arxaggelos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Η ΕΤΕ πότε έβαλε προμήθεια για τη ΔΕΗ; Μέχρι και τον προηγούμενο δωρεάν τον πλήρωσα.
leftermann Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 πολύ πρόσφατα, μάλλον. Κι εγώ τώρα το βλέπω. Μέχρι πριν κάνα εξάμηνο πλήρωνα δεη με alpha, όταν η alpha έβαλε προμήθεια το γύρισα στην ΕΤΕ, τώρα και η ΕΤΕ προμήθεια, θα ξαναρχίσω όπως τον παλιό καλό καιρό. Μετρητά και στο προποτζίδικο. Καλύτερα να παίρνει την προμήθεια ο προποτζής, παρά αυτά τα @ρχίδια.
frabalas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Εδώ στην (πρώην Εμπορική) Άλφα ζητάνε προμήθεια για τις εισφορές του ΟΑΕΕ,ευτυχώς ακόμα τζάμπα στην Εθνική. Δεν θ' αργήσει η ώρα που έχοντας πετάξει έξω τα ταμεία είσπραξης απ' τους οργανισμούς και εκχωρώντας τες (τις εισπράξεις) σε τράπεζες υποχρεωτικά,θα βάλουν οι γαμωάχρηστοι και χαράτς. Πως λέγαμε κάποτε "Τσοβόλα-Σημίτη μας κλείσατε το σπίτι;"Ε,τώρα θα λέμε "Στουρνάρα-Θεοχάρη σας @μώ και πάλι"
funbreaker Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Τελικά λόγω κακής συνεννόησης το πλήρωσε ο πατέρας μου στην εθνική στο ταμείο και του κράτησαν 1,2 ευρώ.Καλά δεν είναι τεράστιο ποσό τα 1,2 ευρώ ως προμήθεια για συναλλαγή? Σιγά το κόστος που έχουν πια, κανονικά θα έπρεπε να ήταν το πολύ 10-20 λεπτά. Μιλάμε για προκλητικό κλέψιμο.
mary Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Τελικά λόγω κακής συνεννόησης το πλήρωσε ο πατέρας μου στην εθνική στο ταμείο και του κράτησαν 1,2 ευρώ. Καλά δεν είναι τεράστιο ποσό τα 1,2 ευρώ ως προμήθεια για συναλλαγή? Σιγά το κόστος που έχουν πια, κανονικά θα έπρεπε να ήταν το πολύ 10-20 λεπτά. Μιλάμε για προκλητικό κλέψιμο. Ειναι, ειναι. Αλλά τι να πεις.. Πληρωνα δεη στο μαρινοπουλο που ειχε τη φθηνοτερη προμηθεια (0,50ευρω) και εδω και 2 μηνες το εχει ανεβασει και αυτος στα 0,65.. Αλλά καλα να παθει ο πατερας μου, αφου δε πληρωνει δεη κλπ λογαριασμους απο e-banking και τρεχω σα βεγκος εγω...
haga Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 99% και στα ΕΛΤΑ είναι δωρεάν, διάβασε τη πίσω σελίδα τα αναφέρει Εάν το γράφει στην πίσω σελίδα του λογαριασμού όπως λες, δεν είναι 99% αλλά 100%.
Porg Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δεν έχω λογαριασμό πρόχειρο να το δω και απόσο θυμάμαι όσες φορές πλήρωσα δεν είχα χρέωση.Πάει και κάνα 6μήνο γιαυτό το 99%
Moderators Gi0 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Update επειδη χρειαστηκε να πληρωσω μεσω Πειραιως σημερα: 1.5 ευρω η προμηθεια. #$@^$%#&!^@#%&^%*&^(%#@$@@#%$#&!!@#!(*(^&*^$$#%^!!!
mary Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Update επειδη χρειαστηκε να πληρωσω μεσω Πειραιως σημερα: 1.5 ευρω η προμηθεια. #$@^$%#&!^@#%&^%*&^(%#@$@@#%$#&!!@#!(*(^&*^$$#%^!!! γουααααατ? Εχει αλλάξει και σε άλλα η πειραιως τη προμηθεια;
barman_ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 καλησπερες επαναφερω το παρον,εχει αλλαξει κατι?υπαρχει τροπος να πληρωσω τα λιγοτερα καπως?ebanking εχω σε πειραιως και eurobank. ο λογαριασμος εληξε την παρασκευη
Backpacker Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Να κάνω μία άσχετη ερώτηση στον TS. Το φυσικό αέριο έχει πάγιο όλο τον χρόνο απ'οτι ξέρω. Πόσο είναι αυτό τους θερινούς μήνες?
barman_ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 δε νομιζω οτι αλλαζει.ειναι περιπου 7 το μηνα.πολλα δηλαδη 1
funbreaker Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Να κάνω μία άσχετη ερώτηση στον TS. Το φυσικό αέριο έχει πάγιο όλο τον χρόνο απ'οτι ξέρω. Πόσο είναι αυτό τους θερινούς μήνες? Από 19/5/15 έως 12/9/15 (117 μέρες) το πάγιο ήταν 27,20€ χωρίς ΦΠΑ. Η κατανάλωσή μου ήταν 8,16€ για όλο αυτό τον καιρό. Ειδικός φόρος κατανάλωσης: 1,04€ Ειδικό τέλος 5 τοις χιλίοις: 0,18€ ΦΠΑ: 4,74€ Σύνολο: 41,32€
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα