LosPoulos93 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Σκεφτομαι να αγορασω το bb z10 κι το εχει το mediamarkt στα 250 μαζι με Multimedia Dock . Το θέμα ειναι οτι ειναι STL-100-1 . Επειδη χαθηκα λιγο στο ιντερνετ ψαγνοντας τις διαφορες μεταξύ 1 + 2, μπορει να μου εξηγησει καποιος ; Κι τελικα να παρω το 1 ή να προτιμησω το 2 ?
jmirko15 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα! Η βασική διαφορά είναι ότι το 100-2 είναι το Ευρωπαϊκό μοντέλο με το 4G ενώ το 100-1 το Μεξικάνικο μοντέλο με το 3G. Δες και εδώ full πληροφορίες: https://en.wikipedia.org/wiki/BlackBerry_Z10#Model_comparison Άμα θες τίποτα άλλο πες μου!
LosPoulos93 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Το 4g δεν με ενδιαφερει ιδιαίτερα , εδω στην Ελλαδα σε πολλα σημεια δεν μπορω να συνδεθω με 3g αλλα με 2g, απο οτι βλεπω ομως εχουν αλλο επεξεργαστη κι gpu , εχουν καποια διαφορα στις επιδοσεις ή στην υποστηριξη απο την blackberry ;
jmirko15 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Το 4g δεν με ενδιαφερει ιδιαίτερα , εδω στην Ελλαδα σε πολλα σημεια δεν μπορω να συνδεθω με 3g αλλα με 2g, απο οτι βλεπω ομως εχουν αλλο επεξεργαστη κι gpu , εχουν καποια διαφορα στις επιδοσεις ή στην υποστηριξη απο την blackberry ; Δεν έχω διαβάσει πουθενά για διαφορές στις επιδόσεις. Υποστήριξη σίγουρα καμία διαφορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα