kleo1 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 με ενδιαφέρει να μάθω που έχει free wifi spots στην περιοχή της Λαμίας. έχω βρει αυτό το site και αυτό αλλά δε ξέρω αν ισχύουν. αν ξέρει κάποιος μερικά σημεία ας ενημερώσει. ο δήμος έχει βάλει hot spot στην περιοχή; δε θέλω να μάθω όλα τα σημεία, απλά ένα δυο να κάνω τη δουλειά μου αλλά γενικά όσοι ξέρετε πείτε κανείς από Λαμία; ευχαριστώ
CtrlFreak Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Κάθε καφετέρια έχει δωρεάν ασύρματο. Θέλεις μεγαλύτερη εμβέλεια?
kleo1 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 δε με ενδιαφέρει η εμβέλεια. αν είναι έτσι θα βολευτώ. ο δήμος έχει spots;
Razor_7 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 γοογλε σέρτσινγ σκιλζζζ--> http://www.lamia-city.gr/gmap.php [από που κλέβεις τώρα και γράφεις? ]
kleo1 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 τώρα δε κλέβω. δε βρίσκομαι στη Λαμία, όταν θα πάω όμως θα χρειαστεί να "κλέψω" γι αυτό ρωτάω από πριν, επειδή δεν έχω ιδέα τι παίζει. στο νετ μπορεί να γράφουν ότι να ναι. έχω δει σημεία τα οποία δεν έχουν ή είχαν κάποτε και είναι δηλωμένα ότι έχουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα