Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει περάσει πάνω απο 1μιση μηνας απο τότε που πέρασα πρακτικά και πρεπει να πέφτει πολύ δουλεμα...
Αρχικά στην σχολή μου είπε λογικα σε μισό με 1 μήνα θα το έχεις... Περναω απο εκει μου λεει δεν εχει ερθει θα παω να δω κιολας...Δεν ηρθε τελικα..
Λέω να πάω εγω απο το υπουργέιο την πρωτη φορά ψαχνουν 2 ατομα απο εδω απο εκει...λεω μπραβο τοσο πολυ να ασχοληθούν μαζι μου...μετα σκέφτομαι καλα που το ψάχνουν?? ανοιγουν ντουλαπια φακελους..τι ειναι το διπλωμα και γτ να ειναι εκει???...τεσπα μου λενε δεν ηρθε μπορει με την επομενη βαλιτσα....
παω ξανα στην σχολη μετα απο μερικες βδομαδες μου λεει θα αργησει λιγο το διπλωμα..(ποσο δεν ηξερε να μου πει)...ξαναπαω στο υπουργειο βρισκω μια αλλη σχολη και τις ρωταω αν ηρθαν τα δικα της διπλωματα απο τον ιανουαριο και μου λεει πλακα μου κανεις εδω δεν εχουν ερθει καν του Αυγουστου...ααφοθ καθονται και τα ξυν*****.....
Το υποργειο απο την σειρα του λεει οτι πολλα του Ιανουαριου εχουν ερθει και η σχολη λεει οτι εχει παρει ολα του Δεκεμβριου και εισαι εσυ απο τους πρωτους του Ιανουριου που δεν εχουν ερθει....
Η αλλη λεει καλα περιμενε 5 μηνες και να παρακλας αν ερθει τοτε...

Τι παιζει???Τόσο μπαχαλο πια?? ΓΙνεται να κανω τιποτα???

*Περιοχη Λαμιας( Φθιωτιδα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...