saya Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Η ζωη ειναι αδικη αρα ας γινουμε και εμεις. Οχι εχει μια λογικη..
Crash_Batic Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 gigisoni, αυτο που ξερω απο γνωστο μου στην γερμανια στο αμβουργο ειναι οτι εχει στην γερμανια καποια πανεπιστημια που θεωρητικα εχουν απεριοριστο χρονο σπουδων κι οτι τα τελευταια χρονια μπηκαν διδακτρα μετα τα ν+2 χρονια εφοσον συνεχιζεις να σπουδαζεις. Αυτο για την γερμανια. Τα περισσοτερα ομως πανεπιστημια μου ειπε ειναι και με διδακτρα και με οριο σπουδων νομιζω τα 6 η 7 χρονια. Η ερωτηση σου ηταν ομως για το αν υπαρχουν πανεπιστημια χωρις χρονικο οριο, οποτε αυτο που ξερω ειναι οπως σου ειπα οτι υπαρχουν εφοσον μετα απο ενα χρονικο διαστημα καταβαλεις ετησια διδακτρα. Αρα εχουν καποιο χρονικο οριο αφου μετα αρχιζεις και πληρωνεις.Γιατι αν δεν πληρωσεις παιρνεις τον που...λο...Αρα ασχετο το παραδειγμα σου και αστοχη η συγκριση σου το ενα με το αλλο..
evabb Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Η ζωη ειναι αδικη αρα ας γινουμε και εμεις. Οχι εχει μια λογικη.. και ποιος ακριβως κανει την ζωη; οι πετρες ή οι ανθρωποι; επιχειρημα για το επιχειρημα δεν εχει νοημα.
Crash_Batic Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 και φυσικα αναφερομαι για τη γερμανια εφοσον ηθελες ντε και καλα μια προηγμενη χωρα, αληθεια εμεις ειμαστε προηγμενη χωρα και θελεις τα ιδια με οσα γινονται για τις προηγμενες χωρες? στο χειλος της χρεοκοπιας ειμασταν και ειμαστε και εσενα σε καινε οι αιωνιοι φοιτητες. crash baltic, εφοσον λες ''τελος'' με τοση μανια, απεδειξε μου εσυ οτι δεν υπαρχει κανενα πανεπιστημιο προηγμενης χωρας χωρις αιωνια φοιτηση σε κανενα απο τα πανεπιστημια της. Εχεις παει σε ολες τις χωρες της ευρωπης και σε ολες τις πολιτειες της αμερικης και στον καναδα και ξερεις τι υπαρχει και τι οχι? Οχι δεν εχω παει.Αλλα με μια αναζητηση στο google εστω γρηγορη θα δεις οτι δεν υπαρχει πανεπιστημιο ή χωρα που καποιος να μπορει να ειναι φοιτητης 30 χρονια αν το θελησει.. gigisoni, ''Γιατί η ερώτησή μου δεν ήταν αν υπάρχουν πανεπιστήμια χωρίς χρονικό όριο, ρώτησα αν υπάρχει άλλη προηγμένη χώρα που να έχει έναν στους δύο φοιτητές της στην κατηγορία των αιωνίων.'' Και που θες να ξερω εγω? Εσυ διαστρεβλωνεις αυτα που λεω. Δεν ειναι αλληλενδετα τα δυο? εφοσον υπαρχουν πανεπιστημια χωρις χρονικο οριο, θα υπαρχουν και αιωνιοι φοιτητες, το ποσοστο των αιωνιων σε αλλες χωρες που θελεις να το ξερω? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Πανεπιστημια χωρις χρονικο οριο να το ξαναπουμε? Και για αυτα τα οποια αναφερθηκες πριν λες οτι μετα απο καποιο στυγκεκριμενο διαστημα παυουν να ειναι δωρεαν και πληρωνεις για να συνεχισεις τις σπουδες σου.Μαντεψε τι θα γινει αν δεν πληρωσεις... Και επισης,συγκρινεις ανωμια πραγματα.Δεν μπορεις να συγκρινεις εναν φοιτητη που θα μπορει να ειναι ακομα φοιτητης και να σπουδαζει και για 25 χρονια αν θελησει ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ κατι εξτρα με εναν που μετα το περας των 7 ετων ας πουμε ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να πληρωσει για να συνεχισει να σπουδαζει..Ανωμια πραγματα ειναι αυτα που συγκρινεις..
saya Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 και ποιος ακριβως κανει την ζωη; οι πετρες ή οι ανθρωποι; επιχειρημα για το επιχειρημα δεν εχει νοημα. H τυχη και οι συνθηκες, πχ υπαρχουν παιδια που γεννιουνται με καρκινο. Ποιος κανει την ζωη εκει; Τα ιδια ; οι πετρες; Και προσεξε εχω ακουσει και αποψη οτι ο ταδε εχει γεννηθει ετσι γιατι να δινει το κρατος τοσα λεφτα για ενα ατομο..η σκληροτητα καποιες φορες ειναι πολυ ασχημη. 1
Anorymous Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Όλο συγκρίνετε ξένα πανεπιστήμια ok λοιπόν ας διαγραφούν οι αιώνιοι αφού πρώτα, έχουμε σε όλα τα ΤΕΙ-ΑΕΙ internet όπως έξω, έχουμε τις βιβλιοθήκες που έχουνε έξω, έχουμε τις υποδομές που έχουνε έξω κλπ Βασικά τι λέω να καταργηθεί το δημόσιο πανεπιστήμιο γιατί να πληρώνουμε για να βγάζουμε επιστήμονες , μόνο εργάτες και χαμάληδες θέλω....... 2
saya Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Απο οτι ξερω παντως , γνωστο κουτσομπολιο, Η Κειτ με τον Γουιλιαμ , τον γιο της Νταιανας γνωριστκαν στην σχολη. Καλη σχολη νομιζω οχι στην Αγγλια. Η Κειτ εχει τελειωσει μια σχολη , τελειωσαν μαζι και ειναι μεγαλητερη του Γουιλιαμ καμια 4,5 χρονια και ας μην το λενε. Αρα μαλλον λεμε χαζα.Η Κειτ ειχε καθυστερησει τις σπουδες της. Αυτο βεβαια δεν παραξενευσε καποιον. Και ουτε οικονομικα προβλη,ατα ειχε ποτε..
evabb Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 H τυχη και οι συνθηκες, πχ υπαρχουν παιδια που γεννιουνται με καρκινο. Ποιος κανει την ζωη εκει; Τα ιδια ; οι πετρες; Και προσεξε εχω ακουσει και αποψη οτι ο ταδε εχει γεννηθει ετσι γιατι να δινει το κρατος τοσα λεφτα για ενα ατομο..η σκληροτητα καποιες φορες ειναι πολυ ασχημη. Και τι σχέση έχουν τα εκ γενετής άρρωστα με τους αιώνιους φραπεδιαριδες; 2
Silverage Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Τα πράγματα είναι απλά. Τα 4-5 χρόνια σπουδών είναι απλά η αρχή για έναν επιστήμονα. Ωραία, και εγω που απλά θέλω το πτυχίο για το επίδομα και δεν με νοιάζει να γίνω Αϊνστάιν γιατί να πρέπει να δεσμευτώ οτι θα το τελειώσω στα 4-5 χρόνια; Εγω μπορεί να θέλω σιγά-σιγά, λίγα-λίγα μαθήματα γιατί πολύ απλά δεν με ενδιαφέρει καθόλου να ασκήσω το επάγγελμα.
gigisoni Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Απο οτι ξερω παντως , γνωστο κουτσομπολιο, Η Κειτ με τον Γουιλιαμ , τον γιο της Νταιανας γνωριστκαν στην σχολη. Καλη σχολη νομιζω οχι στην Αγγλια. Η Κειτ εχει τελειωσει μια σχολη , τελειωσαν μαζι και ειναι μεγαλητερη του Γουιλιαμ καμια 4,5 χρονια και ας μην το λενε. Αρα μαλλον λεμε χαζα.Η Κειτ ειχε καθυστερησει τις σπουδες της. Αυτο βεβαια δεν παραξενευσε καποιον. Και ουτε οικονομικα προβλη,ατα ειχε ποτε.. Και αφού δεν το λένε εσύ που το ξέρεις; Και το 2001 πήγε στο πανεπιστήμιο, το 2006 αν θυμάμαι καλά, αποφοίτησε. Που την είδες την καθυστέρηση; Στο να τις ξεκινήσει; Αν ισχύει ότι είναι μεγαλύτερη, μπορεί να μην ήθελε να πάει πανεπιστήμιο στα 18 της.
saya Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Eχω εσωτερικες πληροφοριες... εχουν βουιξει τα ταμπλοιντ , περαν οτι φαινεται κιολα..κανονικα εχει παει , απο οσο ξερω. Ειχε προβληματα και στο περαν των σπουδων και μετα να βρει δουλεια. Ετρωγε πολυ δουλεμα για αυτο γενικα.. ειμαι ενημερωμενη.. και στα κουτσομπολια.
gigisoni Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Eχω εσωτερικες πληροφοριες... εχουν βουιξει τα ταμπλοιντ , περαν οτι φαινεται κιολα..κανονικα εχει παει , απο οσο ξερω. Ειχε προβληματα και στο περαν των σπουδων και μετα να βρει δουλεια. Ετρωγε πολυ δουλεμα για αυτο γενικα.. ειμαι ενημερωμενη.. και στα κουτσομπολια. Περισσότερο από τον καθηγητή μου στο αγγλόφωνο θέατρο τότε, γιατί μας τα είχε πρήξει με την βασιλική οικογένεια. Μέχρι και διάλεξη δεν παράδωσε για να δούμε τον γάμο live...δούνε, εγώ δεν πήγα εκείνη την μέρα.
Cryptic Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Ωραία, και εγω που απλά θέλω το πτυχίο για το επίδομα και δεν με νοιάζει να γίνω Αϊνστάιν γιατί να πρέπει να δεσμευτώ οτι θα το τελειώσω στα 4-5 χρόνια; Εγω μπορεί να θέλω σιγά-σιγά, λίγα-λίγα μαθήματα γιατί πολύ απλά δεν με ενδιαφέρει καθόλου να ασκήσω το επάγγελμα. Τότε πολύ απλά δεν σου οφείλει κανείς δωρεάν εκπαίδευση. Τα πανεπιστήμια δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα, έχουν κάποιους στόχους. Το target group τους δεν είναι κάποιος που δεν μπορεί ή δεν θέλει να ασχοληθεί σοβαρά για κάποιο χ/υ χρονικό διάστημα.
Anorymous Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Και αφού δεν το λένε εσύ που το ξέρεις; Και το 2001 πήγε στο πανεπιστήμιο, το 2006 αν θυμάμαι καλά, αποφοίτησε. Που την είδες την καθυστέρηση; Στο να τις ξεκινήσει; Αν ισχύει ότι είναι μεγαλύτερη, μπορεί να μην ήθελε να πάει πανεπιστήμιο στα 18 της. Το κωλοβαραγε δηλαδη γιατι στην Αγγλια απο οτι ξερω οι σχολες ειναι 3 χρονια Και τι σχέση έχουν τα εκ γενετής άρρωστα με τους αιώνιους φραπεδιαριδες; Υπαρχουν παιδια με προβληματα τα οποια δεν τα σεβονται με αποτελεσμα να αργουν τα τελειωσουν τις σπουδες τους ή να τα παρατανε. Πχ ειχαμε ενα παιδι αυτιστικο αλλα και ενα παλικαρι σε αναπηρικο καροτσακι που δεν ειχε προσβαση στις εστιες , οι γονεις του ειχαν οικομικα προβληματα και μετα απο 3 χρονια που αποφασισαν να κανουν ραμπες το παιδι ξαναρχησε να σπουδαζει γιατι δεν ειχε την οικονομικη ανεση να μενει σε δικο του σπιτι.
Silverage Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Τότε πολύ απλά δεν σου οφείλει κανείς δωρεάν εκπαίδευση. Τα πανεπιστήμια δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα, έχουν κάποιους στόχους. Το target group τους δεν είναι κάποιος που δεν μπορεί ή δεν θέλει να ασχοληθεί σοβαρά για κάποιο χ/υ χρονικό διάστημα. Και βέβαια μου οφείλει δωρεάν εκπαίδευση. Όλοι πληρώνουμε φόρους για να μπορούν όλοι να έχουν δωρεάν εκπαίδευση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις