Προς το περιεχόμενο

Nexus 5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, 

Είμαι καινούργιος στο forum σας μόλις γράφτηκα και έχω κάποιες ερωτήσεις να κάνω σχετικά με το παραπάνω κινητό.

Είδα και σε προηγούμενο θέμα κάποιος έγραψε ότι μπορεί να το αγοράσει απο την αμερική αλλά δεν θα παίζει το 4g το συγκεκριμένο μοντέλο d820. Επειδή είναι 2 τα μοντέλα απο ότι έχω δει, το d820 και το d821 ποιό απο τα 2 πρέπει να πάρω για να λειτουργεί και στην ελλάδα?Εννοώ το 4g, διοτι το κινητό έχει απο ότι ξέρω γιατί να μην λειτουργεί στην ελλάδα. Ποιός είναι ο τεχνικός λόγος που κάνει το κινητό να μην λειτουργεί και εάν αυτό επηρρεάζει κατα πολύ την αρνητική εικόνα του κινητού? Και τελευταία , ας θεωρήσουμε ότι δεν λειτουργεί το 4g το κινητό καθε αυτό θα λειτουργεί , εννοώ θα λαμβάνει κλήσεις και κάνει κλήσεις , θα έχει όλες τις λειτουργίες τις υπόλοιπες?

Σας ευχαριστώ και συγχωρέστε με για τον χείμαρο των ερωτήσεων που μπορεί να θεωρηθούν ηλίθιες για κάποιους αλλά για εμένα δεν γνωρίζω καθόλου.

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας

Δημοσ.

D821 ---> ευρωπαικο μοντελο

D820 ---> αμερικανικο μοντελο 

Η διαφορά μεταξύ των δύο μοντέλων είναι οτι οι κεραίες τους λαμβάνουν διαφορετικές συχνότητες 4g.

COSMOTE-VODAFONE-WIND εκπέμπουν και οι τρεις 4g σε συχνότητες που λαμβάνει μονο το ευρωπαικο μοντελο.

Συνεπώς για να λειτουργει το 4g στην ελλαδα πρέπει να έχεις το ευρωπαικό μοντέλο δηλαδή το D821.

Κατα τα άλλα και τα δύο μοντέλα δεν εχουν κανενα προβλημα με τα ελληνικα δίκτυα κινητης τηλεφωνίας.

Ωστόσο έχε υπόψιν σου δύο ακόμη πράγματα αν θελεις να παρεις το αμερικάνικο μοντέλο

1) Μπορείς να το παρεις μονο αν παει καποιος γνωστος σου αμερικη και στο φέρει, γιατι αν σκοπευεις να το παραγγειλεις και να στο στειλουν θα μπλεξεις με τελωνεια και θα πληρωσεις τα διπλασια λεφτα.

2) Δεν θα εχεις εγγυηση στην ελλαδα

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία που μου δώσατε θα την μεταφέρω στον αδερφό μου για να πάρει το σωστό μοντέλο.

Να είστε καλα και καλό σας βράδυ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...