Silverage Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 εγώ που έχω ένα λογαριασμό με περίπου 3000 ευρώ στην εθνική για να αρχίσω να κάνω αγορές μέσω ιντερνετ θα πρέπει να πάω να ενεργοποίησω το i-bank και είμαι ok; Δεν χρειαζεσαι ebanking. Κατευθείαν με το νούμερο της κάρτας μπορείς, αρκεί να είναι η καινούρια mastercard και όχι η maestro. Το ebanking το βάζεις για δικιά σου ευκολία, για να κάνεις μεταφορές, πληρωμές λογαριασμών, να βλέπεις το υπόλοιπο και τέτοια μέσω ίντερνετ.
maniac89 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Έχω την maestro ακόμη. Μπορώ να πάω να κάνω αίτηση να μου την αλλάξουν;
Silverage Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Έχω την maestro ακόμη. Μπορώ να πάω να κάνω αίτηση να μου την αλλάξουν; Ναι. Αν είχες ebanking θα μπορούσες να κάνεις και μόνος σου την αίτηση απο εκεί.
maniac89 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Οκ, μια τελευταία ερώτηση αφού έχεις την mastercard ως χρεωστική να αγοραζεις το ibank τι είναι; Ένα gui ας πούμε που βλέπεις πως κινείται ο λογαριασμός σου;
kostasbm Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 maniac αν ειναι καποιος ηλιθιος να εχει προπληρωμενη σορρυ αλλα δεν το κατεχεις το αθλημα εσυ δουλευε με τη χρεωστικη σου και γω με τη προπληρωμενη εξοδα εχω οσο βαζω 1 % επι του ποσου αλλα εχω και ασφαλεια αν μου γινει καποιο χακ εσυ με τη χρεωστικη την οποια εχω και γω ειναι μισθοδοσιας κατα πασα πιθανοτητα εχεις και οριο υπεραναληψης αν γινει στραβη θα κλαις το οποιο υπολοιπο ειχες αλλα και το οπιο υπεαναληψης αν ξερεις τι ειναι. μη βιαστεις να απαντησεις γιατι ειμαι σε ιδρυμα 33 χρονια και ξερω τι λεω. συνοψιζοντας η προπληρωμενη ειναι μια πιστωτικη καρτα χωρις συνδρομη που δεν χρειαζεται να εχεις δουλεια για τη βγαλεις και περα απο την αρχικη φορτιση βαζεις οποτε γουσταρεις και δεν ειναι συνδεμενη με κανεναν λογαριασμο αρα κανενας κινδυνος. η χρεωστικη ειναι καρτα συνδεμενη με λογαριαμο και λιγο πολυ ολοι ξερουμε οτι ειναι υψηλου κινδυνου και αν διαβαζουμε καθημερινα οτι τις κυνηγανε η χακερ παρα πολυ με πολλους και διαφορους τροπους κυριως απο τα ατμ. αν εχετε περαιτερω αποριες εδω ειμαστε 1
maniac89 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 ρε άνθρωπε ηρέμησε, επειδή δεν το κατέχουμε γι αυτό ρωτάμε. Εσύ προτείνεις προπληρωμένη κάρτα. Οκ, η εθνική έχει τέτοιες;
kostasbm Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 βρε συ αφου βλεπεις κανω αναλυση γιατι πολλοι φιλοι με τα χρονια ειχαν θεματα μολις βγηκαν οι προπληρωμενες λυθηκαν τα χερια ολων μας γιατι την παιρνεις σχεδον χωρις διατυπωσεις εχει και η Εθνικη και η Πειραιως εχει εγω εχω προπληρωμενη μαστερ Πειραιως τη δουλευω τα τελευταια 2 χρονια χωρις προβλημα ειπαμε φορτωνουμε λιγο πριν την οποια συναλλαγη πληρωνοντας 1% στα 100 σου βαζει 99 και το κανεις απο το γκισε μονος σου η παει καποιος μονο με το νουμερο της καρτας και σου βαζει ειτε με e banking.
NikosKallithea Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Σηκωθείτε απο καναπεδες, κρεβάτια, καρέκλες, πέταξε τις χρεωστικές και βρου όλοι για προπληρωμενες 1
kostasbm Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Σηκωθείτε απο καναπεδες, κρεβάτια, καρέκλες, πέταξε τις χρεωστικές και βρου όλοι για προπληρωμενες ποιος ειπε να πεταξεις τη χρεωστικη???? αν εχεις καποια καλυτερη ιδεα πες την να τη μαθουμε
Silverage Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 maniac αν ειναι καποιος ηλιθιος να εχει προπληρωμενη σορρυ αλλα δεν το κατεχεις το αθλημα εσυ δουλευε με τη χρεωστικη σου και γω με τη προπληρωμενη εξοδα εχω οσο βαζω 1 % επι του ποσου αλλα εχω και ασφαλεια αν μου γινει καποιο χακ εσυ με τη χρεωστικη την οποια εχω και γω ειναι μισθοδοσιας κατα πασα πιθανοτητα εχεις και οριο υπεραναληψης αν γινει στραβη θα κλαις το οποιο υπολοιπο ειχες αλλα και το οπιο υπεαναληψης αν ξερεις τι ειναι. μη βιαστεις να απαντησεις γιατι ειμαι σε ιδρυμα 33 χρονια και ξερω τι λεω. συνοψιζοντας η προπληρωμενη ειναι μια πιστωτικη καρτα χωρις συνδρομη που δεν χρειαζεται να εχεις δουλεια για τη βγαλεις και περα απο την αρχικη φορτιση βαζεις οποτε γουσταρεις και δεν ειναι συνδεμενη με κανεναν λογαριασμο αρα κανενας κινδυνος. η χρεωστικη ειναι καρτα συνδεμενη με λογαριαμο και λιγο πολυ ολοι ξερουμε οτι ειναι υψηλου κινδυνου και αν διαβαζουμε καθημερινα οτι τις κυνηγανε η χακερ παρα πολυ με πολλους και διαφορους τροπους κυριως απο τα ατμ. αν εχετε περαιτερω αποριες εδω ειμαστε Εσύ δεν το κατέχεις, μα ΚΑΘΟΛΟΥ όμως!!! Υπερανάληψη πρέπει να ζητήσεις εσύ για να έχεις, δεν μοιράζουν έτσι σε όποιον να΄ναι. Αυτό με την δουλειά, δεν το κατάλαβα. Εννοείς οτι μπορείς να ανοίξεις λογαριασμό και να πάρεις χρεωστική κάρτα μόνο αν δουλεύεις, lol WTF?!! Επίσης, για να μάθεις και κάτι, στην χρεωστική κάρτα μπορείς να επιλέξεις ποιός θα είναι ο κύριος λογαριασμός ο οποίος θα χρησιμοποιήται όταν αγοράζεις κάτι απο το ίντερνετ ή απο κατάστημα. Έτσι και να στην φάει κάποιος "χάκερ", αν πάει να αγοράσει κάτι θα τραβήξει υποχρεωτικά απο τον κύριο λογαριασμό. Αν δεν έχει λεφτά μέσα, ας χτυπιέται όσο θέλει, δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Εγώ έτσι έχω κάνει. Έχω συνδέσει στη κάρτα σαν κύριο λογαριασμό έναν ταμιευτηρίου που έχω και δεύτερο τον λογαριασμό μισθοδοσίας. Όταν αγοράζω κάτι, τραβάει τα χρήματα απο τον ταμιευτηρίου. Νομίζω έχεις φοβία και εμμονή με τους χάκερ, να το κοιτάξεις. 1
NikosKallithea Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 ποιος ειπε να πεταξεις τη χρεωστικη???? αν εχεις καποια καλυτερη ιδεα πες την να τη μαθουμε Το προβλημα ειναι οτι διαβάζει μονο αυτά που γραφείς εσυ, αν διαβάζει και των υπόλοιπων τα ποστ θα έβλεπες και αλλες ιδέες. Παρ όλα αυτά νομιζω οτι όλοι κατάλαβαν τι κανει η μια και τι η άλλη καρτα, οποτε ο κάθε ένας επιλέγει αυτό που νομίζει οτι είναι καλύτερο για αυτον.
kostasbm Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 τελος παντων Νικο πες σε ποια περιοχη περιπου εισαι να σου πω ποσες αποπειρες γινονται σε ατμ το μηνα να δω μηπως εισαι μεσα σε αυτες. διαβαζε προσεκτικοτερα μονο και θα καταλαβεις ...ειπα κατα πασα πιθανοτητα μισθοδοσιας ..φυσικα μπορεις να ανοιξεις λογαριασμο και να παρεις και χρεωστικη καρτα αυτο γινεται παντου. τωρα μου λες οτι ειναι συνδεμενη η καρτα σου με εναν αλφα λογαριασμο οχι μισθοδοσιας και αποτι καταλαβα μεταφερεις χρηματα οταν ειναι να ψωνισεις η εχεις κανει ανεκλητη εντολη στη τραπεζα οταν κανεις κινηση να τα παιρνει απο τον αλλον μισθοδοσιας που εχεις και να τα βαζει στον ταμιευτηριου που εχεις για ψωνια???. αυτο εννοεις η κατι αλλο που μου διαφευγει??? και παλι ετσι ο κινδυνος ειναι μεγαλυτερος απο το να εχεις προπληρωμενη απλα γιατι η προπληρωμενη δεν ειναι συνδεμενη με τιποτα.
manost Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 'Έβγαλα' πριν από λίγο την εικονική prepaid MasterCard της Εθνικής, και μόλις δοκίμασα να την συνδέσω με τον λογαριασμό μου στο PayPal (είχα prepaid της Πειραιώς η οποια έληξε) μού βγάζει μήνυμα ότι η τράπεζα δεν έχει εξουσιοδοτήσει αυτή την ενέργεια. Έχει δοκιμάσει κάποιος άλλος να κάνει το ίδιο πράγμα; Τί μπορεί να φταίει;
NikosKallithea Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 'Έβγαλα' πριν από λίγο την εικονική prepaid MasterCard της Εθνικής, και μόλις δοκίμασα να την συνδέσω με τον λογαριασμό μου στο PayPal (είχα prepaid της Πειραιώς η οποια έληξε) μού βγάζει μήνυμα ότι η τράπεζα δεν έχει εξουσιοδοτήσει αυτή την ενέργεια. Έχει δοκιμάσει κάποιος άλλος να κάνει το ίδιο πράγμα; Τί μπορεί να φταίει; Εχεις χρηματα μεσα στην καρτα?
manost Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Εχεις χρηματα μεσα στην καρτα?Όχι, είχα δοκιμάσει να ενώσω την κάρτα με τον λογαριασμό μου στο PayPal πριν την 'φορτίσω' με λεφτά.Λογικά αυτό ήταν το πρόβλημα, αλλά στην συνέχεια το παράτησα το όλο εγχείρημα, γιατί μόλις επιχείρησα να βάλω € 15,00 στην κάρτα από τον λογαριασμό ΜΟΥ, μου έβαλε μήνυμα ότι θα μου κρατήσουν προμήθεια € 2,00!!! Μα καλά, είναι τρελοί; Πάω να φορτίσω την κάρτα της Εθνικής από τον λογαριασμό που έχω στην Εθνική (όχι σε άλλη τράπεζα), και θα μου πάρουν προμήθεια; !!! Edit: Διαβάζω και στο site της Πειραιώς ότι υπάρχουν έξοδα φόρτισης της κάρτας τους, κάτι που σ' εμένα δεν είχε συμβεί ΠΟΤΕ. Πήγαινα στο ATM, έβαζα ένα x ποσό και το είχα όλο διαθέσιμο να το κάνω ό,τι ήθελα. Καμία απολύτως προμήθεια. Μήπως επειδή είχα παλιά κάρτα; Έχουν αλλάξει πολιτική και απλά δεν είχε εφαρμοστεί σ' εμένα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα