Logikale Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 παιδια ειμαι νεος σχετικα σε ηλικια (17) και εχω ενα θεματακι με τις τριχες στο σωμα μου αλλα οχι σε ολο σε συγκεκριμενες περιοχες δλδ στηθος και κοιλια.... εχω λιγες τριχες αλλα μου τη σπανε μιας και ειναι πυκνες και δν πολυ θελω τριχες στην περιοχη του στηθους οσο για την κοιλια εχω μια πυκνη γραμμη μεχρι την μεση οι οποια δν ξερω εαν ειναι ελκυστικη (ας απαντησουν οι γυναικες σε αυτο γιατι ακουω διαφορα κατα καιρους). Για να μην πολυλογω αμα κανω αποτριχωση στο στηθος και στην κοιλια θα φενεται καλα αμα αφησω τριχες σε χερια και ποδια η θα πρεπει να τα παρω ολα? εκτος απο κερι κατι εχω ακουσει για κρεμες κανουν δουλεια ? και για ποσο καιρο διαρκουν τα αποτελεσματα τους?
man of steel Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 παιδια ειμαι νεος σχετικα σε ηλικια (17) και εχω ενα θεματακι με τις τριχες στο σωμα μου αλλα οχι σε ολο σε συγκεκριμενες περιοχες δλδ στηθος και κοιλια.... εχω λιγες τριχες αλλα μου τη σπανε μιας και ειναι πυκνες και δν πολυ θελω τριχες στην περιοχη του στηθους οσο για την κοιλια εχω μια πυκνη γραμμη μεχρι την μεση οι οποια δν ξερω εαν ειναι ελκυστικη (ας απαντησουν οι γυναικες σε αυτο γιατι ακουω διαφορα κατα καιρους). Για να μην πολυλογω αμα κανω αποτριχωση στο στηθος και στην κοιλια θα φενεται καλα αμα αφησω τριχες σε χερια και ποδια η θα πρεπει να τα παρω ολα? εκτος απο κερι κατι εχω ακουσει για κρεμες κανουν δουλεια ? και για ποσο καιρο διαρκουν τα αποτελεσματα τους? Αν δεν είσαι σαν γορίλας από άποψη τρίχας γιατί να κάνεις αποτρίχωση άντρας είσαι.Εκτός και αν είναι λόγο δουλειάς π.χ αν δουλεύεις σαν μοντέλο οπότε πάσο.Σιγά σιγά με την μόδα θα πάμε και για αποτρίχωση προσώπου.. 3
Orpheas1992 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Αν δεν εισαι φετες, προσωπικα πιστευω οτι το αποτελεσμα αισθητικα θα ειναι χειροτερο μετα την αποτριχωση. 6
giorgolavos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 φιλε εγω εχω μεγαλο προβλημα με τις τριχες. Απο τον λαιμο και κατω εχω παντου εκτος στην περιοχη απο τους αγκωνες ως τους ωμους, σε μεγεθος 3-5 εκατοστα. Εχω ξεκινησει ενα χρονο τωρα και τις βγαζω μονο στην πλατη γιατι με ενοχλουν παρα πολυ. Στο στηθος και κοιλια της τριμαρω με μηχανη γιατι οπως λεει και ο man of steel, αντρες ειμαστε. Οσο για το αν θα φαινεται καλα η αποτριχωση στο στηθος και την κοιλια, εξαρταται απο το τι μεγεθος ειναι οι υπολοιπες τριχες σου. Εγω π.χ. αν ειχα τριχες και στα μπρατσα, για να βγαλω τις τριχες στην πλατη και να τριμαρω του στηθους θα επρεπε να τις βγαλω και στα μπρατσα αλλιως θα ημουν για τσιρκο. Ευτυχως στα χερια μου "σβηνουν" σιγα-σιγα και δεν φαινεται ασχημο. Δεν ξερω πως λεγεται αυτο που χρησιμοποιω γιατι στελνω την αδερφη μου να τα αγορασει και να μου κανει την αποτριχωση. Ειναι κερι πανω σε κατι πλαστικες διαφανιες, τις κολλας πανω σου και τραβας. Ποναει παρα πολυ, ειδικα τις 2-3 πρωτες φορες. Μετα εχει μαλακωσει η ριζα και βγαινουν χωρις ιδιαιτερο πονο. Αυτο μου κραταει περιπου εναμιση μηνα μεχρι να αρχισουν να ξαναφαινονται. Κρεμα Veet ειχα χρησιμοποιησει 2 φορες αλλα δεν μου αρεσε γιατι εμφανιζοντουσαν παλι στις 15 μερες + οτι επρεπε να εισαι πολυ προσεκτικος γιατι αν την αφησεις παραπανω παθαινεις εγκαυμα. Γνωμη μου ειναι να μην πειραξεις τιποτα ακομα για να περιμενεις να δεις πως θα εξελιχθουν, εγω τις εβγαλα ολες αυτες τις τριχες στα 21 προς 22. 1
Logikale Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Αν δεν εισαι φετες, προσωπικα πιστευω οτι το αποτελεσμα αισθητικα θα ειναι χειροτερο μετα την αποτριχωση. φετες δν ειμαι αλλα ειμαι γυμνασμενος Αν δεν είσαι σαν γορίλας από άποψη τρίχας γιατί να κάνεις αποτρίχωση άντρας είσαι.Εκτός και αν είναι λόγο δουλειάς π.χ αν δουλεύεις σαν μοντέλο οπότε πάσο.Σιγά σιγά με την μόδα θα πάμε και για αποτρίχωση προσώπου.. επισης δεν εχω και την τρελη τριχα οχι δν ειμαι σαν γοριλας βασικα τωρα που το σκεφτομαι εχω πολυ λιγες τριχες αλλα επειδη μικρος ειχα κανει λακαμιες τις ειχα ξυρισει και τωρα ειμαι και ασπρος στο σωμα και φενονται ασχημα γιατι ειναι αγριες στα σημεια που προανεφερα αλλα θελω να τις βγαλω και για λογους αισθητικους και μοδας ΥΓ: για να προλαβω καταστασεις και σχολια οι καιροι αλλαζουν και στη νγενια που μεγαλωνω εγω δν βλεπω να αρεσουν οι τριχες στο στηθος
Razor_7 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 δν ξερω εαν ειναι ελκυστικη (ας απαντησουν οι γυναικες σε αυτο γιατι ακουω διαφορα κατα καιρους). ...θελω να τις βγαλω και για λογους αισθητικους και μοδας ΥΓ: ... οι καιροι αλλαζουν και στη νγενια που μεγαλωνω εγω δν βλεπω να αρεσουν οι τριχες στο στηθος νγένια μεγαλώνεις ή γενιά? βάλε τόνο μετά τη γενιά του πολυτεχνείου η γενιά του... ΨΩΜΙ ΚΛΑΡΙΝΟ ΚΑΙ ΦΡΕΝΤΟ ΚΑΠΟΥΤΣΙΝΟ ΣΥΝΤΡΟΦΕ!! 3
man of steel Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 φετες δν ειμαι αλλα ειμαι γυμνασμενος επισης δεν εχω και την τρελη τριχα οχι δν ειμαι σαν γοριλας βασικα τωρα που το σκεφτομαι εχω πολυ λιγες τριχες αλλα επειδη μικρος ειχα κανει λακαμιες τις ειχα ξυρισει και τωρα ειμαι και ασπρος στο σωμα και φενονται ασχημα γιατι ειναι αγριες στα σημεια που προανεφερα αλλα θελω να τις βγαλω και για λογους αισθητικους και μοδας ΥΓ: για να προλαβω καταστασεις και σχολια οι καιροι αλλαζουν και στη νγενια που μεγαλωνω εγω δν βλεπω να αρεσουν οι τριχες στο στηθος Δεν σου είπε κανένα ρε φίλε να το παίξεις greek lover ή κλαρινογαμπρός με κόκκινο μεταξωτό πουκάμισο και δύο κουμπιά ξεκούμπωτα να φαίνονται οι τρίχες για να κάνεις καμάκι!Άμα σε γουστάρει η άλλη και πάτε στο κρεβάτι πρώτη φορά θα σου πει α φεύγω γιατί έχεις 5 τρίχες στο στήθος και 10 στην κοιλιά;Μην βάζετε στον εαυτό σας προβλήματα που δεν υπάρχουν.Άσε τις αραιές τρίχες όπως είναι εκτός και αν με την λακαμία που είπες έκανες τα 'χεις κάνει μαντάρα!
Logikale Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 όχι δεν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα αλλά όσο να πει κανείς καλοκαίρι έρχεται σε λίγο καιρό...
Liverpool89 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Φροντισε να σαι ατριχος εκει που δεν θα ηθελες να εχει μια γυναικα οταν πας μαζι της και τις αλλες αστες... Καποιες γουσταρουν τριχες.. Αλλες οχι.. Θα το καταλαβεις ομως.. Δεν μασανε θα στο πουν... Εγω τις καμω με μηχανη μια φορα το 3μηνο το χειμωνα και το καλοκαιρι 1.5 φορα..
nicoc89 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 εγώ ξυρίζομαι ολόκληρος και τα φρύδια μου βγάζω μια-δυο φορές το χρόνο γιατι ενώνονται ελαφρός και με χαλάνε το πρόσωπο άσε το κερί κ τσι κρέμες κ καν μια δοκιμή με ξυριστική (ηλεκτρική) αν έχεις να δεις αν σου αρέσ και κράτα τογω φροντίζω τον εαυτό μου όπως με αρέσει για να είμ κινητή γκάβλα και οι γκόμενες να αναστενάζουν στο πέρασμα μου 3
katiepie Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Προσωπικά πιστεύω ότι ένας άντρας χρειάζεται αποτρίχωση αν είναι σε επίπεδα αρκούδας. Δε θα έβγαινα με κάποιον που το κάνει καθαρά για λόγους αισθητικής επειδή έχει 3 τρίχες και τον ενοχλούν. Δεν είναι λογικό να έχει ο άλλος πιο λίγες τρίχες από μένα, κάτι πρέπει να ξεχωρίζει τα δύο φύλα στην τελική. Η μια γραμμή στην κοιλιά δεν είναι τριχοφυία. Βέβαια υπάρχουν και κοπέλες που τους θέλουν άτριχους. 1
Johny Q Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 για λογους αισθητικους και μοδας What's wrοng with peοple ??
zynif Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Aμάν με αυτούς τους άτριχους με φράτζα που προβάλλει η tv και τα περιοδικά 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα