Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.

Ειμαι φοιτητης, του Φυσικου Αθ . 1ο ετος. Ειχα παρει τα Ρουφ παλια, και ρωτησα για αναβολη, Μου παν, οτι θα ερθει το χαρτη απο αστυνομια και μετα θα παω να κανω Αιτηση. Ηρθε την Πεμπτη, και σημερα πηγα για την Αναβολη.. (Ειχα μια απωλεια και δεν μπορουσα να παω πριν.)

Πηγα με πιστοποιιτικο φοιτητησης, ταυτοτητα, και το χαρτι απο την αστυνομια κ ταυτοτητα.

Πηγα πρωτα στα ΚΕΠ, ηταν μια εκει, ειδε οτι παρουσιαζομαι στις 12 του μηνος. Ελεγε και καλα οτι δεν ξερει ( αυτη και ενας αλλοσ) αν θα προλαβει να φτασει η αιτηση. Ο διπλανος της και μια γραμματεας διπλα ειπε οτι δεν υπαρχει κανενα ζητημα. Μετα αλλαξαν γνωμη και αυτοι ( !!!?). μου παν τι να κανω, ( να μπω μετα απο 10 μερες σε ενα σαιτ , και να δω οτι εχει γινει δεκτη κατι τετοιο) . Μου δωσαν μια επιβεβαιωση υποβολης αιτηματος για αναβολη και εφυγα. Ξαναρωτησα μου παν δεν υπαρχει θεμα. Ωστοσο, μου φυγε το σκατο ,και επειδη ξερω οτι μιλαμε για Δημοσιους Υπαλληλους ( δεν μιλαω για το συνολο αλλα ορισμενοι ειναι για κρεμασμα) εψαξα τα παντα στο Ιντερνετ.

Λεγανε οτι ειναι προαιρετικο το Μητρωο Αρρενος γιατι δεν το χουν παντα ολα τα πιστοποιιτικα. (Εμενα δεν το ειχε, ΟΜΩΣ το ειχε το χαρτι της αστυνομιας το οποιο εβγαλαν Φωτο και το βαστηξαν  μαζι με τα αλλα) Ο πατερας μου λεει οτι Ειμαι ενταξη. Εγω ομως εχω ανχος, Μπορω να βγαλω πιστοποιιτικο αμεσωσ( αυριο δλδ) και Πιστοποιιτκο αρρενως και να παω η παρασκευη εκει οπου ειναι ( δεν ξερω αν ειανι απο εκει που ηρθε το χαρτι(το γενικο επιτελιου στρατου που ειανι στη συρο) η απο εκει που παρουσιαζομαι(τριπολη) , θα ρωτησω αυριο τα ρουφ) και να γυρησω.  Δεν το χω πει στον πατερα μου. λεει οτι απο την στιγμη που πηρα τhn bebaiosi aitimatos δεν παω φανταρος. Εγω ομως εχω τρελαθει, πειτε μου τι  λετε εσεις?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...