Tilemaxx Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 http://news.cnet.com/8301-17852_3-57612676-71/scientist-quantum-physics-can-prove-theres-an-afterlife/Με βάση τo παραπάνω άρθρο, θα ήθελα να το συζητήσουμε. Αν όχι τώρα δηλαδή, που δεν έχει αποδειχθεί οτι η ψυχή υπάρχει εκτός φυσικού σώματος (τουλάχιστον όχι στις 3 διαστάσεις), ίσως σε 10-20-50 χρόνια μπορεί να ανακαλυφθεί κάτι τέτοιο με την βοήθεια της κβαντικής τεχνολογίας;ΚΑΝΩ ΕΚΚΛΗΣΗ για μια πολιτισμένη συζήτηση, χωρίς χριστιανικούς θεούς, καινές διαθήκες, χριστούς, και διαμάχες μεταξύ ένθεων-άθεων.Είναι κρίμα ένα τοπικ να κλειδωθεί για πολλοστή φορά ενώ μπορούμε όλοι μαζί να κάνουμε πολιτισμένο διάλογο. 3
Anorymous Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Ειμαι ΧΟ και πιστευω οτι κατι υπαρχει μετα οχι μονο λογο πιστης αλλα επειδη δεν ξερουμε ακομα τιποτα για την υπαρξη σε αυτο τον κοσμο, εδω πριν λιγες εβδομαδες αποδειχθηκε οτι φωτεινα σωματα που νομιζα για αστερια ειναι μακρινοι γαλαξιες τι να λεμε τωρα.
The_Judas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Αν πιστεύει κάποιος πολύ, μπορεί να ανακαλύψει πολλά πράγματα. Το ανθρώπινο μυαλό έχει αστείρευτη φαντασία. Πολλές φορές και η επιστήμη ξεφεύγει και υπόσχεται αιώνια ζωή ή εξήγηση των πάντων. Αυτό όμως είναι πολύ υπεροπτικό. Ότι και να ανακαλύψει όμως δεν είναι αρκετό για αυτόν που θέλει να πιστέψει στο υπερφυσικό. Παλιότερα υπήρχε πίστη στην επίπεδη γη, στον ουράνιο θεό ή στον θεό ήλιο. Μετά από εξερεύνηση η επιστήμη εξήγησε ορισμένα πράγματα... Τότε ξαφνικά οι πιστοί βρήκαν άλλη ερμηνεία για τους ουρανούς και τον θεό πιο αόριστη ώστε να τους καλύπτει. 1
evabb Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 http://news.cnet.com/8301-17852_3-57612676-71/scientist-quantum-physics-can-prove-theres-an-afterlife/ what the fuck is this shit????? υπαρχουν ακομη ανθρωποι που πιστευουν στην μεταθανατια ζωη εν ετη 2014; 7
Tilemaxx Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 what the fuck is this shit????? υπαρχουν ακομη ανθρωποι που πιστευουν στην μεταθανατια ζωη εν ετη 2014; Στον τρισδιάστατο χώρο, μάλλον όχι. Το θέμα είναι οτι το μεγαλύτερο μέρος απο αυτά που συμβαίνουν γύρω μας δεν το γνωρίζουμε, όπως φυσικά και τις υπόλοιπες διαστάσεις. Ξέχωρα απ' του τι λέει το άρθρο. 1
evabb Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Στον τρισδιάστατο χώρο, μάλλον όχι. Το θέμα είναι οτι το μεγαλύτερο μέρος απο αυτά που συμβαίνουν γύρω μας δεν το γνωρίζουμε, όπως φυσικά και τις υπόλοιπες διαστάσεις. Ξέχωρα απ' του τι λέει το άρθρο. το καταλαβαινεις οτι ο τυπος στο αρθρο ειναι κομπογιανιτης οσο δεν παει αλλο εεε; 4
Tilemaxx Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Έυα μου, είναι διαφωνίες μεταξύ επιστημόνων. Εγώ απλά πήρα αφορμή απ' το άρθρο. Δεν ενστερνίζομαι το άρθρο. Παρ' όλα αυτά οι μονολεκτικές απαντήσεις κάποιας ανώνυμης Έυας ή ένος Τσάκωνα σε ένα φόρουμ, πάλι δεν μου λένε κάτι. Αν θέλετε να κάνουμε ουσιαστική συζήτηση, καλώς.
Geosim79 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 πιστεύω πως αυτό που λέμε ''ψυχή'' έχει μια ζωτική ενέργεια η οποία δεν μπορεί να χαθεί όταν το υλικό σώμα σβήσει... 1
evabb Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Έυα μου, είναι διαφωνίες μεταξύ επιστημόνων. Εγώ απλά πήρα αφορμή απ' το άρθρο. Δεν ενστερνίζομαι το άρθρο. Παρ' όλα αυτά οι μονολεκτικές απαντήσεις κάποιας ανώνυμης Έυας ή ένος Τσάκωνα σε ένα φόρουμ, πάλι δεν μου λένε κάτι. Αν θέλετε να κάνουμε ουσιαστική συζήτηση, καλώς. δεν ειναι επιστημονας ο ανθρωπος. ο κλαδος του δεν υφισταται καν σαν επιστημη 3
Gtr34 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δεν νομιζω οτι η επιστημη στο επιπεδο που βρισκεται μπορει να ερμηνευσει τετοια θεματα . 3
kreiz Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Κλασσικά κάθε αγνωστο ή ασαφές κομμάτι της επιστήμης γίνεται πάτημα για να "αποδειχθουν" ιδέες περί ψυχής, θεού κλπ. Ο τύπος είναι ξεκάθαρα ιδεαλιστής τσαρλατάνος. Αμφισβητεί ακόμα και τις βάσεις των θετικών επιστημών γιατι δεν τον βολεύουν στις "τεκμηριωμένες" απόψεις του. 2
Tilemaxx Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Κάποτε τα ίδια δεν έλεγαν οι σκεπτικιστές και για την θεωρία της σχετικότητας, μέχρι όπου αποδείχθηκε επιστημονικά; 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα