Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω πάρει tablet απο κινα ainol novo venus και βγηκε πολυ καλο. Με flasharisma custom rom μια χαρα. Ξέρω δηλαδή. Βεβαια αν ειναι ερηπιο η συσκευη τι να σου κανει κ το custom 

Τα ainol σε καμία περίπτωση δε θεωρούνται noname :D 

Αντιθέτως το w450 είναι κάκιστο... Καλύτερα να πάρεις το lenovo που έστειλα ή κανένα THL T5 αν και το lenovo είναι φοβερά ποιοτικό!

Δημοσ.

Το lenovo φαινεται καλο αλλα με χαλαει λιγο η 512 μνημη του. Οχι οτι το θελω για τρελα πραγματα. Wifi και μουσικουλα πιο πολυ

Επίσης ενδιαφέρον φαινεται και αυτο 

http://www.pandawill.com/elephone-p7-mini-smartphone-android-42-mtk6582-1gb-4gb-3g-otg-50-inch-black-p85704.html

Δημοσ.

Όμορφο το elephone αλλά σχετικά καινούργιο και δεν ξέρω αν υπάρχει support με ROMS κτλ....

Επείσης είναι και αυτό ψηλομούφα σαν εταιρία και δεν ξέρω αν θα αντιμετωπίσεις προβλήματα...

Όντως η RAM στα 512 δεν είναι ότι καλύτερο αν μιλάμε για 4πύρηνο android, αλλά σε αυτά τα λεφτά ακόμα και από Κίνα λιγάκι δύσκολα να βρεις κάτι δοκιμασμένο και αξιόλογο.

Πάντως σιγά σιγά φτάνεις στο 90άρι ευρώ :D οπότε και θα επιμείνω στο lumia 520 έστω και μεταχειρισμένο μερικών ημερών που το βρίσκεις άνετα στα 90...

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...