Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι, είχα δοκιμάσει να ενώσω την κάρτα με τον λογαριασμό μου στο PayPal πριν την 'φορτίσω' με λεφτά.

Λογικά αυτό ήταν το πρόβλημα, αλλά στην συνέχεια το παράτησα το όλο εγχείρημα, γιατί μόλις επιχείρησα να βάλω € 15,00 στην κάρτα από τον λογαριασμό ΜΟΥ, μου έβαλε μήνυμα ότι θα μου κρατήσουν προμήθεια € 2,00!!!

Μα καλά, είναι τρελοί;

Πάω να φορτίσω την κάρτα της Εθνικής από τον λογαριασμό που έχω στην Εθνική (όχι σε άλλη τράπεζα), και θα μου πάρουν προμήθεια; !!!

αμ τι νομιζες, και που να δεις και τις χρεώσεις μετατροπής συναλλάγματος, εθνική ειναι αυτή

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αμ τι νομιζες, και που να δεις και τις χρεώσεις μετατροπής συναλλάγματος, εθνική ειναι αυτή

Εξήγησε μου σε παρακαλώ τί ακριβώς γίνεται με το θέμα μετατροπής συναλλάγματος που αναφέρεις, και το διαβάζω σε όλες τις πληροφορίες των τραπεζών όσον αφορά τις προ-πληρωμένες.

Μιλάμε για επιεπλέον χρεώσεις/κρατήσεις που θα έχω σε περίπτωση που παραγγείλω κάτι για παράδειγμα από το ebay.co.uk όπου οι τιμές είναι σε λίρες, ή μιλάμε για κάτι άλλο που πιθανόν να μη μ' ενδιαφέρει;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Όλες οι προπληρωμένες χρεωνουν προμήθεια. Και για να την ακυρώσεις πρέπει να την αδειάσεις και πάλι νομίζω θέλει 1 ευρώ. Πρόσφατα ακύρωσα την δικιά μου που είχε 26 λεπτά μέσα και τα κράτησαν όλα.

Δεν έχει νόημα πλέον η προπληρωμένη όμως. Πέρνεις την mastercard αν δεν την έχεις ήδη, ανοίγεις έναν λογαριασμό μόνο για αγορές και τον συνδέεις σαν κύριο λογαριασμό στην κάρτα.

Δημοσ.

μαεστρο θελεις να πεις

και την παιρνεις αφου ανοιξεις λογαριασμο   γιατι η μαστερ ειναι πιστωτικη και εχει και συνδρομη

Δημοσ.

μαεστρο θελεις να πεις

και την παιρνεις αφου ανοιξεις λογαριασμο   γιατι η μαστερ ειναι πιστωτικη και εχει και συνδρομη

Όχι, τέλος οι maestro. Θα τις κάνει όλες mastercard. Εγώ έκανα αίτηση μέσω internet banking και μου την άλλαξαν κατευθείαν αλλιώς θα πρέπει να περιμένεις να λήξει η maestro για να έθει η καινούρια.

https://www.nbg.gr/el/retail/cards/debit-cards/debitmastercard

Ναι, πρέπει να ανοίξεις λογαριασμό.

Δημοσ.

εριξα μια ματια και αποτι φαινεται θα αλλλαξει ολες της χρεωστικες μα αυτην και σε οσους την εχουν θα την

αντικαταστησουν

ειπαμε ψαχνουν να μειωσουν τα περιττα τους εξοδα και να βρουν μικροπατεντες να βγαλουν  :-D

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γίνεται να συνδέσεις κατευθείαν λογαριασμό της Εθνικής με το Paypal ώστε να να κάνεις αγορές; Αν όχι, τότε η Μaestro Debit είναι συμβατή για χρήση μέσω Paypal;

Ευχαριστώ.  :-)

Δημοσ.

Γίνεται να συνδέσεις κατευθείαν λογαριασμό της Εθνικής με το Paypal ώστε να να κάνεις αγορές; Αν όχι, τότε η Μaestro Debit είναι συμβατή για χρήση μέσω Paypal;

Ευχαριστώ.  :-)

Oxi Oxi

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Επομένως ο μόνος τρόπος για χρήση Paypal μέσω λογαριασμού Εθνικής είναι η Virtual Mastercard;

Δημοσ.

δηλαδη σε χρεωσε η εθνικη 2,6 ευρω?

2.09(220.81 έβγαινε η μετατροπή που είχα κάνει εγώ),αν είχα αφήσει την μετατροπή στην paypal νομίζω θα με χρέωνε περισσότερα 

Δημοσ.

2.09(220.81 έβγαινε η μετατροπή που είχα κάνει εγώ),αν είχα αφήσει την μετατροπή στην paypal νομίζω θα με χρέωνε περισσότερα 

οχι μονο θα σε χρεωνε περισσοτερα... το 10ρικο ηταν σιγουρο μη σου πω και παραπανω.....

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

όσο αναφορά για την τράπεζα Πειραιώς ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν τι τους γίνεται στην υποτιθέμενη τράπεζα τους (και συγκεκριμένα της Τρίπολης)

έδειξα σε μια δημόσιο υπαλληλίδιο τους το top up από εκτυπωμένη σελίδα του ηλεκτρονικού υπολογιστή και μου απαντάει: η paypal δεν δέχεται έμβασμα με αυτό τον τρόπο (δηλαδή υπάρχει και έμβασμα με αντισυμβατικό "τρόπο";!)

δεν ξέρει η paypal και "ξέρουν" τα γραφειοκρατικά λαμόγια που παριστάνουν τους "ξερόλες" κιόλας που να πάρει και να σηκώσει!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...