Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω ανοίξει λογαριασμό την Εθνική τράπεζα και μου έδωσαν μια κάρτα

Maestro για να τραβάω λεφτά από το ATM. Μετά άνοιξα λογαριασμό στο

paypal αλλά από ότι είδα και από άλλα θέματα εδώ μέσα αυτή την κάρτα δεν 

μπορείς να την χρησιμοποιήσεις.

Να ρωτήσω μπορώ να ξαναπάω στην εθνική και να φτιάξω την κάρτα 

ώστε να την συνδέσω με λογαριασμό paypal; Τί να τους πω;

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

η εθνική δεν έχει χρεωστικές visa ή master card

μόνο μια προπληρωμένη mastercard έχει που πετσοκόβει για προμήθεια

πας σε άλλη τράπεζα και τελειώνει η υπόθεση.

Δημοσ.

έχω ανοίξει λογαριασμό την Εθνική τράπεζα και μου έδωσαν μια κάρτα

Maestro για να τραβάω λεφτά από το ATM. Μετά άνοιξα λογαριασμό στο

paypal αλλά από ότι είδα και από άλλα θέματα εδώ μέσα αυτή την κάρτα δεν 

μπορείς να την χρησιμοποιήσεις.

Να ρωτήσω μπορώ να ξαναπάω στην εθνική και να φτιάξω την κάρτα 

ώστε να την συνδέσω με λογαριασμό paypal; Τί να τους πω;

Για τις αγορές μου από το εξωτερικό αλλά και από το εσωτερικό (paypal κλπ), χρησιμοποιώ την πιστωτική της ΕΤΕ η οποία δεν έχει έξτρα προμήθειες και χρεώσεις ειδικά στις αγορές σε συνάλλαγμα.

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ξέθαμα,

Παιδιά καλησπέρα,

Ένεκα αλλαγής τραπέζης έφτιαξα και μια Virtual στην Εθνική.

Περίμενα τον κωδικό στην περιγραφή του online transaction statement αλλά δεν . . . . . 

Έχει κανείς εμπειρία από συνδεση Virtual Εθνικής αν χάνω κάτι ?

Πρέπει να περιμένω το hardcopy για να δω κωδικό, ή να καλέσω στο Customer Service?

Ευχαριστώ !!!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα σας έχω και εγω κάποιες απορίες σχετικά με εθνική και paypal.Καταρχήν σε πόσες μέρες στέλνει τον 4ψηφιο κωδικό επιβεβαίωσης απο οτι θυμάμαι απο άλλες επιβεβαιώσεις που έχω κάνει 1-2 ημέρες τώρα περιμένω απο τις 9/1/2015 μέχρι σήμερα 14/01/2015 τίποτα ούτε στην εξυπηρέτηση της τράπεζας ούτε και στο web banking μπορώ να το δώ δεύτερον απ' ότι ήξερα δεν κρατάει 1,50 ευρώ για την ενεργοποίηση?αυτή την φορά βλέπω ότι τράβηξε απο την κάρτα 0,86 λεπτά σας έχει συμβεί?το γνωρίζεται??Να σας πώ ότι η κάρτα που πρόσθεσα είναι η prepaid virtual της εθνικής.Εχετε κάμοια ιδέα λέτε να επικοινωνήσω με paypal??Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Τον κωδικό θα τον δεις μόλις γίνει η λογιστικοποίηση / οριστικοποίηση της χρέωσης του 1,5 ευρω. Συνήθως δεν παίρνει πάνω από εβδομάδα.

Αυτό με τα 86 λεπτά που λες, αντιστοιχεί σε μια εικονική δέσμευση που γίνεται (και δεν λογιστικοποιείται ποτέ) τη στιγμή της εισαγωγής των στοιχείων της κάρτας για να επιβεβαιωθεί η ορθότητά τους, και δεν έχει καμία σχέση με την διαδικασία της ταυτοποίησης του 1,5 ευρώ. Άρα, σίγουρα έχεις κάνει τη διαδικασία μέσα από το paypal για το 1,5 ευρώ? Σου βγάζει ήδη την επιλογή δηλαδή να εισάγεις τον τετραψήφιο?

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

@parasaser

"λοιπόν λογαριασμό δεν μπορείς να συνδέσεις στο paypal και να κάνεις αγορές" λάθος, στο paypal μπορείς να συνδέσεις λογαριασμό αλλά δεν μπορείς να κάνεις αγορές όπως στο ebay

"αγορές μπορείς να κάνεις μόνο μεσώ κάρτας...." λάθος, υποτίθεται ότι η paypal υπάρχει για να κάνεις αγορές μέσω διαδικτύου χωρίς την ανάγκη της πιστωτικής κάρτας (credit card)

"όταν κάνεις είσοδο στο paypal θα σου λέει να συνδέσεις μια κάρτα...." δεν σου λέει οπωσδήποτε να συνδέσεις πιστωτική κάρτα (credit card)

επίσης η ebay ήταν αυτή που ξεκίνησε την paypal

@NikosKallithea

"Ναι καταπληκτηκη και η πειραιως,...." "καταπληκτική";! τρομάρα τους!

κλέβουν και τους ευχαριστούν κιόλας!

όσο αναφορά για την "εθνική" τράπεζα, ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν τι τους γίνεται στην υποτιθέμενη "εθνική" τράπεζα τους (και συγκεκριμένα της Τρίπολης)

ρώτησα ένα δημόσιο υπαλληλίδιο τους για αυτό που ονομάζουν top up και δείχνοντας εκτυπωμένη την σελίδα από την οθόνη του ηλεκτρονικού υπολογιστή κιόλας και μου απαντούσε ala dala, το ρωτώ: έχεις ξανά ασχοληθεί με paypal;, και μου απαντάει: όχι (τουλάχιστο εκεί ήταν "ειλικρινής", εφόσον δεν ξέρουν τότε τι παριστάνουν τους "ξερόλες" που να πάρει και να σηκώσει;!)

στο εξωτερικό η paypal είναι πασίγνωστη εκτός από το ελλαδιστάν!

περισσότερα κατάλαβα από το site insomnia παρά από την "εξήγηση" των γραφειοκρατικών λαμόγιων που τα ακριβοπληρώνουμε κιόλας!

και όχι μόνο αυτό έχουν και μια κυρία που έχει αναπηρία στα πόδια (την κυρά Ελένη) και την τρέχουν ως υπάλληλο (αίσχος!)

δηλαδή έχουν και την απαίτηση να τρέχουν μέχρι και οι ανάπηροι για τα πλουτοκρατικά καπιταλιστικά "συνδικαλιστικά" λαμόγια!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...