rus Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Θελω να κανω μια donation σε ξενο site, σε usd. Πρεπει να γινει λεει ειτε μεσω PayPal ειτε μεσω των καρτων Visa, Master Card, American Express ή Discover. Εγω δεν εχω ιδεα απ αυτα. Ουτε και πιστωτικη εχω, μονο καρτα ΑΤΜ. Τι μου προτεινετε να κανω και πως
acid18 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Η κάρτα ATM σου αμα είναι visa ή mastercard μπορείς να κάνεις κανονικά.
rus Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Nαι, αναφερει πανω "visa". Δηλαδη θα συμπληρωσω τη φορα και μετα θα βγουν αυτοματως τα λεφτα? Το αντιστοιχο σε δολλαρια? Το paypal τι λεει?
xtrmsnpr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Nαι, αναφερει πανω "visa". Δηλαδη θα συμπληρωσω τη φορα και μετα θα βγουν αυτοματως τα λεφτα? Το αντιστοιχο σε δολλαρια? Το paypal τι λεει? ναι,και θα σε βάλει να βάλεις στοιχεία ασφαλείας,για κάθε φορά μετά που θα πας να κάνεις μια συναλλαγή,αυτό μόνο για visa..Η μετατροπή από δολάρια σε ευρώ,γίνεται αυτόματα. το paypal καλά είναι,στέλνει τα χαιρετίσματα του.. καλύτερα μπες και σύνδεσαι την κάρτα σου με το paypal,ώστε να μπορείς να κάνεις dispute αν γίνει καμία στραβή(αχ το ξέρω μόλις το διαβάσεις αυτό,θα χτυπήσουν καμπανάκια)
rus Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Εννοω αν ειναι καλυτερα να δωσω τα λεφτα με paypal. Tα στοιχεια μου τα δινω και στις δυο περιπτωσεις? Απο προμηθειες-χρεωσεις τι γινεται?
acid18 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Για να συνδέσεις την κάρτα σου με paypal χρειάζεται να βάλεις έναν κωδικό επιβεβαιωσης που φαίνεται στο ιστορικό συναλαγών της τραπεζας σου και αυτό για να φανεί κάνει 2-3 μέρες.
marios_geo Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Το PayPal συνδέεται με τραπεζικό λογαριασμό. Αλλά μιας και αγνοείς αρκετά πράγματα, σου συνιστώ να είσαι δίπλα προσεκτικός που δίνεις τα στοιχεία σου και τον αριθμό κάρτας.
rus Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Γιαυτο εκανα το θρεντ. Τραπεζικο λογ/σμο εχω, η καρτα λεω ειναι απαραιτητη για την αποστολη χρηματων μεσω paypal?
rus Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Αν η καρτα ειναι απαραιτητη για το paypal, τοτε γιατι να μην τη χρησιμοποιησω απευθειας μονη της? Γιατι να μπλεξω και με paypal?
Silverage Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Για να μην δώσεις τα στοιχεία της κάρτας σου στο site.
rus Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Καλα, να ρωτησω και κατι αλλο, θα πρεπει να δηλωσω στη φορολογικη μου δηλωση τη δωρεα? Για καπου 20 δολλαρια μιλαμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα