eva--1989 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Καλησπερα σε ολους....ηθελα να σας ρωτησω κατι σχετικα με την αποστολη χρηματων απο το εξωτερικο στην ελλαδα.Ζω στην πολωνια(δεν εχει ακομη ευρω)και χρειαστηκε να στειλω 200 ευρω στο λογαριασμο μ στην πειραιως στην ελλαδα και τα εξοδα για την μεταφορα μεσω λογαριασμου τραπεζης που διατηρω εδω (millenium)ηταν 25 ευρω και μ φανηκαν παρα πολλα για 200 ευρω...εχει καποιος αναλογη εμπειρια?μηπως ξερετε καποιον αλλο πιο φθηνο τροπο?ευχαριστω εκ των προτερων για το χρονο σας!
SPANK Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Εγω οταν ειχα κανει το ίδιο για να στείλω χρήματα απο την πειραιώς σε φίλο σε τράπεζα στην γερμανία το εκανα μεσω web banking και μου κράτησε 0.50 λεπτα αλλιως απο την τράπεζα απευθείας ηταν γύρω στα 20 euro οπως και εσένα 1
parasaser Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 ναι με paypal. άνοιξε ένα paypal στην χώρα που είσαι και ένα στην Ελλάδα. μετά στείλε τα χρήματα που θες από το ένα paypal account στο άλλο και επέλεξε από το ελληνικό paypal τα χρήματα να μην μηνούν στο λογαριασμό, αλλά να κατατεθούν στην ελληνική τράπεζα.
eva--1989 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Φιλε spank και εγω μεσω web banking το εκανα αλλα μ πηραν 25€.τωρα σχετικα με το paypal νομιζω οτι για να ανοιξω στην ελλαδα πρεπει να κανω κατι διαδικαδιες με την πειραιως και απο εδω ειναι λιγο δυσκολο....
parasaser Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 εφόσον έχεις τους αριθμούς της ελληνικής χρεωστικής κάρτας σου, δεν χρειάζεται κάτι άλλο.
eva--1989 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Μηπως μπορεις φιλε μ να μ εξηγησεις αυτο με το paypal? Γινεται να στειλω χρηματα απο το ενα paypal στο αλλο? Ωραια...αρα ο πιο ευκολος οπως καταλαβαινω ειναι το paypal.απλα κοιταξα εναν οδηγο κ λεει οτι για να το ενεργοποιησεις το paypal χρειαζεται και εναν κωδικο που θα στον δωσει η τραπεζα...
SPANK Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δεν ξέρω ισως απο εξωτερικό σε ελλάδα να κρατάνε μεσω web banking τα ιδια χρήματα , εγω παντως απο ελλάδα γερμανία έδωσα 0.50
Moderators Malthador Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Για να χρεωθείς μισό ευρώ μέσω web banking πρέπει να έχεις τον IBAN του λογαριασμού στον οποίο θες να στείελεις χρήματα. Σε διαφορετική περίπτωση πάλι 15-20-25 ευρώ κόστος έχει, ακόμα και μέσω web banking.
eva--1989 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Καλησπερα!απλα για να ενημερωσω οποιονδηποτε εχει το ιδιο προβληνα με το δικο μ....λοιπον εστειλα ελλαδα 250 ευρω μεσω transferwise και μ χρεωσαν μονο 3 ευρω fees!παρα πολυ λιγα εννοειται...ευκολο,οικονομικο κ σχετικα γρηγορο....τα εστειλα τριτη πρωι κ σημερα παρασκευη ηταν στο λογαριασμο!
Cue Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Και εγώ TransferWise χρησιμοποιώ για μεταφορές μήνες τώρα. Συμφωνώ με την Eva. Συγκριτικά με τράπεζες είναι πολύ οικονομικό (ειδικά αν έχει να κάνει με συνάλλαγμα). Σημείωση: Το link που έχω παραθέσει είναι referral για την πρώτη μεταφορά δωρεάν.
parasaser Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Καλησπερα!απλα για να ενημερωσω οποιονδηποτε εχει το ιδιο προβληνα με το δικο μ....λοιπον εστειλα ελλαδα 250 ευρω μεσω transferwise και μ χρεωσαν μονο 3 ευρω fees!παρα πολυ λιγα εννοειται...ευκολο,οικονομικο κ σχετικα γρηγορο....τα εστειλα τριτη πρωι κ σημερα παρασκευη ηταν στο λογαριασμο! καλό αυτό που είπες, αλλά δεν γίνετε να το προβάλεις ως την καλύτερη λύση σε όποιον έχει το ίδιο πρόβλημα με το δικό σου, γιατί πολλή απλά σου είπαμε φθηνότερες λύσης. Εκτός και αν οι φθηνότερες λύσης που σου είπαμε δεν έχουν το ίδιο αποτέλεσμα, κάτι το οποίο δεν αναφέρεις. οπότε η παραπάνω πρόταση είναι και η πιο λογική.
tsapman Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 καλό αυτό που είπες, αλλά δεν γίνετε να το προβάλεις ως την καλύτερη λύση σε όποιον έχει το ίδιο πρόβλημα με το δικό σου, γιατί πολλή απλά σου είπαμε φθηνότερες λύσης. Εκτός και αν οι φθηνότερες λύσης που σου είπαμε δεν έχουν το ίδιο αποτέλεσμα, κάτι το οποίο δεν αναφέρεις. οπότε η παραπάνω πρόταση είναι και η πιο λογική. Το transferwise ομως παραμένει φτηνότερο σε περίπτωση μετατροπής συναλλάγματος, μιας και σου δινει την πραγματική ισοτιμία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα