Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Southampton σου λέει κάτι?

Όχι για δώσε info.

Ελπίζω μόνο να μην λες για τα fake degrees/diplomas που δίναν κάποιοι με τα ονόματα κάποιων πανεπιστημιων. Εκεί δεν έπαιζε παρταλιά από τα πανεπιστήμια αλλά από ιδιώτες. Και αυτά θύματα στην υπόθεση ήταν.

• Απαντ. 521
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Kαι ποιο ειστε εσεις ειπαμε να τιμωρησετε ενα παιδι επειδη οπως λετε τα εξυσε ενα τριμηνο; Θεματοφυλακες της ηθικης; Θα σας δωσει λογαριασμο ο καθενας τι εκανε και ποτε; Εχετε σκεφτει οτι κλινετε στον ολοκληρωτισμο; Δλδ δεν κοστιζει καποιος κατι και πολυ κριμα .. αλλα δεν εκπληρωσε καποιους κανονες που εχω εγω στο μυαλο μου αρα .. καταστρεψτε τον. Τα υπολοιπα και και αν εχει προβληματα δεν με αφορουν. Εχετε κοιταξει τις ποηγουμενες ζωες σας; Μην ησασταν γιατροι σε κανενα στρατοπεδο συγκεντρωσης; Τι κουλαμαρες περι κανονων και κριτηριων κτλ. Και καποτε ηταν κοντοπιθαρος σαλεμενος που πιστευε οτι ολοι πρεπει να ειναι ψηλοι , ξανθοι με γαλαζια ματια. Μεγαλη διαφορα δεν βλεπω..

γκικι δεν μιλαω για εσενα ουτε για αυτο το θεμα ειδικα. Εχω νευρα με τους δογματισμους απο το αλλο το θεμα με τον γαμο ομοφυλοφιλων. Ειστε κολλημενοι σε δογματα και κανονες που εχετε στο μυαλο σας και οταν σας λενε συντηριτικουρες μετα αντιδρατε..

• Like 3
Δημοσ.

Αναφέρθηκε ακόμη ότι δεν κοστίζουν πουθενά οι αιώνιοι, δεν ξέρω από που κατέβηκαν όσοι το λένε αυτό.

Αν και δε δικαιούνται συγγράμματα από τον Εύδοξο, εντούτοις δικαιούνται συγγράμματα υπό μορφή σημειώσεων που δίνονται από τον καθηγητή κι έχουμε πάρα πολλά τέτοια στη σχολή μου (όπου μάλιστα φέτος λόγω του μεγάλου αριθμού φοιτητών και των περικοπών που γίναν πολλοί μείναν χωρίς αυτά).Επίσης το κόστος για εργαστήρια, σημειώσεις εργαστηρίων-εργαστηριακοί οδηγοί,κόστος χρήσης εργαστηρίου,υλικά π.χ. πλακέτες/τρανζίστορ/κτλ.(και μάλιστα η δυσκολία χώρου λόγων του μεγάλου όγκου των φοιτητών και του σωστού χρονικού προγραμματισμού τους)

Δηλαδή υπάρχει κόστος χρήσης εργαστηρίου, από κάποιον που ΔΕΝ κάνει το εργαστήριο (?!) και που αν δεν ήταν αιώνιος και το έκανε χρησιμοποιώντας τα υλικά, δε θα κόστιζε; Αυτό λέμε;

Αντίστοιχα, αν παρακολουθούσαν, πάλι δε θα έπαιρναν τις σημειώσεις; Και αν τις παίρνουν τώρα, πώς σκατά είναι αιώνιοι; Για την τουαλέτα τις παίρνουν ή για την εξεταστική;

Ακόμα και αν έβγαινε νόημα από όλο αυτό, μιλάμε για μαύρη τρύπα εξόδων, όχι αστεία. Φωτοτυπίες και "κόστος χρήσης εργαστηρίου".

Πραγματικά, πείτε ότι είναι ΜΑΛΑΚΙΑ και ντροπιαστικό να σαπίζει κανείς στη σχολή, μαζί σας είμαι σε αυτό, η μοναδική διαφωνία μου έχω ξαναπεί πως είναι στο αναδρομικό της υπόθεσης. Αλλά μην τρελαθούμε τώρα, τα υποβρύχια και ο Σάκης ο τουρίστας του ΠΑΠΕΙ μας έφεραν στην κρίση.

• Like 3
Δημοσ.

Kαι ποιο ειστε εσεις ειπαμε να τιμωρησετε ενα παιδι επειδη οπως λετε τα εξυσε ενα τριμηνο; Θεματοφυλακες της ηθικης; Θα σας δωσει λογαριασμο ο καθενας τι εκανε και ποτε; Εχετε σκεφτει οτι κλινετε στον ολοκληρωτισμο; Δλδ δεν κοστιζει καποιος κατι και πολυ κριμα .. αλλα δεν εκπληρωσε καποιους κανονες που εχω εγω στο μυαλο μου αρα .. καταστρεψτε τον. Τα υπολοιπα και και αν εχει προβληματα δεν με αφορουν. Εχετε κοιταξει τις ποηγουμενες ζωες σας; Μην ησασταν γιατροι σε κανενα στρατοπεδο συγκεντρωσης; Τι κουλαμαρες περι κανονων και κριτηριων κτλ. Και καποτε ηταν κοντοπιθαρος σαλεμενος που πιστευε οτι ολοι πρεπει να ειναι ψηλοι , ξανθοι με γαλαζια ματια. Μεγαλη διαφορα δεν βλεπω..

γκικι δεν μιλαω για εσενα ουτε για αυτο το θεμα ειδικα. Εχω νευρα με τους δογματισμους απο το αλλο το θεμα με τον γαμο ομοφυλοφιλων. Ειστε κολλημενοι σε δογματα και κανονες που εχετε στο μυαλο σας και οταν σας λενε συντηριτικουρες μετα αντιδρατε..

Ολοκληρωτισμοι, στρατοπεδα συγκεντρωσης , Μενγκελε, ξανθοι , ψηλοι ,ομοφυλλοφιλοι....για μια διαταξη που υπαρχει απο ? 2011 ? Πιο πισω ? Απορει κανεις γιατι φθασαμε εως εδω ? Γιατι καποιοι συνδικαλισταραδες και λοιποι κρστικοδιαιτοι-''κοινωνικοι αγωνιστες-επαναστατες'' περνουν ζωη χαρισαμενη πουλωντας σοσιαλιστικα φυκια στο ποπολο ?

Δημοσ.

Απο κοινωνικης η απο  νομικης αποψης ? Γιατι νομικος δεν ειμαι.Απο κοινωνικης συμφωνω , ειδικα για αυτους που εχουν 8-10ετια.Και για να σε προλαβω,το ''μα τοτε ισχυαν αλλα'' εγω το ακουω βερεσε *.Οι νομοι αλλαζουν, οι καταστασεις αλλαζουν , χιλια πραγματα αλλαζουν.

* απο την στιγμη που μου φαινεται σωστοτατος ο νομος.

Δημοσ.

Από ηθικής άποψης εννοούσα, απάντησες.

Τι να πω, απόψεις. Εγώ γενικά δεν το 'χω καλά με τα αναδρομικά.

Δημοσ.

Κοιτα να δεις , εδω δεν εχουμε να κανουμε με  βιαιη αποτομη δημοσιονομικη προσαρμογη.Υπηρχε η διαταξη του 2011 και αν δεν κανω λαθος και το 06, 07 , ποτε ηταν ? Μια επταετια δηλαδη , αρα ηταν καποιος α μη τι αλλο ψυλιασμενος.Υπαρχει προβλεψη για τους μερικης φοιτησης ,δεν ξερω αν υπαρχει για ανθρωπους με προβληματα υγειας, αν δεν υπαρχει θα επρεπε να υπαρχει .Ε τι αλλο ? Μετα παμε στην επιχειρηματολογια που χιλιοαναφερθηκε.Δεν επιβαρυνουν κανενα , ας ειναι φοιτητες μεχρι τα βαθια γεραματα...

Δημοσ.

Ο πρώτος νόμος με τον οποίο νομοθετήθηκαν οι διαγραφές είναι του 2002-2003, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο είναι καιρός να ισχύσει. Όχι επειδή συμβάλει στην οποιαδήποτε λύση των πολλών προβλημάτων των ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, αλλά, φιλοσοφικά μιλώντας πάντα, είναι καλό να τηρούνται οι νόμοι, όπως για παράδειγμα η αξιολόγηση των ιδρυμάτων με τις οποιες συνέπειες αυτή θα έπρεπε να επιφέρει. 

Από εκεί και πέρα, το να αλλάζει ανά δύο χρόνια, ο νόμος με τον οποίο καθορίζεται η εκπαιδευση μιας χώρας και τα συνεπακόλουθα της για την ίδια χώρα, δεν είναι ένδειξη της πολιτικής διοικησης της χώρας ότι διαθέτει τη σταθερότητα και την προσύλωση που απαιτεί από τους (18χρονους) φοιτητές. Να σας πω και την αμαρτία μου, καλα τα τρυφερούδια με τα σφιχτά πιπιά*, αλλά υπάρχουν εμπειρίες που έρχονται μετά τη φοιτητική ζωή και αξίζουν να τις ζήσουν όλοι: "Αντε μωρέ τελειώνετε με το μπουρδέλο". 

*1. Είναι πολύ καλός λόγος να είσαι πάντα πρωτοετής και 2.Δεν έγραψα μουνιά, διότι με μπανάρουν.

• Like 1
Δημοσ.

[...] Θυμάμαι τον 18άρη εαυτό μου [...] να παίζει football manager [...]

Τόσο πάλιο που είναι το Manager, τέτοιες αφηγήσεις ονόμαζονται και μαθήματα ιστορίας... Κάποτε υπήρχαν αυτοί που πολέμησαν στον 1 ΠΠ μετά στο δεύτερο, που ήταν στο πολυτεχνείο, και μετά ήρθαμε εμείς... που παίζαμε doom.

• Like 1
Δημοσ.

Kαι γιατι ο συντηριτικος δεν εισαι εσυ; Που εισαι κατα νομου που τιμωρει ατομα με προβληματα πχ οικονομικα και ειμαι εγω; Γιατι εχει ψηφιστει το 2011? Μια μλκια και μιση ηταν η ψηφιση. Πηραν και μικηθηκαν το συστημα της Αγγλιας αντε και του Βελγιου αλλα το μιμηθηκαν λαθος γιατι στο Βελγιο και στην Αγγλια και να φυγεις απο μια σχολη μπορεις να πας σε αλλη καλυτερη. Με την ιδια βαθμολογια. Εδω ξανα Πανελλαδικες. Αρα αν ο νομος ειναι για τα μπαζα γιατι να το δεχτω; Και βεβαια εχει σχεση με ολα αυτα , οταν ο αλλος σου λεει για κατι κανονες που ετσι του καονισε. Ε και ο Χιτλερ ελεγε οτι ολοι θεωρουν ωραιους τους ξανθους ψηλους με γαλαζια ματια. Αδικο ειχε; Αν ρωτησεις 100 ατομα οι 60 δεν θα σου πουν οτι τους αρεσουν; Ε σκοτωστε τα μαυροτσουκαλα . Τοσο απλα..

και κατι ακομη οσοι πολιτικοι το υποστηριξαν αυτον τον νομο εξαφανιστηκαν απο το προσκηνιο. Απλως δεν επανεκλεγησαν Γιατι τοση καιλα να τον υποστηριξουν; Τι τασεις αυτοκτονιας ειναι αυτες. Ειναι αντιλαικο.. τι τρωγεστε;

Δημοσ.

Και σαν λαός και σαν κράτος είμαστε ΓΤΠ. Όποιος δε ξέρει (τα φοιτητάκια μετά του 08 και μετά) καλά είναι να μην λέει ότι να ναι. Εγώ μπήκα εαρινό εξάμηνο του 5. Δεν είχα την οικονομική δυνατότητα να ενοικιάσω σπίτι και πήγαινα σχεδόν κάθε μέρα με τρένο 90 χλμ να πας και άλλα τόσα να γυρίσεις. Με έχουν πιάσει πόσες αλλαγές στον οδηγό σπουδών. Καταργούνται αυτά τα μαθήματα. Αντε πάρε άλλο ενώ έχεις περάσει το εργαστήριο. Πάλι εργαστήριο από την αρχή. Φέτος παιδιά δεν έχουμε καθηγητή γι αυτό το μάθημα. Το άλλο εξάμηνο. Πάει το μάθημα.

Πτυχιακή. Περίμενε πότε θα βγάλουν θέματα. Βρίσκω θέμα και με το που ξεκινάω φεύγει ο καθηγητής. Το τει είναι εδώ για σένα μου λένε. Θα περάσει συμβούλιο η αίτηση σου. Με τελειωμένη Πτυχιακή και απλά περιμένοντας να την παρουσιάσω μου βρήκαν καθηγητή μετά από 1.5 χρόνια. Έρχεται ο καθηγητής. Όπα φίλε ωραία Πτυχιακή αλλά εγώ ζητάω άλλα. Κάτσε τώρα άλλαξε τα. Δώσε άλλα 150 ευρώ για εκτύπωση γιατί τα θέλουν 4 φορές εκτυπωμένα και έγχρωμα. Και 4dvd σε ψηφιακή μορφή.

Παιδιά πρακτική. Νέο κόλπο. Θα πρέπει να παρουσιάσετε τι κάνετε. Άλλα χρήματα εκεί.

Σχέδιο Αθηνά. Πάμε σε άλλη πόλη (δεν μας νοιάζει φίλε αν μπορείς).

Έχω περάσει Δομές εργαστήριο με το παλιό και Δομές θεωρία με το καινούριο. Ίδιο μάθημα ίδιες διδακτικές μονάδες. Όπα φίλε το εργαστήριο είναι με το παλιό μου λένε. Πρέπει να το δώσεις ξανά. Μα ρε παιδιά ίδιο μάθημα είναι. Ε δεν έχει να κάνει.

Για να μην γράφω για καθηγητές κλπ.

Έχω φτάσει 16 εξάμηνο με όλα αυτά χρωστάω ένα μάθημα. Θα πρέπει να διαγράφω ε; Γιατί κλέβω πόρους από άλλους. Που ποτέ δεν έμεινε σε εστία, ποτέ δεν έφαγα σε λέσχη.

Αλλά είμαι ο μαλακας εγώ. Που δε τελείωσα τη σχολή μου γιατί με έκοβε ο μπάσταρδος ο καθηγητής και περνούσε μόνο όσους ήταν στη ΔΑΠ. Εγώ δεν είχα κομματικές ταυτότητες βλέπεις. Και γι αυτό δεν μπορούσα να έχω πρόσβαση στα θέματα που θα βάλει και στις καλές σημειώσεις (καλές σημειώσεις είναι αυτές που δεν γράφεις εσύ κατά τη διάρκεια του εξαμήνου. Γιατί ενώ παρακολουθείς όλο το εξάμηνο πας να δώσεις στο τέλος και βλέπεις άλλα θέματα. Που δεν έχεις δει. Καλό σου λέει ο καθηγητής φίλε για να περάσεις το μάθημα μου πρέπει να έχεις ευρεία γνώση)..

Να ισχύσει η διαγραφή αλλά να ισχύσει και η σωστή λειτουργία των ΤΕΙ - καθηγητών.

Αν και το όλο θέμα μου μυρίζει φιάσκο από τη κυβέρνηση. Πιστεύω προς το καλοκαίρι θα βγει και θα πει για τους αιώνιους δίδακτρα. Έτσι θα πουν οι άλλοι μια χαρά από το να τρώγαμε διαγραφή. Γιατί αν το έλεγαν από τώρα κατευθείαν δίδακτρα θα χτυπούσε άσχημα. Γιατί ο αιώνιος φοιτητής βολεύει μωρέ. +180.000 άνεργοι σε ένα 6μηνο θα είναι θέμα.

• Like 4
Δημοσ.

Κοιτα να δεις , εδω δεν εχουμε να κανουμε με βιαιη αποτομη δημοσιονομικη προσαρμογη.Υπηρχε η διαταξη του 2011 και αν δεν κανω λαθος και το 06, 07 , ποτε ηταν ? Μια επταετια δηλαδη , αρα ηταν καποιος α μη τι αλλο ψυλιασμενος.Υπαρχει προβλεψη για τους μερικης φοιτησης ,δεν ξερω αν υπαρχει για ανθρωπους με προβληματα υγειας, αν δεν υπαρχει θα επρεπε να υπαρχει .Ε τι αλλο ? Μετα παμε στην επιχειρηματολογια που χιλιοαναφερθηκε.Δεν επιβαρυνουν κανενα , ας ειναι φοιτητες μεχρι τα βαθια γεραματα...

Στο ΕΑΠ είχαμε γέρους που ερχόντουσαν με Π. Μετά τους βοηθουσαμε να βγουν απο την τάξη.

Ολα να τα περιμένεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...