Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

..."το προηγούμενο"; Αν άλλαξες καλώδιο, οπωσδήποτε να βρεις ένα όπως το αρχικό.

(Συνήθως οι εξωτερικοί -ειδικά οι 2.5άρηδες- δεν την παλεύουν με πολύ μακρυά καλώδια : χάνεται το σήμα. 30-40 εκατοστών για να είσαι σίγουρος)

...ώπα, ώπα, τί λέω; Έτσι σου ήρθε αυτός. Εννοούσες τον προηγούμενο που είχες...

Τεσπα, ή δοκίμασε με κάποιο κοντό, ή πάνε κατευθείαν και ξαναπαραπονέσου.

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΑΝ τον δοκιμάσουν όμως αυτοί και φταίει κάτι στόν υπολογιστή σου (ή το καλώδιό του έτσω, στον υπολογιστή σου) και σε εκείνους είναι εντάξει....τότε θα έχεις κάνει τζάμπα διαδρομές....

Δημοσ.

οκ θα παω αυριο να αγορασω ενα καλωδιο και να δω τι γινεται...παντως αν εφταιγε το καλωδιο δεν θα ειχα θεμα συνδεσιμοτητας? αυτο που εχω ειναι απλα οτι ο σκληρος ας πουμε αν εχει μια ταινια μεσα και θελω να την δω  στο πσ δεν μπορω...πρεπει πρωτα να την περασω στον υπολογιστη να βγαλω τον σκληρο απο πανω και να ανοιξκω τον player για να την δω γτ αν εχω συνδεδεμνο τον σκληρο δεν θα ανοιγει ο player....αααα καλο εεεεεεεεεεε? πλακα κανω..τεσπα...αυριο και βλεπουμε τι θα γινει

Δημοσ.

...το πιο σωστό απ' όλα πάντως, είναι να τον δοκιμάσεις σε άλλο υπολογιστή...

Το "πείραμα" του καλωδίου, ας έρθει μετά...(καθώς πιθανώς θα το πληρώσεις ολίγον "τσιμπημένο". Όχι τραγικά, αλλά και Πεντάευρο να σκάσεις, εγώ το θεωρώ του ματς).

Δημοσ.

παιδια καλησπερα..επανερχομαι στο θεμα ...δεν εχω προλαβει να δοκιμασω σε αλλο υπολογιστη τον σκληρο αλλα τουλαχιστον με το καινουριο καλωδιο που αγορασα ξερω πως κανει τα ιδια..με το που τον συνδεω επανω δεν τρεχει καμια εφαρμογη στον υπολογιστη..μολις βγαζω το καλωδιο αμεσως ανοιγουν ολες οσες ειχα προσπαθησει πριν να ανοιξω...αν τον δοκιμασω και σε αλλο υπολογιστη θα σας ενημερωσω..μηπως μπορει καποιος να μ πει αν του κανω διαμορφωση μηπως λυθει το προβλημα?η δεν παιζει κανενα ρολο?

εντωμεταξυ οταν παω να κανω καταργηση τηςς συσκευης απο τον υπολογιστη απο κατω δεξια της οθονης μ γραφει οτι δεν μπορει να γινει καταργηση γτ ο σκληρος αυτην την στιγμη χρησιμοποιειται απο καποιο προγραμμα ενω εγω δεν εχω κανενα ανοιχτο...

Δημοσ.

Προφανώς από κάποια διεργασία των Windows χρησιμοποιείται.

Η διαμόρφωση δεν έχει να κάνει. Δοκίμασε πάντως.

Δημοσ.

καλησπέρα

πήρα έναν toshiba 2 tera και δεν μπορώ να κάνω διαμόρφωση.

ξεκινάει και εκτός του οτι αργεί υπερβολικά κάποια στιγμή κολλάει.

ο σκληρός είναι usb 3 και το έχω συνδέσει σε θύρα usb 2

ξέρει κάποιος να με βοηθήσει?

ευχαριστω

Δημοσ.

Διάβασε τις δύο τελευταίες σελίδες, Στάθη. Έχουν προταθεί πράγματα να δοκιμάσεις, για την ίδια περίπτωση.

Κατά τ' άλλα μπορεί και ο δίσκος (παρ' ότι ολοκαίνουριος) να έχει πρόβλημα.

ΑΝ είναι εύκολο (και κυρίως ανέξοδο), απευθύνσου επίσης εκεί από όπου τον αγόρασες.

Δημοσ.

εκανα και διαμορφωση και τπτ...το περιεργο ειναι πως οταν συνδεσω τον σκληρο στον υπολογιστη αυτος αμεσως ανοιγει το παραθυρο με τα περιεχομενα του σκληρου...αυτο ομολογω δεν μ εχει ξανα τυχει...συνηθως εγω παω >>υπολογιστης μου>>toshiba hdd και αφου διπλοκλικαρω επανω του τον ανοιγα για να δω τι εχω μεσα...τωρα μ πεταει ενα αναδυομενο παραθυρο κατευθειαν με το που τον συνδεσω επανω με τα περιεχομενα του...δεν μπορω να φανταστω πως περιμενα 20εργασιμες μερες για την αντικαταστραση ενος σκληρου που τελικα ως καινουριος ειναι προβληματικος...τωρα μονο αν τον συνδεσω σε αλλο πσ αλλα δυσκολα και αυτο.

Δημοσ.

τι εννοεις αλλου? σε αλλο υπολογιστη? δεν εχω....αλλη θυρα?δεν νομιζω να αλλαζε κατι..ηδη σε δυο θυρες το κανει..

Και όμως... αν δεν το έχεις κάνει ακόμη , δοκίμασε να τον συνδέσεις στις πίσω θύρες. Οι μπροστινές μπορεί να έχουν πρόβλημα λόγω της εσωτερικής καλωδίωσης , ενώ στις πίσω δεν υπάρχει κάτι τέτοιο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...