NikosKallithea Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Μπερδεύεσαι, δεν ειναι υποχρεωμένες οι τραπεζες να γνωρίζουν το παυπαλ και τους τρόπους φόρτισης του
tim2231 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Γεια σας παιδιά, διάβασα όλα τα προηγούμενα ποστ που λέτε για χρεωστικές και πιστωτικές αλλά δεν κατάλαβα. Εχω ενα λογαριασμό (μισθοδοσιας) στην εθνική με την αντίστοιχη κάρτα maestro και θέλω να κάνω αγορές ιντερνετ μέσω paypal. Όταν έκανα λογαριασμό στο paypal και πάτησα να συνδέσω κάρτα μου έβγαλε τις επιλογές visa, mastercard, discover & american express. Επομένως για να συνδέσω την κάρτα θα παω στην εθνική και θα τους πω να μου βγάλουν την Debit mastercard? Αυτή θα κάνει στο paypal?
dexterios Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Γεια σας παιδιά, διάβασα όλα τα προηγούμενα ποστ που λέτε για χρεωστικές και πιστωτικές αλλά δεν κατάλαβα. Εχω ενα λογαριασμό (μισθοδοσιας) στην εθνική με την αντίστοιχη κάρτα maestro και θέλω να κάνω αγορές ιντερνετ μέσω paypal. Όταν έκανα λογαριασμό στο paypal και πάτησα να συνδέσω κάρτα μου έβγαλε τις επιλογές visa, mastercard, discover & american express. Επομένως για να συνδέσω την κάρτα θα παω στην εθνική και θα τους πω να μου βγάλουν την Debit mastercard? Αυτή θα κάνει στο paypal? Ναι η mastercard συνδέεται 1
dimoskoutr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Προσπαθώ να συνδέσω την virtual prepaid της Εθνικής με το paypal και τρώω τρελό άκυρο κάθε φορά...έχουμε καμιά βοήθεια παίδες; Πρέπει να έχει μέσα χρήματα μήπως; Και που έβαλα πάλι άκυρο τρώω...
spartak1 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Προσπαθώ να συνδέσω την virtual prepaid της Εθνικής με το paypal και τρώω τρελό άκυρο κάθε φορά...έχουμε καμιά βοήθεια παίδες; Πρέπει να έχει μέσα χρήματα μήπως; Και που έβαλα πάλι άκυρο τρώω... Πρέπει να έχεις λίγα ευρω για τις δοκιμαστικές χρεώσεις
White_Cat Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλημέρα !Θεωρώ ότι εκτός απ' τη χρήση κάρτας, άμα θέλεις ν' αγοράσεις κάτι μέσω PayPal υπάρχει και μια πιο απλή λύση που (απ' όσο είδα) δεν την ανέφερε κανένας. Η λύση του Top up στο PayPal μέσ' απ' το λογαριασμό της ΕΤΕ.Μπαίνεις δηλ. στο e-banking της ETE και στέλνεις το έμβασμα που θέλεις στον εξής λογαριασμό εξωτερικού, ο οποίος ανήκει στο PayPal :Payee PayPal EuropePayee's bank Deutsche BankPayPal IBAN DE30120700883004318XYZ (ό,τι IBAN δίνει)BIC DEUTDEDBPALΠροσοχή όμως, για να πετύχει η μεταφορά είναι σκόπιμο ο λογαριασμός PayPal που έχεις να 'χει το ίδιο όνομα κατόχου (1ου δικαιούχου), όπως κι ο λογαριασμός της ETE.Άν υπάρχει διαφορά στα ονόματα, είναι σκόπιμο να ενημερώσεις το PayPal μέσω mail, αλλά και πάλι δεν είμαι απόλυτα βέβαιος άμα θα το δεχτούνε.Επίσης πρέπει να ξέρεις ότι ακόμα και στην περίπτωση που δεν έχεις καθόλου e-banking, πάλι η δουλεια μπορεί εύκολα να γίνει.Στην περίπτωση αυτή δηλαδή, απλά πας στον υπάλληλο της ΕΤΕ και του λες να στείλει το έμβασμα που θέλεις στον ανωτέρω λογαριασμό στην Deutsche Bank.Σε 2-3 εικοσιτετράωρα απ' τη στιγμή που θα αποσταλεί το έμβασμα, τα λεφτά θα εμφανιστούν στο PayPal ως PayPal Balance.Με το PayPal Balance μπορείς ν' αγοράσεις ό,τι θες απ' οπουδήποτε δέχονται PayPal, χωρίς να σε μπλοκάρουν ούτε τα capital controls, ούτε οι ασύμβατες πιστωτικές κάρτες.Φιλικά,Ο Άσπρος Γάτος Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2017 από White_Cat
NikosKallithea Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Γάτε τι είναι αυτά που γραφείς;;;;; Σβήσε το Ιβάν σου είναι προσωπικό, αν στείλει χρήματα κάποιος σε αυτό θα πάνε σε σένα, μετα το παυπαλ με χρήση του balance έχει υπέρογκες χρεώσεις στην μετατροπή συναλλάγματος
White_Cat Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Νίκο από Καλιθέα, τι είναι αυτά που γράφεις ; Αυτό το IBAN που έγραψα, ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ PAYPAL, όπως μπορείς να διαβάσεις και στο ίδιο το site του PayPal, άμα διαλέξεις top up. Οποιοσδήποτε θέλει να βάλει λεφτά στο δικό του Balance, στέλνει έμβασμα εκεί. Το PayPal βλέπει ποιο είναι το όνομα του αποστολέα και τα πιστώνει στον ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ PayPal Account. Άμα δηλαδή εσύ στείλεις λεφτά στο λογαριασμό αυτό, το PayPal θα σου τα πιστώσει στο ΔΙΚΟ ΣΟΥ PayPal Account. Αν δεν το πιστεύεις, ρώτα και τους moderators του Insomnia. Στο Insomnia νιαουρίζω εδώ και περίπου 2 χρόνια. Αρκετοί από τους χρήστες με ξέρουν καλά. Λες να ήμουνα τέτοιο καθοίκι, ώστε να δώσω τον προσωπικό μου λογαριασμό τραπέζης για να ζητιανέψω για λεφτά ; Όποιος θέλει μπορεί να κάνει μια αναζήτηση περιεχομένου μέσα απ' το προφίλ μου για να δει ότι κανένα από τα μηνύματά μου δεν είχε τέτοια ταπεινά κίνητρα. Φιλικά, Νιάαααααου ! Ο Άσπρος Γάτος
spartak1 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 To καθε Iban που δίνει το paypal είναι προσωπικό και αάρα διαφορετικό για κάθε χρήστη. Αυτο που μπήκε παραπάνω ανήκει στον white_cat. Ομως δε μπορεί κανεις να καταθέσει χρήματα σε αυτο εκτός από τον ίδιο. Αν στείλει κάποιος άλλος θα απορριφθουν απο το Paypal και θα γυρίσουν πίσω στο λογαριασμό απο τον οποίο στάλθηκαν
NikosKallithea Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Νίκο από Καλιθέα, τι είναι αυτά που γράφεις ; Αυτό το IBAN που έγραψα, ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ PAYPAL, όπως μπορείς να διαβάσεις και στο ίδιο το site του PayPal, άμα διαλέξεις top up. Οποιοσδήποτε θέλει να βάλει λεφτά στο δικό του Balance, στέλνει έμβασμα εκεί. Το PayPal βλέπει ποιο είναι το όνομα του αποστολέα και τα πιστώνει στον ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ PayPal Account. Άμα δηλαδή εσύ στείλεις λεφτά στο λογαριασμό αυτό, το PayPal θα σου τα πιστώσει στο ΔΙΚΟ ΣΟΥ PayPal Account. Αν δεν το πιστεύεις, ρώτα και τους moderators του Insomnia. Στο Insomnia νιαουρίζω εδώ και περίπου 2 χρόνια. Αρκετοί από τους χρήστες με ξέρουν καλά. Λες να ήμουνα τέτοιο καθοίκι, ώστε να δώσω τον προσωπικό μου λογαριασμό τραπέζης για να ζητιανέψω για λεφτά ; Όποιος θέλει μπορεί να κάνει μια αναζήτηση περιεχομένου μέσα απ' το προφίλ μου για να δει ότι κανένα από τα μηνύματά μου δεν είχε τέτοια ταπεινά κίνητρα. Φιλικά, Νιάαααααου ! Ο Άσπρος Γάτος Tα φορουμ ειναι για να μαθαίνουμε και οχι για να επιμένουμε
theopan Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Νίκο από Καλιθέα, τι είναι αυτά που γράφεις ; Αυτό το IBAN που έγραψα, ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ PAYPAL, όπως μπορείς να διαβάσεις και στο ίδιο το site του PayPal, άμα διαλέξεις top up. Οποιοσδήποτε θέλει να βάλει λεφτά στο δικό του Balance, στέλνει έμβασμα εκεί. Το PayPal βλέπει ποιο είναι το όνομα του αποστολέα και τα πιστώνει στον ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ PayPal Account. Άμα δηλαδή εσύ στείλεις λεφτά στο λογαριασμό αυτό, το PayPal θα σου τα πιστώσει στο ΔΙΚΟ ΣΟΥ PayPal Account. Αν δεν το πιστεύεις, ρώτα και τους moderators του Insomnia. Στο Insomnia νιαουρίζω εδώ και περίπου 2 χρόνια. Αρκετοί από τους χρήστες με ξέρουν καλά. Λες να ήμουνα τέτοιο καθοίκι, ώστε να δώσω τον προσωπικό μου λογαριασμό τραπέζης για να ζητιανέψω για λεφτά ; Όποιος θέλει μπορεί να κάνει μια αναζήτηση περιεχομένου μέσα απ' το προφίλ μου για να δει ότι κανένα από τα μηνύματά μου δεν είχε τέτοια ταπεινά κίνητρα. Φιλικά, Νιάαααααου ! Ο Άσπρος Γάτος Νιοαύρισε όσο θες, αλλά μη γράφεις κουταμάρες και το κυριότερο μην προτείνεις κουταμάρες. Το ΙΒΑΝ που εμφανίζει το Paypal κατά τη διαδικασία του top up είναι διαφορετικό για τον κάθε χρήστη και μόνο έτσι άλλωστε ταυτοποιείται το account του. Επίσης μην προτείνεις να γίνονται εμβάσματα από γκισέ. Οι προμήθειες είναι εξωφρενικές (φτάνουν κάπου στα ...20€). Εμβάσματα προς το εξωτερικό (SEPA) κάνουμε μόνο μέσω ebanking.
stelios18120 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Όντως μέσω γκισέ η προμήθεια είναι στο θεο,δεν αξίζει καθόλου. Μόνο μέσω ebanking οπότε να γίνει γρήγορα,εύκολα και το κύριοτερο με πολύ χαμηλό κόστος.
dimoskoutr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Πρέπει να έχεις λίγα ευρω για τις δοκιμαστικές χρεώσεις Επιμένω να τρώω τρελό άκυρο από Paypal στην virtual prepaid της Εθνικής με χρήματα μέσα...δεν την δέχεται για κανένα λόγο...
spartak1 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Επιμένω να τρώω τρελό άκυρο από Paypal στην virtual prepaid της Εθνικής με χρήματα μέσα...δεν την δέχεται για κανένα λόγο... Μίλα με την εξυπηρέτηση της τράπεζας και ανέφερε τους το πρόβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα