Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες καλημέρα σας,

Αγόρασα χθες ένα πληκτρολόγιο της logitech g19, από έναν συνφορουμιτη, και μου παρουσιάζει τα εξής προβλήματα.

-Η οθόνη και γενικά το τα φώτα του πληκτρολογίου δεν λειτουργούν καθόλου

-το πρόγραμμα της logitech "Gaming Software" δεν αναγνωρίζει γενικά το πληκτρολόγιο και μου γράφει

" No devices detected" ... please ensure that your device is supported, and firmly attached to a usb port."

- το πλήκτρο με το σήμα της microsoft δεν λειτουργεί.

Να αναφέρω οτι έχω βάλει και έχω βγάλει το πρόγραμμα της 3 φορές και έχω δοκιμάσει σε όλες τς θύρες usb που έχει γενικά η mobo (asus maximus vi formula) και το os είναι τα win. 8.1.

Αν γνωρίζει κάποιος κάτι, έτσι ώστε να με μπορεί να με βοηθήσει, θα του ήμουν υπόχρεος. 

Σας ευχαριστώ.

Δημοσ.

Δοκίμασε σε αλλη usb και σε αλλο pc αν και οπως το περιγράφεις μαλλον εχει πρόβλημα το keyboard , το παιδί που το πήρες σου ειπε οτι λειτουργεί κανονικα ?

Δημοσ.

όπως γράφω παραπάνω δοκίμασα σε όλα τα usb καθώς επίσης το δοκίμασα στο laptop μου που έχει επάνω τα win7, αλλά και εκεί τίποτα. :(   

Δημοσ.

Ε τοτε εχει μαλλον πρόβλημα το keyboard , ρώτα το παιδί που το αγόρασες αν ηταν οκ οταν στο έδωσε

Δημοσ.

Το είδα με τα μάτια μου, το πακετάραμε και όταν πήγα να το βάλω στο δικό μου pc έγιναν όλα αυτά που προαναφερω.

Τι να πώ...χάλασε μέσα σε 30 λεπτά απο το σπίτι του μέχρι το δικό μου ???...δεν θέλω να το πιστέψω.

Δημοσ.

αλλο ειδες με τα ματια σου και αλλο σου εδωσε

δε χαλανε ετσι στα 30 λεπτα μονα τους ουτε το οσκαρ της γκινιας να εχεις !

Δημοσ.

Το δοκίμασε είπε με win 7. Μια ερώτηση οταν το βάζεις στις usb απο τα win αναγνωρίζεται ? Εαν οχι ειτε χαλασε στον δρομο ειτε σου έδωσε άλλο χαλασμένο απο αντικατάσταση

Δημοσ.

αλλο ειδες με τα ματια σου και αλλο σου εδωσε

δε χαλανε ετσι στα 30 λεπτα μονα τους ουτε το οσκαρ της γκινιας να εχεις !

Οχι , δεν υπάρχει τέτοιο θέμα,,,απο το σπίτι του το είδα και το πήγα σπίτι μου...δεν παίζει αυτό που αναφέρεις .

Σε τι λειτουργικο το δοκιμασατε; Εχω διαβασει για θεματα ασυμβατοτητας σε windows 8.1.

Στα 8.1 αλλά και τα δικά του ήταν τουλάχιστον τα 8 (αν δεν ήταν τα 8.1)

Το δοκίμασε είπε με win 7. Μια ερώτηση οταν το βάζεις στις usb απο τα win αναγνωρίζεται ? Εαν οχι ειτε χαλασε στον δρομο ειτε σου έδωσε άλλο χαλασμένο απο αντικατάσταση

τα win το διαβάζουν αλλά το πρόγραμμα της logitech δεν το αναγνωρίζει.

Τέλος πάντων, του είπα να έρθει απο το σπίτι την Δευτέρα να το δεί και αυτός (μπάς και κάνω εγώ κάποια μ@λ@κί@ και δεν την καταλαβαίνω) και αν δεν μπορεί και αυτός τότε να το πάρει πίσω.

Εγώ ήθελα να σας ρωτήσω εαν έχει κάποιος απο εδώ μέσα παρόμοια εμπειρία με την δική μου και έκανε κάποια τροποποίηση και του δούλεψε. Και αυτό το αναφέρω διότι είχα κάνει κάποια παραγγελία, την corsair h100i η οποία δεν μου δούλεψε απο την αρχή.

Όταν πήρα τηλ τον Γιάννη (απο το eworld την αγόρασα)  μου είπε οτι τα 8.1 έχουν θέμα και με κάποια ρύθμιση που κυκλοφορεί στο youtube την έκανα να δουλέψει....αυτό σας ρωτάω...μήπως γνωρίζει κάποιος κάτι αντίστοιχο. 

Δημοσ.

Όταν πήρα τηλ τον Γιάννη (απο το eworld την αγόρασα)  μου είπε οτι τα 8.1 έχουν θέμα και με κάποια ρύθμιση που κυκλοφορεί στο youtube την έκανα να δουλέψει....αυτό σας ρωτάω...μήπως γνωρίζει κάποιος κάτι αντίστοιχο.

Aσχετο τελειως(συγνωμη),αλλα τι προβλημα σου δημιουργησε η H100i;

Και τι ρυθμιση εκανες;

Δημοσ.

Aσχετο τελειως(συγνωμη),αλλα τι προβλημα σου δημιουργησε η H100i;

Και τι ρυθμιση εκανες;

δεν αναγνώριζε τα fans, την αντλία και σε γενικές γραμμές δεν μπορούσες να ρυθμίσεις τπτ. Υπάρχει αυτό στο youtube  

που σου λέει βήμα-βήμα τι να κάνεις.
Δημοσ.

Παίδες με μεγάλη μου απογοήτευση πρέπει να σας πω οτι ο παλίκαρος μας λάκισε...ούτε φωνή ούτε ακρόαση.

Αν δεν εμφανιστεί μέχρι το βράδυ πάει να πει οτι το πληκτρολόγιο είχε όντος πρόβλημα και μας το έπαιξε παγώνι, και σαν μ@λ@κ@ς την πάτησα.

Αν δεν φιλοτιμηθεί να εμφανιστεί θα σας ενημερώσω και το όνομά του για να μην την πατήσει και κανένας άλλος από εδώ μέσα. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...