Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ε βέβαια. του 88 τα θέματα πιο δύσκολο να τα βρεις. οι περισσοτεροι διαβαζουνε την προηγουμενης χρονιας και κατεβαινουνε. και λεω της προηγουμενης. ούτε καν της προ-προηγουμενης.

αν απο οτι εγραψα αυτο συγκρατησες συγχαρητηρια ...

Ας το επεκτεινω λοιπον απο το 88 ως το 2005 δεν υπηρχαν νεα δεδομενα για την υλη τα οποια θα μπορουσε να προσθεσει ή ακομα καλυτερα απο το 88 ως το 2005 τοτε διδασκε τα ιδια και τα ιδια ?

• Απαντ. 521
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Oσο και να αντιδρατε  ειναι ματαιο ,ειναι θεμα χρονου οπως γινεται σε ολες σχεδον τις χωρες στον κοσμο να  μπει  οριο στο χρονικο διαστημα που καποιος θα  θεωρειται  φοιτητης .

Αυτο σε συνδυασμο με τα ιδιωτικα πανεπιστημια που επισης ειναι θεμα χρονου να δημιουργηθουν    θα αποτελεσει την αρχη για την ανοδο της ποιοτητας της εγχωριας παιδειασς που προς το παρον εχει συγκλονιστικα αποτυχει (με τρανταχτο παραδειγμα την οικονομικη κριση οπως επισης και το χασμα που την χωριζει απο την αγορα εργασιας ) στα επιπεδα δυτικης χωρας και οχι υποσαχαριας αφρικανικης .

Συγκλονιστικά επιχειρηματα επιπεδου resistance is futile που λεγανε και οι Borg. Και σαν να μην εφτανε αυτο συνεχιζεις με τις κλασσικες σου ατακες, ειστε υποβαλκανιοι μπλα μπλα μπλα ευτυχως που ερχονται οι ξενοι να μας σωσουν μπλα μπλα μπλα.

Ελα, μπηκε ο "οχι σε ολα".

Κλειδωστε το...

Για τα δεδομενα σου εκπληκτικης πολυπλοκοτητας αυτο που εγραψες. 

Γι αυτό το λόγο δίνουν ενα γαμημενο περιθώριο 2 χρονων. Προφανώς και ο άλλος που έχει πρόβλημα υγείας θα πρέπει να διαγραφεί μετά από χ χρόνια. Δεν γίνεται να κοροϊδεύει τον εαυτό του και την κοινωνία για πάντα. Αν κάποιος όμως πχ πάθει κάτι βαρύ εν μέσω σπουδών πχ καρκίνο μπορεί να ζητήσει παύση σπουδών. Τουλάχιστον εδώ έτσι γίνεται αλλά και πάλι δεν είναι απεριόριστου χρόνου. Όχι απλά δεν πατάω στη σχολή και δεν ειδοποιώ κανέναν εκμεταλλευώμενος το σύστημα

λολ! Τωρα και αυτος πρεπει να διαγραφει. Ε ναι δε γινεται καρκινοπαθης ανθρωπος με χημειοθεραπειες και τον χαρο πανω απο το κεφαλι του να μας πιασει κοροιδα. Ε ρε τι διαβαζουμε εδω μεσα.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Καλά εντάξει σε λίγο θα μετράει και ως δικαιολογία το αν η γιαγιά μου είχε ρόδες. Όταν πρόκειται για θεμα υγείας προφανώς και θα πρέπει να Υπάρχουν άλλες ρυθμίσεις. Αλλά για 10 άτομα δεν γίνεται να κρατάμε 180000 αιώνιους.

Γιατί να υπάρξουν άλλες ρυθμίσεις για θέματα υγείας;

Δεν είπαμε ότι η ζωή είναι σκληρή κλπ κλπ;

Δημοσ.

[quote name="rikos" post="53034155" timestamp="1394269655

λολ! Τωρα και αυτος πρεπει να διαγραφει. Ε ναι δε γινεται καρκινοπαθης ανθρωπος με χημειοθεραπειες και τον χαρο πανω απο το κεφαλι του να μας πιασει κοροιδα. Ε ρε τι διαβαζουμε εδω μεσα.

Ναι και αυτός. Αν κάνει 3 χρόνια να συνέλθει δεν νομίζω ότι θα θυμάται και πολλά για να συνεχίσει. Είναι απλή λογική κι όχι χαιδεμα όπως έχουν συνηθίσει οι περισσότεροι μέχρι τώρα

Δημοσ.

Ναι και αυτός. Αν κάνει 3 χρόνια να συνέλθει δεν νομίζω ότι θα θυμάται και πολλά για να συνεχίσει. Είναι απλή λογική κι όχι χαιδεμα όπως έχουν συνηθίσει οι περισσότεροι μέχρι τώρα

ο κυνισμος εχει και καποιο οριο ...

• Like 1
Δημοσ.

Α μαλιστα. Την ελλειψη σκατοψυχιαση την λες χαιδεμα. Βασικα χαιδεμα ειναι αυτο που κανεις εσυ στα αυτακια σου για να ακουγεσαι καλη. Και ξερεις πολυ καλα τι εννοω.

Δημοσ.

Γιατί να υπάρξουν άλλες ρυθμίσεις για θέματα υγείας;

Δεν είπαμε ότι η ζωή είναι σκληρή κλπ κλπ;

Μπες στον κόπο και διάβασε και τα επόμενα ποστς μου

Α μαλιστα. Την ελλειψη σκατοψυχιαση την λες χαιδεμα. Βασικα χαιδεμα ειναι αυτο που κανεις εσυ στα αυτακια σου για να ακουγεσαι καλη. Και ξερεις πολυ καλα τι εννοω.

Δεν νομίζω ότι ακούγομαι καλή πουθενά. Από την άλλη έχω φάει πολλά σκατα όσο σπούδαζα για να μπορώ να υποστηρίξω αυτά που γράφω και τα λέω με πλήρη συνείδηση της σκληρότητας τους

Δημοσ.

Αυτο που λες συμβαινει σε καποια πανεπιστημια στην Αγγλια. Οχι σε ολα. Απο οτι ειδαμε στην περιπτωση της πριγγιπησας , στην οποια κρυβουν και χρονια , για αν αυτη ειναι συνομιλικη με τον αντρα της εγω ειμαι η μαρια Αντουανετε. Ειδες πχχ στην Γερμανια οτι δεν ειναι ετσι. Μην περνετε μια περιπτωση και την γενικευεται. Επισης το ιδρυμα αυτο με τα 9 χρονια ειναι το γεηλ..

Δημοσ.

Μπες στον κόπο και διάβασε και τα επόμενα ποστς μου

Δεν νομίζω ότι ακούγομαι καλή πουθενά. Από την άλλη έχω φάει πολλά σκατα όσο σπούδαζα για να μπορώ να υποστηρίξω αυτά που γράφω και τα λέω με πλήρη συνείδηση της σκληρότητας τους

Ακουγεσαι καλη στα αυτακια σου με το να δικαιολογεις την ελλειψη ενσυναισθησης. Αμα δεν την δικαιολογουσες τοτε θα ειχες δικιο. Προσωπικα αμφιβαλλω εαν εχεις φαει σκατα. Αν ειχες φαει θα ειχες μεγαλυτερη κατανοηση για αυτους που τα τρωνε ακομα. Εκτος και αν εισαι ενας αμιγως κακιασμενος ανθρωπος οποτε παω πασο.

Δημοσ.

Κατα τα αλλα γιατι μας εχετε πρηξει με τους φραπεδες. Μπορει να μην εχουν φραπε στην Αμερικη και στην Αγγλια αλλα τα κολεγια ειναι περιβοητα για τα παρτυ τους. Ειδικα επειδη εχει πολυ ποτο υπαρχουν πολλοι βιασμοι κυριως πρωτετων στην Αμερικη. Αν θες να πηγαινεις απο παρτυ σε παρτυ γινεται.

Δημοσ.

Αυτο που λες συμβαινει σε καποια πανεπιστημια στην Αγγλια. Οχι σε ολα. Απο οτι ειδαμε στην περιπτωση της πριγγιπησας , στην οποια κρυβουν και χρονια , για αν αυτη ειναι συνομιλικη με τον αντρα της εγω ειμαι η μαρια Αντουανετε. Ειδες πχχ στην Γερμανια οτι δεν ειναι ετσι. Μην περνετε μια περιπτωση και την γενικευεται. Επισης το ιδρυμα αυτο με τα 9 χρονια ειναι το γεηλ..

ρε σαγια τραβα διαβασε κανα κοσμοπολιταν και παρατα το θεμα εδω.

Ακουγεσαι καλη στα αυτακια σου με το να δικαιολογεις την ελλειψη ενσυναισθησης. Αμα δεν την δικαιολογουσες τοτε θα ειχες δικιο. Προσωπικα αμφιβαλλω εαν εχεις φαει σκατα. Αν ειχες φαει θα ειχες μεγαλυτερη κατανοηση για αυτους που τα τρωνε ακομα. Εκτος και αν εισαι ενας αμιγως κακιασμενος ανθρωπος οποτε παω πασο.

πες με οτι θες απλα εκει που σταματαν οι δικαιολογιες αρχιζουν οι αιωνιοι.

και οριστε οτι υπαρχει προβλεψη για αυτους που εχουν δυσκολιες οποτε οι 180,000 ειναι οι αμιγως φραπεδιαριδες.

http://amaltheia.cs.teicrete.gr/stef/wiki/index.php/%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%8B%CF%80%CE%BF%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82_%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%AE%CF%82_%CF%86%CE%BF%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...