kate23 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα σε όλους! Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρεις κάποιος αν υπάρχει κάποιο μαγαζί στη Θεσσαλονίκη που να πουλάει τέτοιου είδους Site: beads , εκτός από τα IKEA. Επίσης, θα ήθελα να πάρω και ένα μεγαλύτερο board γιατί στα IKEA έχει μόνο τα μικρά του σετ και να πάρω και ξεχωριστά χρώματα beads, πχ μόνο μαύρο. Αυτά. Λέτε να βρω ή να πάω κατευθείαν ebay να τελειώνω? Thanks in advance!
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Σαν μακαρονάκι κοφτό πολύχρωμο είναι. Για κοσμήματα είναι;
kate23 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Χαχα Δεν ξέρω αν το χρησιμοποιούν και για κοσμήματα. Εγώ απλώς φτιάχνω Site: τέτοια ή Site: τέτοια σχέδια. 1
orck Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Βρηκες τιποτα στην Ελλαδα;Για την ωρα βρηκα στα ΙΚΕΑ με 7ευρω που ομως δεν ξερω ποσα εχει μεσα και ουτε μπορω να εκτιμησω και το μεγαλο κουτι της Hama με 10.000 κομματια με 13 λιρες Αγγλιας, περιπου 15ευρω.Πρακτικα μπορω καπου να βρω πολυχρωμα πλαστικα μακαρονακια διαμετρου 5χιλ. Πουλανε 15 ευρω ενα προιον που κοστιζει με το ζορι 1-2 ευρω μαζι με την συσκευασια.Εχω μια γλαστρουλα στο μπαλκονι και επειδη τα φυτα με εχουν επικηρυξει για μαζικες φυτοκτονιες λεω να φτιαξω κατι που δεν θελει ποτισμα και να μου θυμιζει τα 8-bit νιατα μου.
kate23 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Όχι, δεν βρήκα κάτι ακόμη. Αυτές από τα IKEA έχω κι εγώ. Απλώς θέλω να βρω συγκεκριμένα χρώματα γιατί μου τελείωσε το μαύρο μόνο ενώ τα άλλα είναι σχεδόν γεμάτα. Ωπ, κορυφαία ιδέα! 1
kate23 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Ναι, απ' ότι είδα τώρα από ένα γρήγορο ψάξιμο.
orck Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Σπαει νευρα λεμε, σαν να φτιαχνω παζλ. Τα χαντρακια ειναι ψιλα και τα επιανα με μυτοτσιμπιδο. Αυριο αναλογα την ορεξη θα φτιαξω και τον Mario. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα