοιπές εταιρίες -> εταιρείες φυσικού αερίου -> επα θεσσαλονίκης. Χωρίς χρέωση. Δεν ξέρω αν έχει σχέση με το ποσό της κατάθεσης...

Η ΕΤΕ έχει 20 λεπτά τσιβί, καθώς προείπα.

Ναι στο ebanking της alpha bank το βρήκα και είναι όντως δωρεάν. Στο ebanking της ΕΤΕ δεν μπορώ να το βρω.

Δημοσ.

Η πειραιως δεν εχει προμηθεια.

Αυτο βλεπω μεσω e-banking

Που το λέει αυτό? Πάτησες στο βήμα 2 και στο έβγαλε? Γιατί στο βήμα 1 δεν βλέπω κάποια αναφορά.

Δημοσ.

Ναι στο ebanking της alpha bank το βρήκα και είναι όντως δωρεάν. Στο ebanking της ΕΤΕ δεν μπορώ να το βρω.

πληρωμές > εταιρειών και λογαριασμών > λοιπών εταιρειών > άλλες   και στο πλαίσιο "εταιρεία/επιχείρηση" επιλέγεις Ετ.Παρ.Αερίου Θεσσαλονίκης. Πιο πολύπλοκο δεν γινόταν να το κάνουν.

Δημοσ.

Που το λέει αυτό? Πάτησες στο βήμα 2 και στο έβγαλε? Γιατί στο βήμα 1 δεν βλέπω κάποια αναφορά.

Οχι και στο πρωτο βημα το λεει, πχ στη ΔΕΗ εχει σημειωση κατω πως υπαρχει προμηθεια 0,30 ευρω.

Στο Αεριο Θεσ/νικης δεν εχει.

Δημοσ.

πληρωμές > εταιρειών και λογαριασμών > λοιπών εταιρειών > άλλες   και στο πλαίσιο "εταιρεία/επιχείρηση" επιλέγεις Ετ.Παρ.Αερίου Θεσσαλονίκης. Πιο πολύπλοκο δεν γινόταν να το κάνουν.

Εντάξει έλεος, είχα δει εκεί και δεν το έβρισκα έτσι όπως το έχουν. Τα 20 λεπτά που είπες όμως που τα λέει?

Οχι και στο πρωτο βημα το λεει, πχ στη ΔΕΗ εχει σημειωση κατω πως υπαρχει προμηθεια 0,30 ευρω.

Στο Αεριο Θεσ/νικης δεν εχει.

Ναι, αλλά έχουν ένα λινκ με παραπομπή σε κάμια συμφωνία με σελίδες ολόκληρες όπου κάπου αναφέρει ότι η προμήθεια είναι αυτή που αναφέρει η τράπεζα στον κατάλογο προμηθειών. Οπότε παίζει να έχει τελικά ή και όχι. Δεν βγάζεις άκρη.

Δημοσ.

βάλε ένα ποσό και πάτα μερικούς αριθμούς στον κωδικό, πάτα οκ, θα το πει. Τελευταία στιγμή κυριολεκτικά, οι πούστηδοι. Μετά θα σου ζητήσει i-code, ακύρωσε.

Δημοσ.

βάλε ένα ποσό και πάτα μερικούς αριθμούς στον κωδικό, πάτα οκ, θα το πει. Τελευταία στιγμή κυριολεκτικά, οι πούστηδοι. Μετά θα σου ζητήσει i-code, ακύρωσε.

Μάλιστα. οπότε alpla bank...

Δημοσ.

Ναι, αλλά έχουν ένα λινκ με παραπομπή σε κάμια συμφωνία με σελίδες ολόκληρες όπου κάπου αναφέρει ότι η προμήθεια είναι αυτή που αναφέρει η τράπεζα στον κατάλογο προμηθειών. Οπότε παίζει να έχει τελικά ή και όχι. Δεν βγάζεις άκρη.

Δε νομιζω, θα το ελεγε αν θα σε χρεωνε προμηθεια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...