snookeraas` Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Καλημέρα παίδες. Αγόρασα ένα φλασάκι από κίνα 32GB. Με φορμάτ φατ32 λειτουργεί σωστά. Οταν το κάνω ΝΤΦΣ μετά την διαμόρφωση ανοίγει κανονικά.Μετα την ασφαλή κατάργηση και επανατοποθετηση του δεν ανοίγει.Μου λέει οτι δεν υπάρχει ο κατάλογος ή είναι κατεστραμμένο.Κλασικά δλδ όταν κάτι θέλει φορματ.Τι μπορώ να κάνω?Σαν 4ρι δεν έχει νόημα να λειτουργεί. Ευχαριστώ!
Alchemist` Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 By default, Windows provides the option to format a USB flash drive with FAT or FAT32 file systems only, but not with NTFS (New TechnologyFile System.) The reason behind this is that there are some disadvantages of NTFS usage in this case. First of all, the speed of saving on the flash drive decreases (but the speed of reading data from the drive is the same), and you have to be more careful to always remove the USB flash drive safely. However, you can still format the Flash Drive in the NTFS format. Follow these steps for the same. 1. Insert the USB flash drive into the USB port. 2. Click Start, type devmgmt.msc in the Search textbox and press Enter. 3. Find Disk Drives and expand it. 4. Find the USB flash drive you want to format, and double-click it. It opens the Properties dialog box. 5. Click Policies tab. 6. By default, the Optimize for quick removal option selected, switch it to Optimize for performance and then pressOK. 7. Now open Computer. Right click on the USB Flash Drive and select Format. The Format dialog box now appears. 8. Select NTFS in the File System field. 9. Press Start and wait while the process will be completed. 10. Now your USB Flash Drive is formatted with NTFS format. Απάντηση της microsoft σε ανάλογη ερώτηση. Ακολούθησες αυτήν την διαδικασία και άλλαξες το Policy?
SPANK Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δώσε μας και το link / το μοντέλο γιατι μου μυρίζει κλασσική μαιμουδιά απο κίνα 1
kostas_dr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 μου μυρίζει κλασσική μαιμουδιά απο κίνα Ομοίως.
snookeraas` Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 ναι το είχα κάνει και αυτό αλλά δεν πέτυχε! Κατέβασα ως τόσο το partition manager wizard και του έκανα φορματ μέσω αυτου. Δείχνει να έκανε καποια δουλεια.Μου εμφανίζει τωρα το φλασακι (μετα απο to safe remove) αλλα μου το δειχνει σαν φακελακι οπως πχ οταν εχει ιο. Θα σας πω σε λιγο.Κατεβαζω ενα game >4gb να δοκιμασω αν θα το δεχτει Η χωρητικότητα υπάρχει...Αλλα ποιος ξερει με τους Κινέζους!!!
washcloud Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 ...μετά από αυτό που είχαν παρουσιάσει οι Ραδιοάρβυλοι για τον Κινέζο που είχε πληρώσει μία φορά για αεροπορικό εισιτήριο business class και πήγαινε κι έτρωγε στo business lounge τζαμπέ ΚΑΘΕ μέρα και κατόπιν άλλαζε το εισιτήριο (χωρίς καμμία χρηματική επίπτωση) για πτήση την επομένη και συνέχιζε τον καθημερινό αυτόν κύκλο για κα'να χρόνο, προσωπικά δεν έχω πλέον καμμία whatsoever εμπιστοσύνη σε δαύτους και σε ό,τι πουλάνε κι αντιπροσωπεύουν. Kαι μετά λέμε για τις ελληνικές λαμογιές.... Κινέζοι rule by far. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα