saya Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Aναλογα την τριχοφυια. Αν εχεις παρα πολυ εντονη εκει να το καταλαβω. Τυπου αρκουδακι. Ειναι και θεμα καθαριοτητας πανω απο ολα..γιατι θα ιδρωνεις και θα φαινεται ασχημο. Ειδαλως δεν στο συνιστω. Το μετροσεξουαλ στυλ ειναι απωθητικο για τις περισσοτερες γυναικες νομιζω.
nicoc89 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Αφήστε τις γενικότητες , ειναι αναλόγως τον άνθρωπο , κάποιος με ωραίο σώμα θα φαίνεται ωραίος χωρίς τρίχα , κάποιος αγύμναστος/χοντρός θα φαίνεται σα φώκια/φάλαινα (και με τρίχα το ίδιο φαίνεται αλλα κρύβει λίγο τα πατσολίκια) και κάποιος αδύνατος θα φαίνεται σα καλαμάκι του φραπέ , τουλάχιστον με την τρίχα ξεχωρίζει , δεν υπάρχουν καλαμάκια του φραπέ με τρίχες , εκτός αν έπινες γάλα και το άφησες μέρες κ έπιασε μούχλα και η μούχλα μοιάζει με τρίχες όσοι έχετε τριχωτό γκώλο ήθελα να ήξερα δεν τον ξουράτε? πιάνετε το κακάδι μετά την κένωση και γίνετε φύλλο γκοφρέάμα ιδρώστε μετά βρωμάει λες κ έχεσε γελάδγω δεν έχω τριχωτό γκώλο σα μπαμπουίνος 1
Razor_7 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Αφήστε τις γενικότητες , ειναι αναλόγως τον άνθρωπο , κάποιος με ωραίο σώμα θα φαίνεται ωραίος χωρίς τρίχα , με τρίχα πώς θα φαίνεται δηλαδή? Δε μιλάμε για ακραίες περιπτώσεις, με νορμάλ τρίχα.
nicoc89 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 με τρίχα πώς θα φαίνεται δηλαδή? Δε μιλάμε για ακραίες περιπτώσεις, με νορμάλ τρίχα. σα γορίλας 1
g_alkis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 πιάνετε το κακάδι μετά την κένωση και γίνετε φύλλο γκοφρέ άμα ιδρώστε μετά βρωμάει λες κ έχεσε γελάδ Αϊ σιχτιρ ρε σιχαμένε βραδιάτικο 2
nicoc89 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Αϊ σιχτιρ ρε σιχαμένε βραδιάτικο κακάδ είπα , όχι σκατό το γκοφρέ σε πείραξ ?
HALF EVIL Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Ωχ Θεέ μου τι ανασφάλεια κυκλοφορεί. Αλλά πως αλλιώς με τα πρότυπα που βλέπουν τα νεαρά παιδιά στην τηλεόραση; Μιλάμε για lifestyle . Και το καλύτερο ξέρετε ποιο είναι; Είναι το ότι στο αντίθετο φύλλο περνά περισσότερο η αυτοπεποίθηση και η αυθεντικότητα, παρά η αποτρίχωση. 2
nicoc89 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Ωχ Θεέ μου τι ανασφάλεια κυκλοφορεί. Αλλά πως αλλιώς με τα πρότυπα που βλέπουν τα νεαρά παιδιά στην τηλεόραση; Μιλάμε για lifestyle . Και το καλύτερο ξέρετε ποιο είναι; Είναι το ότι στο αντίθετο φύλλο περνά περισσότερο η αυτοπεποίθηση και η αυθεντικότητα, παρά η αποτρίχωση. εγώ θαυμάζω τον κύριο Αλέξανδρο Πετρίδη το εκτυφλωτικό φως απ το χαμόγελο του ζεσταίνει τσι καρδιές μας
saya Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Αυτο με το ατριχο χερι και ποδι αν δεν σε περνανε για την Αρκτουρο στο δρομο μην το επιχειρησεις..
Logikale Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 αμα κανω αποτριχωση στο στηθος και στην κοιλια θα φενεται καλα αμα αφησω τριχες σε χερια και ποδια η θα πρεπει να τα παρω ολα? εκτος απο κερι κατι εχω ακουσει για κρεμες κανουν δουλεια ? και για ποσο καιρο διαρκουν τα αποτελεσματα τους? οκ μπορεί κάποιος να μου απαντήσει κα ισε αυτά εδώ παρακαλώ πολύ;
SpirtouLisS Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 οκ μπορεί κάποιος να μου απαντήσει κα ισε αυτά εδώ παρακαλώ πολύ; η απαντηση #4 του ''giorgolavos'' σου ειναι αορατη? τι παραπανω περιμενεις να σου απαντησει καποιος?
noob Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Και το καλύτερο ξέρετε ποιο είναι; Είναι το ότι στο αντίθετο φύλλο περνά περισσότερο η αυτοπεποίθηση και η αυθεντικότητα, παρά η αποτρίχωση. Όταν η αυτοπεποίθηση και η αυθεντικότητα συναντούν την αποτρίχωση --->νίκοτς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα