Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα-Καλημέρα!

Πήρα αφορμή από πρόσφατες καταστάσεις στη ζωή μου και θα ήθελα να συζητήσουμε το φλέγον θέμα αυτόν τον καιρό, τις σχέσεις. Όλοι γκρινιάζουν ότι είναι δύσκολο το ένα το άλλο αλλά παρόλα αυτά βλέπω φίλες και φίλους να χωρίζουν, να ζευγαρώνουν αλλά και να παντρεύονται με αστραπιαίους ρυθμούς.

Στον κύκλο μου οι περισσότερες κοπέλες είναι σε μακροχρόνιες σχέσεις κτλ και η μία μετά από 9 μήνες σχέσεις δέχτηκε πρόταση γάμου στα 27 της από το συνομήλικο φίλο της... Ε από τότε έχουν φαγωθεί οι υπόλοιπες 24χρονες και θέλουν εντός 2 ετών να παντρευτούν...

Εγώ χώρισα πριν λίγο καιρό και μέσα σε μερικές εβδομάδες γνώρισα έναν άνδρα 8 χρόνια μεγαλύτερο ο οποίος μου δίνει τα πάντα από τον εαυτό του και δε μπορώ να μη σκέφτομαι πως και το δικό του καμπανάκι θα ξυπνήσει σύντομα. Το δικό μου όμως; Πόσο εύκολο σου είναι να ξέρεις πως έχεις αντίστροφη μέτρηση 2-3 χρόνων;;

Και τελικά γιατί έχουν φαγωθεί όλοι να παντρευτούν; Και πρήζουν και μένα;

Για πείτε λοιπόν τη γνώμη σας για τις σχέσεις, το γάμο αλλά και τις διαφορές ηλικίας... Πόσο εύκολα είναι τελικά όλα αυτά και πόσο εμείς τα προγραμματίζουμε;

Δημοσ.

Αν δεν θες να το κάνεις δεν το κάνεις δεν παντρεύεσαι επειδή χτυπάει το καμπανάκι κάποιου άλλου αλλά το δικό σου...

Αν δεν μπορεί ο άλλος να περιμένει το πότε θα αισθάνεσαι εσύ έτοιμη τότε μάλλον δεν κάνει για σύζυγός σου (αυτός που θα σε καταλαβαίνει και θα σαγαπάει για την υπόλοιπη ζωή σου και στα καλά και στα άσχημα ) δεν ειναι απλά ενα χαρούμενο event ο γάμος ή τουλάχιστον πιστεύω πως δεν θα έπρεπε να ειναι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και πρήζουν και μένα;

και έρχεσαι μετά εδώ να πρήξεις εμάς;Τσσσσ δεν καταλαβαίνω κάποιους ανθρώπους μερικές φορές :P

Δεν είδα πάντως να διαφέρεις από τις φίλες/ους,τα ίδια κάνεις ζηλιάρα!

Εδώ μέσα ήμαστε ανύπαντροι και πάσχουμε από αϋπνία :lol:  ..

---

point point

Επεξ/σία από xtrmsnpr
  • Like 4
Δημοσ.

Καλησπέρα-Καλημέρα!

Πήρα αφορμή από πρόσφατες καταστάσεις στη ζωή μου και θα ήθελα να συζητήσουμε το φλέγον θέμα αυτόν τον καιρό, τις σχέσεις. Όλοι γκρινιάζουν ότι είναι δύσκολο το ένα το άλλο αλλά παρόλα αυτά βλέπω φίλες και φίλους να χωρίζουν, να ζευγαρώνουν αλλά και να παντρεύονται με αστραπιαίους ρυθμούς.

Στον κύκλο μου οι περισσότερες κοπέλες είναι σε μακροχρόνιες σχέσεις κτλ και η μία μετά από 9 μήνες σχέσεις δέχτηκε πρόταση γάμου στα 27 της από το συνομήλικο φίλο της... Ε από τότε έχουν φαγωθεί οι υπόλοιπες 24χρονες και θέλουν εντός 2 ετών να παντρευτούν...

Εγώ χώρισα πριν λίγο καιρό και μέσα σε μερικές εβδομάδες γνώρισα έναν άνδρα 8 χρόνια μεγαλύτερο ο οποίος μου δίνει τα πάντα από τον εαυτό του και δε μπορώ να μη σκέφτομαι πως και το δικό του καμπανάκι θα ξυπνήσει σύντομα. Το δικό μου όμως; Πόσο εύκολο σου είναι να ξέρεις πως έχεις αντίστροφη μέτρηση 2-3 χρόνων;;

Για πείτε λοιπόν τη γνώμη σας για τις σχέσεις, το γάμο αλλά και τις διαφορές ηλικίας... Πόσο εύκολα είναι τελικά όλα αυτά και πόσο εμείς τα προγραμματίζουμε;

Δημοσ.

δε καταλαβαίνω κάποια πράματα , αν θες εξήγησε τα

γιατί έκανες άλλο account για να ποστάρεις το θέμα? 
γιατί θεωρείς φλέγον θέμα το γάμο , τι νομίζεις οτι θα σου προσφέρει σε σχέση με τη συμβίωση όταν βέβαια θα έχεις βρει τον κατάλληλο σύντροφο ? απότι καταλαβαίνω αυτό μπαίνει σε δεύτερη μοίρα χάρη στα καμπανάκια που ακούτε οι περισσότερες. Αυτό παίζει συχνά απότι έχω καταλάβει κ οι περισσότερες ψάχνετε γκόμενο (μη ξεμείνετε και σας πουν μπακούρια  :shock: ) και ταυτοχρόνος τρέχετε ενα αγώνα δρόμου για την παντρειά . (δεν είναι τυχαίο που κρατάτε καβάτζες γκόμενους) 

το μόνο που μπορώ να σχολιάσω σε αυτό ειναι πως θα πρέπει κάποια να έχει πολύ βαρετή κ άγευστη/άχρωμη ζωή για να θεωρεί το γάμο σαν το μεγάλο βήμα κ στόχο ζωής. 

Δημοσ.

γιατί έκανες άλλο account για να ποστάρεις το θέμα? 

στα καμπανάκια που ακούτε οι περισσότερες. Αυτό παίζει συχνά απότι έχω καταλάβει κ οι περισσότερες ψάχνετε γκόμενο (μη ξεμείνετε και σας πουν μπακούρια  :shock: ) και ταυτοχρόνος τρέχετε ενα αγώνα δρόμου για την παντρειά . (δεν είναι τυχαίο που κρατάτε καβάτζες γκόμενους) 

πες κιαλλά,πες κιάλλα!!!Τί ξέρεις;Ποιός είναι;Ομολόγησε!

Θα γραφτώ στο κοσμοπόλιταν και θα ρωτάω για κάρτες γραφικών.

θεός!
Δημοσ.

Και γιατί δεν ρωτάς εδώ;

"Πήρα μια κάρτα, και είναι κούκλα! Έχει όμως ένα άσχημο ανεμιστήρα από κάτω που δεν ταιριάζει στα άλλα χρώματα, τι να κάνω;"

• Like 1
Δημοσ.

Αρχικά φλέγον θέμα το ανέφερα όχι επειδή με καίει αλλά επειδή καλώς ή κακώς το ακούω κάθε μέρα. Θες λόγω ηλικίας, λόγω εργασιακού περιβάλλοντος πάντως ναι.. Θεωρώ ότι δε σου προσφέρει καμία διαφορά και θα παντρευόμουν μόνο αν ήθελα παιδί. Δεν έχω κρατήσει κανένα καβάντζα γκόμενο και γενικά τέτοιες γενικεύσεις μου είναι απεχθείς. Τέλος δε θεωρώ το γάμο στόχο ζωής μάλλον κάτι που αν θες οικογένεια πρέπει αναγκαστικά να κάνεις. Από κει και πέρα τη μια πνίγομαι την άλλη λέω οκ όπως βγει...

Last time I checked μπλα μπλα έγραφε απ έξω και έχουν ειπωθεί πολύ χειρότερα οπότε δεν καταλαβαίνω το point σου...

Δημοσ.

Καλησπέρα-Καλημέρα!

Αν χρειαστείτε δικηγόρο, έχω ένα φιλαράκι μόλις πήρε το πτυχίο του, θα σας κάνει καλές τιμές .

• Like 1
Δημοσ.

Και γιατί δεν ρωτάς εδώ;

"Πήρα μια κάρτα, και είναι κούκλα! Έχει όμως ένα άσχημο ανεμιστήρα από κάτω που δεν ταιριάζει στα άλλα χρώματα, τι να κάνω;"

Ατό ειναι legit απορία για PC moding....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...