Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χωρίς να τα θέλει όχι. Χωρίς να τα έχει αναγκη όμως ναι. Όλα τα πιτσιρίκια έχουν από ένα φτηνό tablet για να παίζουν angry birlds κλπ. Εσύ μπορείς να το θες για πιο σοβαρα πράγματα οποτε θα πας σε κάτι καλύτερο αλλα ο πολύ κόσμος που βλέπει τα tablet, του αρέσουν αλλα δεν τα χρειαζεται αρκετά για να δώσει πχ 200€. Όταν όμως δεί ένα με 60€ θα το παρει για να του φύγει η περιεργια, να δεί αν θα τον βολέψει ή απλά για να χαρεί το παιδί του κλπ (που και με το tablet των 200€ τα ίδια θα έκανε).

Με τη λογικη αυτη δεν χρειαζομαστε και τα υπολοιπα tablet περαν του android. Αυτο ειναι το ζητημα? Και ειναι κακο που με 60 ευρω καλυπτει αναγκες? Εγω οπως το βλεπω το android καταπινει τα παντα γιατι καλυπτει αναγκες που τα υπολοιπα απλα δεν μπορουν. Γιαυτο εχει εδραιωθει και ειναι παντου και οχι γιατι ειναι φτηνο.

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατί απλά θεωρώ αστείο το γεγονός πως βάζουμε ένα tablet των 50 ευρώ, στην ίδια μέτρηση με ένα των 400!

Και τα δυο είναι tablet...

Αυτήν την είδηση την περίμενα 2 χρόνια νωρίτερα. Είναι εκπληκτικό πως κατέφερε το iPad να αντέξει τόσο πολύ.

Γιατί πούλησε 70 εκατομμύρια ipad πέρυσι ?

Όσο μπορεί και δηλώνει μεγάλες πωλήσεις, τόσο θα καθυστερούν οι πραγματικές ειδήσεις...

Αν βάλουν στις μετρήσεις τις πραγματικές πωλήσεις σε κίνα+ινδία, θα πάει το ipad στα όρια του στατιστικού λάθους...

Δημοσ.
η apple μονη της παλεύει ....

δυστυχως το επιχειρηματικο μοντελο της Apple, οσο επιτυχημενο και να φαινεται τωρα, δεν ειναι βιωσιμο.

Δημοσ.

Με τη λογικη αυτη δεν χρειαζομαστε και τα υπολοιπα tablet περαν του android. Αυτο ειναι το ζητημα? Και ειναι κακο που με 60 ευρω καλυπτει αναγκες? Εγω οπως το βλεπω το android καταπινει τα παντα γιατι καλυπτει αναγκες που τα υπολοιπα απλα δεν μπορουν. Γιαυτο εχει εδραιωθει και ειναι παντου και οχι γιατι ειναι φτηνο.

Αυτό που λες δεν αναιρεί αυτό που λεω εγώ. Δεν είπα ότι είναι κακό να καλύψεις τις αναγκες του με 60€. Κι εγώ πήρα ένα Ainol novo 7 Crystal με 60€ μόνο για αναπαραγωγή βιντεο αν και δεν μου ήταν αναγκαίο. Παρόλα αυτά στα 60€ δεν το σκεφτηκα καν. Δεν με ενδιεφερε η ποιοτητα κατασκευής ή η ταχύτητα του. Μόνο το wifi και μια στοιχειώδη οθόνη.

Το android εχει εδραιωθεί γιατί είναι προσιτό τωρα πια προς όλους. Το βρίσκεις παντού. Από τα no name clones μεχρι κινητά μερικών εκατοντάδων ευρώ. Και δεν είναι λίγοι αυτοί (ίσως κι εγω) που ενώ αρχικά δεν έβλεπαν καν το tablet σαν χρησιμο gadget, τωρα που δουλεψαν ένα απλό μοντέλο σκεφτονται να δωσουν και καποια λεφτά παραπάνω για να πάρουν κατι καλύτερο. Αγοράζεις ευκολα και δίχως σκεψη το φθηνό και σιγά σιγά σου δημιουργούνται αναγκες και πας στο ακριβότερο.

Το να είναι κατι φθηνό δεν είναι κακό. Κάθε άλλο. Είναι χρήσιμο για πολλους λόγους.

• Like 1
Δημοσ.

Και τα δυο είναι tablet...

Γιατί πούλησε 70 εκατομμύρια ipad πέρυσι ?

Όσο μπορεί και δηλώνει μεγάλες πωλήσεις, τόσο θα καθυστερούν οι πραγματικές ειδήσεις...

Αν βάλουν στις μετρήσεις τις πραγματικές πωλήσεις σε κίνα+ινδία, θα πάει το ipad στα όρια του στατιστικού λάθους...

Δεν ξέρω ποσά πούλησε δεν ειμαι της εταιρείας,πάντως εγώ πήρα 2 iPad air.....

Ωραία αφού η είδηση δεν είναι πραγματική να μην το συζητάμε τότε.....Καληνύχτα.

• Like 1
Δημοσ.

δυστυχως το επιχειρηματικο μοντελο της Apple, οσο επιτυχημενο και να φαινεται τωρα, δεν ειναι βιωσιμο.

άπατο θα πάει δηλαδή?

Δημοσ.

βασικα νομιζω ότι ενας καλος ανταγωνιστης - πλεον θα είναι τα windows tablet - αφου φτηνηναν, αποκτησανε πιο μενου αφης με τα 8, και κανουν και δουλειες περα από την διασκεδαση.....

Δημοσ.

Το εμπορικό μοντέλο της Apple μια χαρά ειναι ακόμα. Έστω οτι η apple έχει το 36%, τι ποσοστό έχουν οι άλλες εταιρίες; Πόσες εταιρίες μοιράζονται το υπόλοιπο 64%;

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

Δε σε παραξενεύει το γεγονός ότι το αντιλήφθηκες εσύ και όχι αυτοι (οι της apple) ?

• Like 1
Δημοσ.

Δε σε παραξενεύει το γεγονός ότι το αντιλήφθηκες εσύ και όχι αυτοι (οι της apple) ?

Αφου το ειδε αυτος, το πιασε το νοημα, δεν βγαινει η apple ετσι οπως παει. Θα αντεξει 2,3 το πολυ 4 χρονια και μετα θα κλεισει. Ειναι η νεα ΝΟΚΙΑ. Τι δεν καταλαβαινεις?

• Like 1
Δημοσ.

H ανοδος του android και στα κινητα και στα tablet φαινεται εδω και πολλααα χρονια, πολυ πριν οι "κατασκευαστες πανε στο ανοιχτο λογισμικο". Αλλωστε, επειδη ακριβως φαινοταν η ανοδος του android αρχισαν ολοι να φτιαχνουν android συσκευες. Λες ξαφνικα να μαζευτηκαν οι manager γιατι ετσι τους ηρθε και να αποφασισουν να βγαζουν android χωρις ερευνα αγορας για να δουν τι θα πουλησει?

Γιατί, είχαν/έχουν εναλλακτική λύση; Έλεος..

• Like 1
Δημοσ.

Όπως έχει 80%+ στα τηλέφωνα έτσι θα έχει και στα tablet σε λίγο καιρό το android.

Η μόνη διαφορά είναι οτι στα tablet δεν κυριαρχεί η samsung οπότε παραμένει η apple σαν πρώτος κατασκευαστής. Αλλά και αυτό δεν θα κρατήσει πολύ.

Δημοσ.

Το android εχει εδραιωθεί γιατί είναι προσιτό τωρα πια προς όλους. Το βρίσκεις παντού. Από τα no name clones μεχρι κινητά μερικών εκατοντάδων ευρώ. Και δεν είναι λίγοι αυτοί (ίσως κι εγω) που ενώ αρχικά δεν έβλεπαν καν το tablet σαν χρησιμο gadget, τωρα που δουλεψαν ένα απλό μοντέλο σκεφτονται να δωσουν και καποια λεφτά παραπάνω για να πάρουν κατι καλύτερο. Αγοράζεις ευκολα και δίχως σκεψη το φθηνό και σιγά σιγά σου δημιουργούνται αναγκες και πας στο ακριβότερο.

Παλι κανεις λαθος. Το android γνωρισε την τρομακτικη ανοδο στα τελη του 2009, οπου μεσα σε 6 μηνες απο 4% πηγε στο 27. Τοτε δεν υπηρχαν ουτε τα ainol που λες ουτε ολα αυτα τα "κινεζικα" και η φτηνοτερη συσκευη ηταν στα 300 ευρω. Οποτε οχι, ΔΕΝ εδραιωθηκε λογω τιμης και 50 ευρω κινεζικων, πως να το κανουμε 

• Like 1
Δημοσ.

Παλι κανεις λαθος. Το android γνωρισε την τρομακτικη ανοδο στα τελη του 2009, οπου μεσα σε 6 μηνες απο 4% πηγε στο 27. Τοτε δεν υπηρχαν ουτε τα ainol που λες ουτε ολα αυτα τα "κινεζικα" και η φτηνοτερη συσκευη ηταν στα 300 ευρω. Οποτε οχι, ΔΕΝ εδραιωθηκε λογω τιμης και 50 ευρω κινεζικων, πως να το κανουμε 

Τρομακτική άνοδο λες το 4 στο 27; Μετά τι ήταν δηλαδή; Άμα δεν είχε τις τζάμπα συσκευές που βρίσκεις παντού δεν θα είχε την ίδια "επιτυχία".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...