Προς το περιεχόμενο

Νέα ιστοσελίδα για χαμένα κατοικίδια: www.petlocator.gr


Predatorkill

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα σας,

 

Θελουμε να ενημερωσουμε ολους τους κατοχους και μη κατοικιδιων για τη δημιουργια μιας νεας ιστοσελιδας καταχωρησης απώλειας ή ευρεσης κατοικιδιων. Σας παραθετουμε αναλυτικα το Δελτιο Τυπου:

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

www.petlocator.gr

 

Ένας νέος τρόπος καταχώρησης και ενημέρωσης για τα χαμένα κατοικίδια σε Ελλάδα και Κύπρο μέσω των διαδραστικών χαρτών της Google δημιουργήθηκε για την εξυπηρέτηση όλων των ζωόφιλων που αντιμετωπίζουν αυτό το πολύ σημαντικό κοινωνικό πρόβλημα. Η ιδεα της δημιουργίας προήλθε απο τις αναρτήσεις πολλών ατόμων στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης αλλά και γενικότερα στο διαδύκτιο που έψαχναν απεγνωσμένα να βρούν το αγαπήμενο τους κατοικίδιο.

Οι αναγγελίες απώλειας αυτή τη στιγμή είναι δίασπαρτες, υπάρχει σύγχηση και άγνωστη εγκυρότητα πληροφοριών με τους δείκτες εύρεσης να είναι χαμηλοί καθώς και η επανένωση ή οχι με το κατοικίδιο να παραμένει άγνωστη προς το κοινό.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του www.petlocator.gr είναι:

  • Καταχώρηση του χαμένου κατοικιδίου σας προσθέτοντας φωτογραφίες, χαρακτηριστικά, πληροφορίες επικοινωνίας και τοποθεσία του σημείου που χάθηκε στο χάρτη ορίζοντας χιλιομετρική απόσταση στην οποία πιστεύει οτι θα «κινείται» το κατοικίδιο.
  • Προβολή όλων των χαμένων κατοικιδίων στο χαρτη με ειδική σήμανση ανά κατηγορία.
  • Δυνατότητα εγγραφής σαν εθελοντής, ορίζοντας μέχρι 3 διευθύνσεις όπου κινείστε τακτικώς ώστε να ενημερώνεστε με email για τις απώλειες καθως και τις ευρέσεις γύρω σας. Επίσης υπάρχει δυνατότητα άμεσης ενημέρωσης μέσω της λίστας  «Κατοικίδια Κοντά μου».
  • Αυτόματη ενημέρωση των εθελοντών,καταφυγίων και όλων όσων έχουν καταχωρήσει κατοικίδιο κοντά στο σημείο που πραγματοποιήθηκε η απώλεια μέσω email.
  • Αυτόματη δημιουργία  αφίσας Α4 σε μορφή .pdf για κάθε νέα καταχώρηση με όλα τα στοιχεία επικοινωνίας, QR Code και φωτογραφίες, την οποία μπορεί να την «κατεβάσει» οποιοσδήποτε και να τη τυπώσει. Σκανάρωντας το QR Code με οποιοδήποτε smartphone θα οδηγηθείτε αμέσως στη σελίδα καταχώρησης όπου προβάλλονται αναλυτικά όλα τα στοιχεία.
  • Αυτόματη δημοσιοποίηση της καταχώρησης στη σελίδα μας στο Facebook                  ( http://www.facebook.com/PetLocatorgr ) καθώς και Τweet στο λογοριασμό μας στο Twitter ( http://twitter.com/PetLocatorgr ). Επίσης, ύστερα απο την υποβολή της καταχώρησης δίνεται η δυνατότητα να κάνετε Like.
  • Καταχώρηση εύρεσης κατοικιδίου υποβάλλοντας τα χαρακτηριστικά του,τη φωτογραφία του και την τοποθεσία όπου βρέθηκε. Αυτόματα θα ειδοποιηθούν όλοι όσοι έχουν κάνει αναγγελία απώλειας καθώς και οι εθελοντές κοντά στη περιοχή.
  • Καταχώρηση κατοικιδίου για μελλοντική χρήση, κάθε κατοικίδιο θα έχει μοναδικό κωδικό αριθμό και QR Code καθώς και τον αριθμό του Chip του. Στη συνέχεια μπορείτε να τυπώσετε όλα αυτά τα στοιχεία στη ταυτότητα του κατοικιδίου, αυξάνοντας δραματικά τις πιθάνοτητες έυρεσής του.
  • Μπορείτε να καταχωρήσετε μια καταγγελία στη περίπτωση που αντιλειφθείτε μια κακοποίηση ζώου, εμείς θα αναλάβουμε την ενημέρωση των αρμόδιων φορέων για τα περιστατικά κακοποίησης.
  • Δυνατότητα καταχώρησης του καταφυγίου/συλλόγου και κτηνιατρείου (στη περίπτωση που δεν υπάρχει ήδη στο χάρτη) ώστε να ενημερώνονται αυτόματα για τις απώλειες των κατοικιδίων στη περιοχή τους έχοντας παράλληλα τη δυνατότητα άμεσης εκτύπωσης της αφίσας. Υπάρχουν ήδη 75 καταχωρήσεις, εάν εντοπίσετε κάποιο λάθος ή εάν θέλετε να προσθέσετε το email σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
  • Δυνατότητα άμεσης εγγραφής – σύνδεσης μέσω του λογαρισμού σας στο Facebook, Twitter, Google, Windows Live, Yahoo, Instagram και Foursquare. Σε περίπτωση που θέλετε να εγγραφείτε ως εθελοντής, ακολουθήστε τον σύνδεσμο:  www.petlocator.gr/εθελοντης.
  • Υποστηρίζονται όλα τα smartphones Android και iPhone καθώς και τα αντίστοιχα tablets με τη χρήση responsive theme.

Μπορείτε να κατεβάσετε απο το link www.petlocator.gr/petlocator.gr_ad_banners.zip μπάνερς σε διάφορες διαστάσεις και χρώματα για να τα τοποθετήσετε στην ιστοσελίδα σας δημιουργώντας link στο www.petlocator.gr.

 

 

Με Εκτίμηση,

Ευστάθιος Ντονάς

Υπέθυνος Ανάπτυξης

Δήμητρα Μπράτη

Υπεύθυνη Επικοινωνίας

Email: [email protected] , [email protected]

Τηλ. Επικοινωνίας: 6951 852930

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ_www.petlocator.zip

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...