g.shock Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Παίδες καλημέρα σας, Αγόρασα χθες ένα πληκτρολόγιο της logitech g19, από έναν συνφορουμιτη, και μου παρουσιάζει τα εξής προβλήματα. -Η οθόνη και γενικά το τα φώτα του πληκτρολογίου δεν λειτουργούν καθόλου -το πρόγραμμα της logitech "Gaming Software" δεν αναγνωρίζει γενικά το πληκτρολόγιο και μου γράφει " No devices detected" ... please ensure that your device is supported, and firmly attached to a usb port." - το πλήκτρο με το σήμα της microsoft δεν λειτουργεί. Να αναφέρω οτι έχω βάλει και έχω βγάλει το πρόγραμμα της 3 φορές και έχω δοκιμάσει σε όλες τς θύρες usb που έχει γενικά η mobo (asus maximus vi formula) και το os είναι τα win. 8.1. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι, έτσι ώστε να με μπορεί να με βοηθήσει, θα του ήμουν υπόχρεος. Σας ευχαριστώ.
SPANK Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δοκίμασε σε αλλη usb και σε αλλο pc αν και οπως το περιγράφεις μαλλον εχει πρόβλημα το keyboard , το παιδί που το πήρες σου ειπε οτι λειτουργεί κανονικα ?
g.shock Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 όπως γράφω παραπάνω δοκίμασα σε όλα τα usb καθώς επίσης το δοκίμασα στο laptop μου που έχει επάνω τα win7, αλλά και εκεί τίποτα.
SPANK Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Ε τοτε εχει μαλλον πρόβλημα το keyboard , ρώτα το παιδί που το αγόρασες αν ηταν οκ οταν στο έδωσε
g.shock Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Όταν μου το έδωσε ήταν μια χαρά .... Τώρα δεν κάνει τίποτα .
Skr1ll3x Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 "Λεει" οτι ηταν μια χαρα ή το ειδες και με τα ματια σου?
g.shock Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Το είδα με τα μάτια μου, το πακετάραμε και όταν πήγα να το βάλω στο δικό μου pc έγιναν όλα αυτά που προαναφερω. Τι να πώ...χάλασε μέσα σε 30 λεπτά απο το σπίτι του μέχρι το δικό μου ???...δεν θέλω να το πιστέψω.
Mau-Maus Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 αλλο ειδες με τα ματια σου και αλλο σου εδωσε δε χαλανε ετσι στα 30 λεπτα μονα τους ουτε το οσκαρ της γκινιας να εχεις !
4GGELOS Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Σε τι λειτουργικο το δοκιμασατε; Εχω διαβασει για θεματα ασυμβατοτητας σε windows 8.1.
SPANK Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Βασικά δοκίμασε το και σε καποιο αλλο pc με η χωρίς windows 8
AiWaaa Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Το δοκίμασε είπε με win 7. Μια ερώτηση οταν το βάζεις στις usb απο τα win αναγνωρίζεται ? Εαν οχι ειτε χαλασε στον δρομο ειτε σου έδωσε άλλο χαλασμένο απο αντικατάσταση
g.shock Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 αλλο ειδες με τα ματια σου και αλλο σου εδωσε δε χαλανε ετσι στα 30 λεπτα μονα τους ουτε το οσκαρ της γκινιας να εχεις ! Οχι , δεν υπάρχει τέτοιο θέμα,,,απο το σπίτι του το είδα και το πήγα σπίτι μου...δεν παίζει αυτό που αναφέρεις . Σε τι λειτουργικο το δοκιμασατε; Εχω διαβασει για θεματα ασυμβατοτητας σε windows 8.1. Στα 8.1 αλλά και τα δικά του ήταν τουλάχιστον τα 8 (αν δεν ήταν τα 8.1) Το δοκίμασε είπε με win 7. Μια ερώτηση οταν το βάζεις στις usb απο τα win αναγνωρίζεται ? Εαν οχι ειτε χαλασε στον δρομο ειτε σου έδωσε άλλο χαλασμένο απο αντικατάσταση τα win το διαβάζουν αλλά το πρόγραμμα της logitech δεν το αναγνωρίζει. Τέλος πάντων, του είπα να έρθει απο το σπίτι την Δευτέρα να το δεί και αυτός (μπάς και κάνω εγώ κάποια μ@λ@κί@ και δεν την καταλαβαίνω) και αν δεν μπορεί και αυτός τότε να το πάρει πίσω. Εγώ ήθελα να σας ρωτήσω εαν έχει κάποιος απο εδώ μέσα παρόμοια εμπειρία με την δική μου και έκανε κάποια τροποποίηση και του δούλεψε. Και αυτό το αναφέρω διότι είχα κάνει κάποια παραγγελία, την corsair h100i η οποία δεν μου δούλεψε απο την αρχή. Όταν πήρα τηλ τον Γιάννη (απο το eworld την αγόρασα) μου είπε οτι τα 8.1 έχουν θέμα και με κάποια ρύθμιση που κυκλοφορεί στο youtube την έκανα να δουλέψει....αυτό σας ρωτάω...μήπως γνωρίζει κάποιος κάτι αντίστοιχο.
Hawk7 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Όταν πήρα τηλ τον Γιάννη (απο το eworld την αγόρασα) μου είπε οτι τα 8.1 έχουν θέμα και με κάποια ρύθμιση που κυκλοφορεί στο youtube την έκανα να δουλέψει....αυτό σας ρωτάω...μήπως γνωρίζει κάποιος κάτι αντίστοιχο. Aσχετο τελειως(συγνωμη),αλλα τι προβλημα σου δημιουργησε η H100i; Και τι ρυθμιση εκανες;
g.shock Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Aσχετο τελειως(συγνωμη),αλλα τι προβλημα σου δημιουργησε η H100i; Και τι ρυθμιση εκανες; δεν αναγνώριζε τα fans, την αντλία και σε γενικές γραμμές δεν μπορούσες να ρυθμίσεις τπτ. Υπάρχει αυτό στο youtube που σου λέει βήμα-βήμα τι να κάνεις.
g.shock Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Παίδες με μεγάλη μου απογοήτευση πρέπει να σας πω οτι ο παλίκαρος μας λάκισε...ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Αν δεν εμφανιστεί μέχρι το βράδυ πάει να πει οτι το πληκτρολόγιο είχε όντος πρόβλημα και μας το έπαιξε παγώνι, και σαν μ@λ@κ@ς την πάτησα. Αν δεν φιλοτιμηθεί να εμφανιστεί θα σας ενημερώσω και το όνομά του για να μην την πατήσει και κανένας άλλος από εδώ μέσα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα