Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aναλογα την τριχοφυια. Αν εχεις παρα πολυ εντονη εκει να το καταλαβω. Τυπου αρκουδακι. Ειναι και θεμα καθαριοτητας πανω απο ολα..γιατι θα ιδρωνεις και θα φαινεται ασχημο. Ειδαλως δεν στο συνιστω. Το μετροσεξουαλ στυλ ειναι απωθητικο για τις περισσοτερες γυναικες νομιζω. 

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αφήστε τις γενικότητες , ειναι αναλόγως τον άνθρωπο , κάποιος με ωραίο σώμα θα φαίνεται ωραίος χωρίς τρίχα , κάποιος αγύμναστος/χοντρός θα φαίνεται σα φώκια/φάλαινα (και με τρίχα το ίδιο φαίνεται αλλα κρύβει λίγο τα πατσολίκια) και κάποιος αδύνατος θα φαίνεται σα καλαμάκι του φραπέ , τουλάχιστον με την τρίχα ξεχωρίζει , δεν υπάρχουν καλαμάκια του φραπέ με τρίχες , εκτός αν έπινες γάλα και το άφησες μέρες κ έπιασε μούχλα και η μούχλα μοιάζει με τρίχες 

όσοι έχετε τριχωτό γκώλο ήθελα να ήξερα δεν τον ξουράτε? πιάνετε το κακάδι μετά την κένωση και γίνετε φύλλο γκοφρέ
άμα ιδρώστε μετά βρωμάει λες κ έχεσε γελάδ

γω δεν έχω τριχωτό γκώλο σα μπαμπουίνος 

• Like 1
Δημοσ.

Αφήστε τις γενικότητες , ειναι αναλόγως τον άνθρωπο , κάποιος με ωραίο σώμα θα φαίνεται ωραίος χωρίς τρίχα ,

με τρίχα πώς θα φαίνεται δηλαδή? Δε μιλάμε για ακραίες περιπτώσεις, με νορμάλ τρίχα.

Δημοσ.

με τρίχα πώς θα φαίνεται δηλαδή? Δε μιλάμε για ακραίες περιπτώσεις, με νορμάλ τρίχα.

σα γορίλας 

• Like 1
Δημοσ.

πιάνετε το κακάδι μετά την κένωση και γίνετε φύλλο γκοφρέ

άμα ιδρώστε μετά βρωμάει λες κ έχεσε γελάδ

Αϊ σιχτιρ ρε σιχαμένε βραδιάτικο

• Like 2
Δημοσ.

Αϊ σιχτιρ ρε σιχαμένε βραδιάτικο

κακάδ είπα , όχι σκατό  :huh:

το γκοφρέ σε πείραξ ?  :-(

Δημοσ.

Ωχ Θεέ μου τι ανασφάλεια κυκλοφορεί. Αλλά πως αλλιώς με τα πρότυπα  που βλέπουν τα νεαρά παιδιά στην τηλεόραση;  Μιλάμε για lifestyle . Και το καλύτερο ξέρετε ποιο είναι;  Είναι το ότι στο αντίθετο φύλλο περνά περισσότερο η αυτοπεποίθηση και η αυθεντικότητα, παρά η αποτρίχωση. 

• Like 2
Δημοσ.

Ωχ Θεέ μου τι ανασφάλεια κυκλοφορεί. Αλλά πως αλλιώς με τα πρότυπα  που βλέπουν τα νεαρά παιδιά στην τηλεόραση;  Μιλάμε για lifestyle . Και το καλύτερο ξέρετε ποιο είναι;  Είναι το ότι στο αντίθετο φύλλο περνά περισσότερο η αυτοπεποίθηση και η αυθεντικότητα, παρά η αποτρίχωση. 

εγώ θαυμάζω τον κύριο Αλέξανδρο Πετρίδη  :-) 

το εκτυφλωτικό φως απ το χαμόγελο του ζεσταίνει τσι καρδιές μας 

petridis.jpg

Δημοσ.

Αυτο με το ατριχο χερι και ποδι αν δεν σε περνανε για την Αρκτουρο στο δρομο μην το επιχειρησεις..

Δημοσ.

αμα κανω αποτριχωση στο στηθος και στην κοιλια θα φενεται καλα αμα αφησω τριχες σε χερια και ποδια η θα πρεπει να τα παρω ολα? εκτος απο κερι κατι εχω ακουσει για κρεμες κανουν δουλεια ? και για ποσο καιρο διαρκουν τα αποτελεσματα τους?

οκ μπορεί κάποιος να μου απαντήσει κα ισε αυτά εδώ παρακαλώ πολύ; 

Δημοσ.

οκ μπορεί κάποιος να μου απαντήσει κα ισε αυτά εδώ παρακαλώ πολύ; 

η απαντηση #4 του ''giorgolavos'' σου ειναι αορατη? τι παραπανω περιμενεις να σου απαντησει καποιος?

Δημοσ.

Και το καλύτερο ξέρετε ποιο είναι;  Είναι το ότι στο αντίθετο φύλλο περνά περισσότερο η αυτοπεποίθηση και η αυθεντικότητα, παρά η αποτρίχωση. 

Όταν η αυτοπεποίθηση και η αυθεντικότητα συναντούν την αποτρίχωση --->νίκοτς.  :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...