VITOVITO1 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 πηγα σημερα αγορασω ενα στρωμα και μπερδευτικα μου προτηναν να παρω βιοτεχνιας γιατι ειναι το ιδιο με τα επονυμα αλλα σε καλυτερη τιμη υσχιει κατι τετοιο?
geotrian Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 εγω συγκεκριμενα εχω δοκιμασει και βιοτεχνιας αλλα και επωνυμο (συγκεκριμενα της media strom to optimum silver) και το επωνυμο δεν το αλλαζω με τιποτα... ειναι οτι καλυτερο στον υπνο... Μπορει βεβαια να υπαρχουν βιοτεχνιες που βγαζουν εξισου καλα στρωματα αλλα εγω αυτο που ειχα δοκιμασει δεν με καλυψε..... Στην θεση σου θα πηγαινα σε κατι επωνυμο γιατι μπορει να δημιουργηθουν διαφορα προβληματα στην μεση σου απο ενα κακο στρωμα ειδικα αμα κανεις και "ατσαλο" υπνο.
kage Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 δεν νομιζω οτι εχει τοσο σημασια η μαρκα αλλα η ποιοτητα-ειδος. σιγουρα αν ειναι να τα σκασεις καλο θα ηταν να εχει φερμουαρ το στρωμα να ξερεις τι βαζουν μεσα. https://www.google.gr/#q=%CE%B2%CE%B9%CE%BF%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%B9%CE%B1+%CF%83%CF%84%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CF%89%CE%BD https://www.google.gr/search?q=%CF%83%CF%84%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B1&ie=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-GB:official&client=firefox-a&channel=rcs&gfe_rd=ctrl&ei=cDUZU66HN6WO8QfxuYHQBQ&gws_rd=cr
bluesattack Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 H αποψη μου ειναι το καλυτερο στρωμα ειναι αυτο που εκατσες επανω , με την ησυχια σου,οχι δηλαδη γεματος ενοχες στο μαγαζι και σε βολεψε.Και στην δικη μου περιπτωση αυτο τελικα αποδειχθηκε στρωμα βιοτεχνιας (ανοιγομενο ) , αν και ειχα δοκιμασει και αλλα αρκετα ακριβοτερα Οταν λεω βολεψε εννοω φυσικα οτι εχει να κανει με το ποσο μαλακο η σκληρο ειναι.Κατι οικολογικες ανησυχιες με αφηνουν παγερως αδιαφορο.
george_gr1 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Βιοτεχνιας σε αυτα τα λεφτα θα βρεις, εγω ειχα παρει μονό στρωμα στα 180 και αποδειχθηκε πολυ καλο. Τωρα για επωνυμα και κοκοφοινικες να εχεις υποψην οτι αμα δωσεις κανα 1500αρι, μετα ουτως η αλλως δεν θα σε περνει ο υπνος. Παντως αφου την κανεις την κινηση μην τσιγκουνευτεις για κανα κατοσταρι ακομη αν δεις οτι σου αρεσει αρκετα κατι στα 500 ας πουμε, αλλα μεχρι εκει
VITOVITO1 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 μαλον σε βιοτεχνια θα καταλιξω αλλα κοιτα τι επαθα να γελασετε ενασ μου εδειξε ενα αφρολεξ που βαζει πανο απο τα ελλατηρια που απο την μια μερια ηταν πολυ σκληρο και μου το παρουσιαζε σαν κατι το ιδανικο οταν ροτησα για αυτο το υλικο αλλου ,γελαγαν οι ανθροποι και μου ειπαν οτι αυτο ειναι η πετσα του αφρολεξ και ειναι το σκραπ των εργοστασιων. εμεινα καγκελο μου ειπαν ακομα οτι τα μαυρα υλικα μεσα δεν εχουν προβλιμα αλλα δεν τα βαζουν οι μεγαλοι γιατι βγαζουν χνουδι πολυ, και φοβουνται την φωτια
sphinxgr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 'Εψαχνα στρώμα επι μήνες. Δοκίμασα τα πάντα απο 2-3 φορές απο 300€->15.000€. Όπως σου είπαν και πιο πάνω τα παντα είναι προσωπικό θέμα το τι νιώθεις καλύτερα. Στα χρήματα που θες με έκπτωση μπορείς να πάρεις το Candia μοντέλο Onar. Είναι η χρυσή τομή όλων των στρωμάτων. Τα 400€ βγαίνουν με 40% έκπτωση που έχω πετύχει σε κατάστημα που έκανα παρόμοια αγορά Δεν θα έπαιρνα απο βιοτεχνία γιατί σίγουρα δεν έχει σπαταλήσει τα χρήματα των μεγαλυτέρων κατασκευαστών για έρευνα, ανάπτυξη κλπ, οπότε μάλλον θα επαιρνα κάτι σημαντικά χειρότερο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα