Asmodeus21 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 παρεξήγησες δεν έγραψα για σένα σχετικά για την όποια χαιρεκακία, δεν θα είχε και λογική άλλωστε, και ας έκανα quote το δικό σου ποστ το έκανε quote για να σου δείξω τη διαφορετική οπτική ενός άλλου "ομοιοπαθή" μιας και όπως έγραψες πιο πάνω κι εσύ άργησες εσύ θεωρείς το μέτρο σωστό και δικαιωμά σου φυσικά, εγώ το βρίσκω λάθος για τους δικούς μου λόγους δεν λέω μάλιστα ότι είναι λάθος με απόλυτη βεβαιότητα, απλά το βρίσκω λάθος στο μεγαλύτερο ποσοστό του είναι άλλωστε λογικό σε πολιτισμένο επίπεδο να έχει κάποιος διαφορετική άποψη ακόμα και ακραία εφόσον έχει κάποια επιχειρήματα απλά βλέπω μερικούς που είναι φανατικά υπέρ και πραγματικά απορώ με αυτά που γράφουν ΥΓ επίσης δεν έχουν όλα τα τμήματα φουλ παρακόλουθηση σε εργαστήριο που έχει μάλιστα και υψηλό λειτουργικό κόστος. τα περισσότερα τμήματα και μαθήματα αφορούν παρακόλουθηση σε αμφιθέατρο και τη τελευταία φορά που πήγα σε προπτυχιακό μάθημα έβρισκα να κάτσω δεν πήρα τη θέση κανενός.. αλλά και κάποια (λίγα) υποχρεωτικά εργαστήρια που είχα είχαν μια θεσούλα και για μένα όταν θέλησα να περάσω το μάθημα αν τελικά αυτό είναι το θέμα, ας μπουν δίδακτρα για να καλυφθεί το επιπλέον κόστος και αν το τμήμα λαμβάνει χρήματα για κάθε εγγεγραμμένο φοιτητή (που το βρίσκω παράλογο να γίνεται για φοιτητές από τα 80s για παράδειγμα) απλά να σταματήσει να τα λαμβάνει και να καλύψει το κόστος ο φοιτητής είναι σα να μου λες ότι σε πονάει το μάτι σου και αντί να πας στο γιατρό να πάρεις κάποιο φάρμακο (να αλλάξει η νομοθεσία στοχευμένα εκεί που πρέπει για το γενικότερο καλό), βγάζεις το μάτι σου για να μη σε απασχολεί καθόλου το θέμα και το κερασάκι στη τούρτα είναι ότι κάποιοι θα χειροκροτούν όταν θα βγάλεις το μάτι σου τι να πούμε δηλαδή που υπάρχουν και καθηγητές (και καλοί μάλιστα) που υπήρξαν αιώνιοι ή ξεκίνησαν μεταπτυχιακά και διδακτορικά μεγάλοι θα μπουν στο ίδιο τσουβάλι με το φοιτηταρά που τελείωσε στα 4; έπρεπε και αυτούς να τους είχαν διαγράψει και να πάνε στα χωριά τους να μαζεύουν ελιές Mα αυτο ειπα και εγω μετα την "δωρεαν" 8ετια , να βαλουν διδακτρα για οποιον θελει να συνεχισει δεν διαφωνω σε αυτο ισα ισα που το θεωρω πολυ καλο μετρο. 2
qsis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 dude για αρχη Η Γραμματεία δέχεται τους σπουδαστές Δευτέρα -Τετάρτη - Παρασκευή από ώρα 11.00 π.μ . - 14.00 μ.μ. Ξαναλεω οτι τα πραγματα ηταν αισχρα και χωρις τους αιωνιους. Με τους αιωνιους ειναι χειροτερα. και στη δική μου σχολή παρόμοιο καθεστώς επικρατούσε (αλλά ήταν 10:00-13:00 αν θυμάμαι καλά) οι αιώνιοι δε καταλαβαίνω τι σχέση είχαν με αυτό
Ultimategr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Οι αιωνιοι τους μονους που επιβαρυνουν είναι τους γονεις τους και μονο αυτους.Ας κραταει ο κάθε αιωνιος σε κάθε εξεταση στο πανεπιστημιο κολες Α4 να τις κανει δωρεα,καθως και μια καρεκλα και ένα τραπεζακι για να κατσει να δωσει εξετασεις. Και στην τελικη ας θεσπισει το κρατος διδακτρα για τους αιωνιους που εχουν την οικονομικη δυνατοτηρα να πληρωνουν. Απορω με ορισμένους που ολο βαλουν κατά των αιωνιων τι ζορι τραβανε, Και μια που ειμαστε τεχνολογικο φορουμ,ολοι εσεις που κρινετε τους αιωνιους εχετε στον υπολογιστη σας γνησιο λογισμικο,το οffice που εχετε εινει γνησιο?Σε όλα τα προγράμματα που χρησιμοποιείτε εχετε αγορασει νομιμα τις αδειες?Κατεβάζετε παρανομα ταινιες και mp3?Χρησιμποποιειται προγράμματα όπως το utorrent και το azureus?Παιζετε παιχνίδια με crack? Θα μου πειτε και σενα φιλε τι σε νοιαζει?Τοτε τι σας νοιαζει και σας για τους αιωνιους που δεν πειραζουν και δεν κανουν κακο σε κανενα παρα μονο στον εαυτο τους.Εγω που εγω νομιμη αδεια των Windows και των Οfiice καθως και ολων τον προγραμμάτων που χρησιμοποιω τι είμαι,μαλακ@ς που πληρωνω?Πιο πολλα χρηματα θα εξασφαλισει το κρατος ας πιασει ολους αυτους τους κλεφτες πνευματικών δικαιωμάτων και απατεωνες,φοροφυφαδες που εχουν προκαλεσει ζημια δισεκατομμυρίων ευρω στο κρατος,εχουν στειλει χιλιαδες ανθωπους σε ανεργια.Αυτους πρεπει να κινηγησει το κρατος.Εκει είναι τα πολλα λεφτα.Στον χρηστη υπολογιστη που κλεβει την πνευματικη ιδιοκτησια των αλλων γιατι στην Ελλαδα εχει παραγινει το κακο με την αδικαιολογητη ανοχη του κρατους. Αν καποιος εχει στον υπολογιστη του εστω και ένα πρόγραμμα παρανομο δεν δικαιούται να εκφερει γνωμη για τους αλλους και στην συγκεκριμμενη περιπτωση για τους αιωνιους. Ναι, γιατί όταν μίλησα για προσωπικό φυσικά και αναφερόμουν στον χώρο να χωρέσει τους φοιτητές και στον καθηγητή που θα τους διδάξει. Αυτό ακριβώς εννοεί κάποιος λέγοντας προσωπικό. Όχι δεν τα έχει υπερβεί και δεν είναι παράνομος. Παρόλ'αυτά, στο υπογράφω, αποκλείεται να βγάλει την σχολή στα επόμενα δυο χρόνια, και μετά αποκλείεται να μπορεί να παρακολουθεί εργαστήρια χωρίς τζάμπα στέγαση. Για τους αιώνιους φοιτητές προορίζεται. Αν όμως δεν μπορείς να καταλάβεις πως αν δεν του έδιναν κάποιοι το δικαίωμα να εκμεταλλεύετι τα παραθυράκια και να δικαιούται τζάμπα στέγαση, στη θέση του θα ήταν ένα παιδί που έχει οικονομικό πρόβλημα και διάθεση να σπουδάσει. Όχι να πηδά γκόμενες. Οπότε ναι, δεσμεύει την θέση κάποιου που θα ήθελε να σπουδάσει, όχι να πηδά γκόμενες.Φυσικά και πρέπει να γίνουν αλλαγές, όχι όμως αυτές που εσύ προτείνεις.Και φυσικά και υπάρχουν προαπαιτούμενα μαθήματα, ελάχιστα όμως με αυτά που θα έπρεπε να υπάρχουν.Δεν σε βλέπω όμως ακόμα να ονομάζεις κάποιο ψευτοπανεπιστήμιο της Αγγλίας ή της Ιταλίας που έβγαζε δικηγόρους και γιατρούς και μηχανικούς. Αερολογίες κι εγώ μπορώ να γράψω και ο καθένας μας. Συγκεκριμένα, ονόματα, ποια είναι τα ψευτοπανεπιστήμια Αγγλίας και Ιταλίας που δίναν τίτλους σπουδών.Ε, όχι, δεν λειτουργεί έτσι η νομοθεσία. Δεν υπηλρχε νόμος που να σου δίνει χρόνο επ αορίστου, έγινε διόρθωση του νόμου και σου δίνει το ανάλογο χρονικό διάστημα να ολοκληρώσεις. Παράδειγμα στο ίδιο μας το thread, που όπως μας είπε συμφορουμίτης έμαθε το 2007 για τις διαγραφές που θα ακολουθούσαν και έκανε το κουμάντο του και τελείωσε. Πρόβλημα θα υπήρχε αν έβγαιναν το 2007 και τους έλεγαν "σήμερα έχουμε Γενάρη, όποιος αιώνιος φοιτητής δεν έχει αποφοιτήσει και με την εξεταστική του Σεπτέμβρη, διαγράφεται". Δεν έγινε αυτό όμως.Ναι, γιατί έχουν ήδη γίνει οι προσλήψεις. Δεν θα είχε τον ίδιο αριθμό προσωπικού όμως αν από την αρχή είχε 50,000 φοιτητές.Ρε φίλε, όλη η πολιτισμένη κοινωνία σε διορίες στηρίζεται. Δεν πλήρωσες το ρεύμα στην διορία σου; Πρόστιμο και κόψιμο. Εργασίες ανατίθονται με χρονικές διορίες. Δαγωνισμοί προκηρύσσονται με χρονικό όριο για συμμετοχή. Έχεις συγκεκριμένη ώρα που πρέπει να πηγαίνεις στη δουλειά και όχι όταν γουστάρεις, αλλιώς θα φας απόλυση. Αν δεν πας σχολείο, θα μείνεις από απουσίες, όριο και εκεί. Για να μην φας μόνιμο μπαν στο φόρουμ, κόσμια συμπεριφορά και ένα όριο φορών που θα σε συγχωρέσουν για απρέπεια. Αλλά όχι, ο αιώνιος φοιτητής να μην έχει διορία. Δικαιολογίες σε ολες τις παραπάνω περιπτώσεις μπορούν να βρεθούν και πολλές μάλιστα να έχουν και βάση. Αλλά οι πολιτισμένες κοινωνίες με διορίες λειτουργούν και όχι όποτε θα του έρθει η όρεξη του καθένα μας. Και όχι ρε φιλε η πολιτισμενη κοινωνια δεν στηρίζεται σε διοριες αλλα σε ανθρωπια,σε κρατος προνοιας και δικαιου,Να σε ρωτησω τι λειτουργικο χρησημοποιεις?Εχεις νομιμη αδεια για όλα τα πρόγραμματα που εχεις στον υπολογιστη σου?Αν ναι μπραβο σου,αν όχι μην εκφερεις γνωμη για τους αιωνιους 3
thomasG4 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 ενω οποιος παταει το ποδι του στην ελλαδα δεν πληρωνει τους απειρους εμμεσους φορους; επισης κανεις ενα ιδρυμα (sic) για να βελτιωσεις το παραγωγικο δυναμικο της χωρας [στην χειροτερη] και οχι για να στηριξεις τα χωρια. Για να μην μιλησω για τα uni στην αγγλια που παιζει να κανεις μαθημα σε ενα καστρο και οχι σε μια τρωγλη... Δεν διαφωνούμε σε κάτι σε αυτά που λες. Η μόνη διαφωνία μου ήταν στο πρώτο ποστ σου που έκανα quote, που έλεγες ότι οι αιώνιοι προσφέρουν μόνο έξοδα και καθόλου έσοδα στο ίδρυμα.
gigisoni Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Και όχι ρε φιλε η πολιτισμενη κοινωνια δεν στηρίζεται σε διοριες αλλα σε ανθρωπια,σε κρατος προνοιας και δικαιου,Να σε ρωτησω τι λειτουργικο χρησημοποιεις?Εχεις νομιμη αδεια για όλα τα πρόγραμματα που εχεις στον υπολογιστη σου?Αν ναι μπραβο σου,αν όχι μην εκφερεις γνωμη για τους αιωνιουςΣώπα! Πριν μας μίλησες για ψευδοπανεπιστήμια στην Αγγλία και Ιταλία, ακόμα περιμένουμε να τα ονομάσεις, τώρα για κράτη πρόνοιας και δικαίου. Σε πληροφορώ στο Βέλγιο που ζω, που είναι περισσότερο κράτος δικαίου και πρόνοιας, κι εδώ με διορίες λειτουργούν. Διορία έχεις να πας να εγγραφτείς στο Actiris, αλλιώς χάνεις τουλάχιστον για εκείνον τον μήνα το ταμείο ανεργίας, διορία έχεις να τους αποδείξεις ότι ψάχνεις για δουλειά, αλλιώς το χάνεις οριστικά, διορία έχεις να πληρώσεις τα ετήσια δημοτικά τέλη, αλλιώς θα σου έρθουν με προσαύξηση 80%, διορία ξαναέχεις να τα πληρώσεις, αλλιώς για 160 ευρώ θα σου έρθει δικαστικός κλητήρας να σου κάνει κατάσχεση και θα τον πληρώσεις και 40 ευρώ για τον κόπο του, διορία έχεις να περάσεις τα μαθήματα της χρονιάς, αλλιώς θα σου κλείσουν την πόρτα για μια πενταετία, διορία έχεις να παραδώσεις εργασία, κτλ κτλ. Για ονόμασέ μου ένα κράτος πρόνοιας, οπουδήποτε στον κόσμο, που βασίζεται σε ανθρωπιά και όχι σε διορίες...μην ζορίζεσαι, όσο βρήκες τα ψευδοπανεπιστήμια της Αγγλίας και της Ιταλίας, άλλο τόσο θα βρεις και από δαύτο. Είπαμε, αερολογίες, όσες θέλεις και από όποιον γουστάρεις. Και άντε, να στο κάνω πιο εύκολο. Ένα κράτος πρόνοιας και δικαίου, που υπάρχει ο θεσμός των αιώνιων φοιτητών και λειτουργεί χωρίς πρόβλημα και δίκαια. Θα βρεις; Ps Δεν έχω υπολογιστή, δεν χρησιμοποιώ τουλάχιστον, ipad έχω. Και ναι, ό,τι λογισμικό έχει μέσα κατεβασμένο από το apple store είναι. Δεν διαφωνούμε σε κάτι σε αυτά που λες. Η μόνη διαφωνία μου ήταν στο πρώτο ποστ σου που έκανα quote, που έλεγες ότι οι αιώνιοι προσφέρουν μόνο έξοδα και καθόλου έσοδα στο ίδρυμα. Ανήκουν τα μαγαζιά και ξενοδοχεία της οποιαδήποτε πόλης στο ίδρυμα;
Tilemaxx Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Το μόνο σίγουρο πάντως είναι οτι τα πανεπιστήμια της Αγγλίας και της Ιταλίας δεν περιλαμβάνουν μέσα και χουντικού τύπου κομματικές νεολαίες.Γιατί δεν ξέρω αν σας διέφυγε, οι αιώνιοι ότι και να γίνει έχουν δικαίωμα ψήφου στις φοιτητικές εκλογές. Ξέρουμε πολύ καλά, βλέπουν τα ματάκια μας ποιοί είναι οι αιώνιοι (και που ανήκουν), και τι ρόλο παίζουν σε πολλές περιπτώσεις.
kreiz Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Το μόνο σίγουρο πάντως είναι οτι τα πανεπιστήμια της Αγγλίας και της Ιταλίας δεν περιλαμβάνουν μέσα και χουντικού τύπου κομματικές νεολαίες. Γιατί δεν ξέρω αν σας διέφυγε, οι αιώνιοι ότι και να γίνει έχουν δικαίωμα ψήφου στις φοιτητικές εκλογές. Ξέρουμε πολύ καλά, βλέπουν τα ματάκια μας ποιοί είναι οι αιώνιοι (και που ανήκουν), και τι ρόλο παίζουν σε πολλές περιπτώσεις. Προφανώς. Ξέρεις πόσους ξέρω εγώ που πετάνε έτσι χρόνια της ζωής τους και δεν τελειώνουν την σχολή μονο και μονο για να έχουν ψήφο και κερασμένα μπουκάλια στο επόμενο πάρτυ της τάδε παράταξης? Η λογική του παραλόγου.... 2
forgotten Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Προφανώς. Ξέρεις πόσους ξέρω εγώ που πετάνε έτσι χρόνια της ζωής τους και δεν τελειώνουν την σχολή μονο και μονο για να έχουν ψήφο και κερασμένα μπουκάλια στο επόμενο πάρτυ της τάδε παράταξης? Η λογική του παραλόγου.... ξερω ωστοσο 2 ατομα που σπουδαζαμε μαζι που δεν ειχαν την οικονομικη ευχερεια να μενουν εκει και να σπουδαζουν ,ειναι τωρα 9 ετος και δινουν 3-4 μαθηματα το χρονο και τους μενουν 6 για πτυχιο ,θεωρεις οτι ατομα που με χιλιες δυσκολιες εφτασαν εκει οτι πρεπει να διαγραφουν,δηλαδη με τα ξερα ας καψουμε και τα χλωρα ,να μην πω και για ανεκδιηγητους που δεν περνουσαν ευκολα.... 2
Ultimategr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Σώπα! Πριν μας μίλησες για ψευδοπανεπιστήμια στην Αγγλία και Ιταλία, ακόμα περιμένουμε να τα ονομάσεις, τώρα για κράτη πρόνοιας και δικαίου. Σε πληροφορώ στο Βέλγιο που ζω, που είναι περισσότερο κράτος δικαίου και πρόνοιας, κι εδώ με διορίες λειτουργούν. Διορία έχεις να πας να εγγραφτείς στο Actiris, αλλιώς χάνεις τουλάχιστον για εκείνον τον μήνα το ταμείο ανεργίας, διορία έχεις να τους αποδείξεις ότι ψάχνεις για δουλειά, αλλιώς το χάνεις οριστικά, διορία έχεις να πληρώσεις τα ετήσια δημοτικά τέλη, αλλιώς θα σου έρθουν με προσαύξηση 80%, διορία ξαναέχεις να τα πληρώσεις, αλλιώς για 160 ευρώ θα σου έρθει δικαστικός κλητήρας να σου κάνει κατάσχεση και θα τον πληρώσεις και 40 ευρώ για τον κόπο του, διορία έχεις να περάσεις τα μαθήματα της χρονιάς, αλλιώς θα σου κλείσουν την πόρτα για μια πενταετία, διορία έχεις να παραδώσεις εργασία, κτλ κτλ. Για ονόμασέ μου ένα κράτος πρόνοιας, οπουδήποτε στον κόσμο, που βασίζεται σε ανθρωπιά και όχι σε διορίες...μην ζορίζεσαι, όσο βρήκες τα ψευδοπανεπιστήμια της Αγγλίας και της Ιταλίας, άλλο τόσο θα βρεις και από δαύτο. Είπαμε, αερολογίες, όσες θέλεις και από όποιον γουστάρεις. Και άντε, να στο κάνω πιο εύκολο. Ένα κράτος πρόνοιας και δικαίου, που υπάρχει ο θεσμός των αιώνιων φοιτητών και λειτουργεί χωρίς πρόβλημα και δίκαια. Θα βρεις; Ps Δεν έχω υπολογιστή, δεν χρησιμοποιώ τουλάχιστον, ipad έχω. Και ναι, ό,τι λογισμικό έχει μέσα κατεβασμένο από το apple store είναι. Ανήκουν τα μαγαζιά και ξενοδοχεία της οποιαδήποτε πόλης στο ίδρυμα; Τριανταφυλλοπουλο ,Ευαγγελατο και Παπαγιαννη βλέπεις?Ειδησεις στον Αlpha με τον Σροιτερ βλέπεις?Αν εβλεπες θα ηξερες για τι πραγμα μιλαω.Επειτα εδώ δεν είναι Βελγιο είναι Ελλαδα. Στα πανεπιστημια του Βελγιου δεν γινονται οι καταληψεις που γινονται στην Ελλαδα και χανονται αδικα εξαμηνα.Εκει το συστημα της παιδειας είναι πολύ καλυτερο από της Ελλαδας Εισαι ομογενης Ελληνας του εξωτερικου εκ γεννετης η εγκατελειψες την Ελλαδα στα δυσκολα όπως καναν πολλοι? Εδώ κανουμε μια ηρεμη συζητηση που ο καθενας λεει τη γνωμη του και είναι απολυτως σεβαστη. Κουλαρε λιγο,δεν μπορω να καταλαβω το μισος σου απέναντι στους αιωνιους φοιτητες, 1
gigisoni Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Τριανταφυλλοπουλο ,Ευαγγελατο και Παπαγιαννη βλέπεις?Ειδησεις στον Αlpha με τον Σροιτερ βλέπεις?Αν εβλεπες θα ηξερες για τι πραγμα μιλαω.Επειτα εδώ δεν είναι Βελγιο είναι Ελλαδα. Στα πανεπιστημια του Βελγιου δεν γινονται οι καταληψεις που γινονται στην Ελλαδα και χανονται αδικα εξαμηνα.Εκει το συστημα της παιδειας είναι πολύ καλυτερο από της Ελλαδας Εισαι ομογενης Ελληνας του εξωτερικου εκ γεννετης η εγκατελειψες την Ελλαδα στα δυσκολα όπως καναν πολλοι? Εδώ κανουμε μια ηρεμη συζητηση που ο καθενας λεει τη γνωμη του και είναι απολυτως σεβαστη. Κουλαρε λιγο,δεν μπορω να καταλαβω το μισος σου απέναντι στους αιωνιους φοιτητες, Βρε, είπαμε να αφήσουμε τις αερολογίες και το έλεγαν, αν έλεγαν, τριανταφυλλόπουλοι και σια. Θα ονομάσεις κανά ψευδοπανεπιστήμιο της αγγλίας και ιταλίας ή όχι; Τουλάχιστον παραδέξου το και πάρτο πίσω, μην το συνεχίζεις. Και άλλη επιλογή εκτός του ομογενή ή όποιου έφυγε, εγκατέλειψε την Ελλάδα στα δύσκολα όπως το δηλώνεις, δεν υπάρχει; Είτε κάποιος γεννήθηκε εξωτερικό, είτε την έκανε την τελευταία τριετία; Και οι γνώμες δεκτές, όταν στηρίζονται σε επιχειρήματα όμως. Δεν μπορούμε να πετάμε αόριστες κατηγορίες δεξιά και αριστερά, όπως με τα ψευδοπανεπιστήμια ή τους κατοίκους εξωτερικού που εγκατέλειψαν την Ελλάδα στα δύσκολα όπως δηλώνεις. Αυτό ούτε πολιτισμένη συζήτηση είναι, ούτε καν γνώμη. Και αυτό το τσαντίρι που ονομάζεται Ελλάδα, πρέπει να αρχίσει να μπαίνει σε τάξη. Δεν ξέρω από πού θα γίνει η αρχή, αλλά πρέπει επιτέλους να γίνει. Και οι αιώνιοι φοιτητές και τα χάλια της τριτοβάθμιας και γενικά της εκπαίδευσης, επιβάλλεται να είναι από τα πρώτα που θα διορθωθούν. Και για να σου λύσω την απορία, εγώ την έκανα από την Ελλάδα την εποχή της δόξας της. 2004 και ολυμπιακοί αγώνες. Σε ποια κατηγορία με βάζεις, στους ομογενείς ή σε αυτούς που στα δύσκολα εγκαταλείπουν;
Ultimategr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Βρε, είπαμε να αφήσουμε τις αερολογίες και το έλεγαν, αν έλεγαν, τριανταφυλλόπουλοι και σια. Θα ονομάσεις κανά ψευδοπανεπιστήμιο της αγγλίας και ιταλίας ή όχι; Τουλάχιστον παραδέξου το και πάρτο πίσω, μην το συνεχίζεις. Και άλλη επιλογή εκτός του ομογενή ή όποιου έφυγε, εγκατέλειψε την Ελλάδα στα δύσκολα όπως το δηλώνεις, δεν υπάρχει; Είτε κάποιος γεννήθηκε εξωτερικό, είτε την έκανε την τελευταία τριετία; Και οι γνώμες δεκτές, όταν στηρίζονται σε επιχειρήματα όμως. Δεν μπορούμε να πετάμε αόριστες κατηγορίες δεξιά και αριστερά, όπως με τα ψευδοπανεπιστήμια ή τους κατοίκους εξωτερικού που εγκατέλειψαν την Ελλάδα στα δύσκολα όπως δηλώνεις. Αυτό ούτε πολιτισμένη συζήτηση είναι, ούτε καν γνώμη. Και αυτό το τσαντίρι που ονομάζεται Ελλάδα, πρέπει να αρχίσει να μπαίνει σε τάξη. Δεν ξέρω από πού θα γίνει η αρχή, αλλά πρέπει επιτέλους να γίνει. Και οι αιώνιοι φοιτητές και τα χάλια της τριτοβάθμιας και γενικά της εκπαίδευσης, επιβάλλεται να είναι από τα πρώτα που θα διορθωθούν. Και για να σου λύσω την απορία, εγώ την έκανα από την Ελλάδα την εποχή της δόξας της. 2004 και ολυμπιακοί αγώνες. Σε ποια κατηγορία με βάζεις, στους ομογενείς ή σε αυτούς που στα δύσκολα εγκαταλείπουν; Στο πρωτο μηνυμα που εγραψα εδώ,οταν ανεφερα ότι ο αιωνιος δεν δεσμευει καποιου αλλου τη θεση,δεν εννουσα αυτά που εγραψες εσυ,εννοουσα ότι δεν δεσμευει τη θεση ως προς τον αριθμο των εισακτέων.Απο εκει πιαστηκες και αρχισες την αντιπαραθεση. Από το 2006 που εκανες την εγραφη εχεις μονο 5 μηνυματα εως σημερα και στο συγκεκριμμενο θεμα για τους αιωνιους εχεις γραψει ένα κατεβατο. Αμα δεν σου αρεσει η Ελλαδα που την ονομάζεις και τσαντιρι κατσε τοτε στο Βελγιο σου.Και αυτό με το τσαντιρι παρτο πισω.Αυτη είναι η χωρα μας με τις οποιες δυσκολιες εχει και παλευει σιγα σιγα να ξανασταθεί στα ποδια της.Οσοι το 2004 εβλεπαν μακρια ηξεραν για την οικονομικη κριση που θα ερθει καθως ηδη από το 2001 ειχε τσακιστει ο δεικτης της Σοφοκλεους πραγμα που προμηνυε την οικονομικη καταστροφή. Δεν σε βαζω σε καμια κατηγορια,αλλα είμαι κατά στο να εγκαταλειπει καποιος τη χωρα του για οποιδητε λογο.Ξερω ομογενεις της αμερικης που ηρθαν στην Ελλαδα μονο και μονο για να υπηρετησουν τη στρατιωτικη τους θητεια ενώ δεν ηταν υποχρεωμένοι και μπραβο τους και ξερω και Ελληνες που εφυγαν στο εξωτερικο με το πρόσχημα των σπουδων η της δουλειας μονο και μονο για να μην υπηρετησουν τη θητεια τους. Σεβαστη η γνωμη σου,οπως και η γνωμη του καθενος,δεν μπορούμε ολοι να συμφωνούμε.Δεν μπορω να σου αλλαξω γνωμη όπως και εσυ δεν μπορεις να αλλαξεις τη δικη μου. 2
gigisoni Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Στο πρωτο μηνυμα που εγραψα εδώ,οταν ανεφερα ότι ο αιωνιος δεν δεσμευει καποιου αλλου τη θεση,δεν εννουσα αυτά που εγραψες εσυ,εννοουσα ότι δεν δεσμευει τη θεση ως προς τον αριθμο των εισακτέων.Απο εκει πιαστηκες και αρχισες την αντιπαραθεση. Από το 2006 που εκανες την εγραφη εχεις μονο 5 μηνυματα εως σημερα και στο συγκεκριμμενο θεμα για τους αιωνιους εχεις γραψει ένα κατεβατο. Αμα δεν σου αρεσει η Ελλαδα που την ονομάζεις και τσαντιρι κατσε τοτε στο Βελγιο σου.Αυτη είναι η χωρα μας με τις οποιες δυσκολιες εχει και παλευει σιγα σιγα να ξανασταθεί στα ποδια της.Οσοι το 2004 εβλεπαν μακρια ηξεραν για την οικονομικη κριση που θα ερθει καθως ηδη από το 2001 ειχε τσακιστει ο δεικτης της Σοφοκλεους πραγμα που προμηνυε την οικονομικη καταστροφή. Δεν σε βαζω σε καμια κατηγορια,αλλα είμαι κατά στο να εγκαταλειπει καποιος τη χωρα του για οποιδητε λογο.Ξερω ομογενεις της αμερικης που ηρθαν στην Ελλαδα μονο και μονο για να υπηρετησουν τη στρατιωτικη τους θητεια ενώ δεν ηταν υποχρεωμένοι και μπραβο τους και ξερω και Ελληνες που εφυγαν στο εξωτερικο με το πρόσχημα των σπουδων η της δουλειας μονο και μονο για να μην υπηρετησουν τη θητεια τους. Σεβαστη η γνωμη σου,οπως και η γνωμη του καθενος,δεν μπορούμε ολοι να συμφωνούμε.Δεν μπορω να σου αλλαξω γνωμη όπως και εσυ δεν μπορεις να αλλαξεις τη δικη μου. Μετά θες και πολιτισμένη συζήτηση. Το πρώτο μήνυμά σου γενικά στις ατοπιές ήταν, όχι μόνο για την δέσμευση θέσεων. Από τις εξετάσεις από το δημοτικό, επιλογή από το δημοτικό τι θα κάνει το παιδί στην ενήλικη ζωή του, ψευδοπανεπιστήμια στην Αγγλία και Ιταλία, από πού να το πιάσω και πού να το αφήσω με τόσα άτοπα που έγραψες. Μην θυμηθώ άλλα ποσταρίσματα του στυλ, τι λειτουργικό χρησιμοποιείς και αν έχεις πειρατικά και γιατί εγκατέλειψες την Ελλάδα και άλλα τέτοια μαργαριτάρια. Όσον αφορά τα ποσταρίσματα, άλλη κατηγορία ξανά, δεν συμμετέχω στο υπόλοιπο φόρουμ από επιλογή μου. Μόνο στο μπλα μπλα, στο οποίο τα ποσταρίσματα δεν μετράνε. Αν μετρούσαν, θα την είχα την χιλιάρα. Φαντάρος έχω πάει, να και άλλη έμμεση κατηγορία. Πολύ πριν το 2004 και την αναχώρησή μου. Και η είσοδος της Ελλάδας στην ευρωπαική ένωση και ευρωζώνη, σήμανε και το τέλος των συνόρων της Ελλάδας. Ελεγχόμενων συνόρων τουλάχιστον. Από την στιγμή που ο οποιοσδήποτε ευρωπαίος μπορεί να έρθει να δουλέψει στην Ελλάδα, γιατί κατηγορείς τον έλληνα που κάνει το ίδιο;
kreiz Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 ξερω ωστοσο 2 ατομα που σπουδαζαμε μαζι που δεν ειχαν την οικονομικη ευχερεια να μενουν εκει και να σπουδαζουν ,ειναι τωρα 9 ετος και δινουν 3-4 μαθηματα το χρονο και τους μενουν 6 για πτυχιο ,θεωρεις οτι ατομα που με χιλιες δυσκολιες εφτασαν εκει οτι πρεπει να διαγραφουν,δηλαδη με τα ξερα ας καψουμε και τα χλωρα ,να μην πω και για ανεκδιηγητους που δεν περνουσαν ευκολα.... To ειπά ειρωνικά, ξέρεις εσύ κανέναν που να άργησε να τελειώσει τισ σπουδές του μονο και μονο για να διατηρήσει την ψήφο του στις φοιτητικές εκλογές? Απλά είναι αστείο πως γίνονται συνδέσεις πραγμάτων που καμία σχέση δεν εχουν. Προφανώς οι λόγοι πάντα είναι πιο σοβαροι, είμαι κατα του μέτρου ακριβώς γιατί παίρνει μπάλα τους οικονομικά ασθενέστερους και μετατρέπει την εκπαίδευση σε προνόμιο. Ναι, υπάρχουν τεμπέλιδες φοιτητές, ειδικά όσοι μπήκαν την περίοδο των παχιών αγελάδων στην ελλάδα. Δυστυχώς όμως τώρα τα πραγματα είναι αλλιώς. Ο βασικός μισθός είναι ανύπαρκτος, η ανεργία δίνει και παίρνει. Απλά δυστυχώς η πραγματικότητα κρίνεται υποκειμενικά απο τις εμπειρίες του καθενός. Υπάρχουν οικογένειες που δεν δουλεύει κανένας γονέας. Ξερω περιπτώσεις φοιτητών, αριστούχων, που του προτάθηκε μεταπτυχιακό και δεν μπορούν να συνεχισουν λόγω οικονομικών δυσκολιών. Δεν μιλάμε για ένα μέτρο που παίρνεται σε μια κοινωνία που ακμάζει, αλλα σε μια κοινωνία που πάει απο το κακό στο χειρότερο. Απλά κάποιοι δεν μπορούν να κάνουν τις συνδέσεις του μέτρου αυτού με την γενικότερη επίθεση στα δικαιώματα των εργαζομένων.
Ultimategr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Μετά θες και πολιτισμένη συζήτηση. Το πρώτο μήνυμά σου γενικά στις ατοπιές ήταν, όχι μόνο για την δέσμευση θέσεων. Από τις εξετάσεις από το δημοτικό, επιλογή από το δημοτικό τι θα κάνει το παιδί στην ενήλικη ζωή του, ψευδοπανεπιστήμια στην Αγγλία και Ιταλία, από πού να το πιάσω και πού να το αφήσω με τόσα άτοπα που έγραψες. Μην θυμηθώ άλλα ποσταρίσματα του στυλ, τι λειτουργικό χρησιμοποιείς και αν έχεις πειρατικά και γιατί εγκατέλειψες την Ελλάδα και άλλα τέτοια μαργαριτάρια. Όσον αφορά τα ποσταρίσματα, άλλη κατηγορία ξανά, δεν συμμετέχω στο υπόλοιπο φόρουμ από επιλογή μου. Μόνο στο μπλα μπλα, στο οποίο τα ποσταρίσματα δεν μετράνε. Αν μετρούσαν, θα την είχα την χιλιάρα. Φαντάρος έχω πάει, να και άλλη έμμεση κατηγορία. Πολύ πριν το 2004 και την αναχώρησή μου. Και η είσοδος της Ελλάδας στην ευρωπαική ένωση και ευρωζώνη, σήμανε και το τέλος των συνόρων της Ελλάδας. Ελεγχόμενων συνόρων τουλάχιστον. Από την στιγμή που ο οποιοσδήποτε ευρωπαίος μπορεί να έρθει να δουλέψει στην Ελλάδα, γιατί κατηγορείς τον έλληνα που κάνει το ίδιο; Εγω όταν ημουν στο δημοτικο για να παμε από το δημοτικο στο γυμνασιο δωσαμε εξετασεις. Απ όταν εγραψα τη γνωμη μου αρχισες να μου κανεις quote και να μου την λες.Αυτη είναι ρε φιλε η αποψη μου και αν σου αρεσει,αν δεν σου αρεσει μη τη διαβαζεις,υπαρχουν ορισμένοι που τους αρεσε και την εκαναν και like.Οσο για τη δικη σου τη γραφω στα @@ μου. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις