Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας.

Έχω 3 γατάκια, το ένα πεντακάθαρο πάντα (άρα δε θα φταίνε κάποιες συνθήκες που δε βρίσκω και ποιες..),

τα άλλα 2 μόνιμα παρουσιάζουν ωτίτιδα /ψώρα, χωρίς να βγαίνουν έξω, ούτε κάπου υπάρχει μέσα στο σπίτι υγρασία ή χώμα, ( εκτός την άμμος τους).

Τους κάνω πολύ συχνά θεραπεία με στρόνγκχολντ, και κάποια φορά + σταγόνες στα αυτιά και ακόμα συχνότερα τα καθαρίζω με παραφινέλαιο  και εξαφανίζεται για κανα μήνα με τη stronghold και μετά πάλι τα ίδια.

Δηλαδή μαύρα τα αυτιά τους μέσα, και φαγούρα μόνιμη. Αν το αφήσω, και δεν το καταλάβω νωρίς, ο μεγάλος μέχρι που τα ματώνει.

Αδιέξοδο.. Σα να τη γεννάει ο οργανισμός τους.

Σας έχει συμβεί;

Δημοσ.

Το ότι εξαφανίζεται οπτικά η ψώρα δεν πάει να πει πως δεν υπάρχει. Μίλα με τον/την κτηνίατρό σου, 99% θα σου πει να συνεχίσεις τη θεραπεία (ακόμα και όταν δεν βλέπεις την ψώρα με τα μάτια σου) για κάποιο διάστημα.

Δημοσ.

Τάχω πάει 3 φορές, λέει, ψώρα.Αλλά λέω μήπως κάτι δεν πάει καλά ή κάτι της ξεφεύγει αν και είναι καλή, μήπως σας έχει τύχει.Θα ξαναπάω.

Απλά μούχουνε φύγει γιαυτό πολλά λεφτά.. βάλε επίσκεψη και 25ευρω, και αμπούλα 7,40 και τα γατιά είναι 2 και θέλει το καθένα 2 αμπούλες τη φορά.ουφ

Το περισσότερο μου είπε να βάλω στο καθένα 3 αμπούλες κάθε 15 μέρες, και αν δε φύγει να ξαναπάω, τελικά δεν έφυγε ούτε και τότε.

Δημοσ.

Δεν εξηγείται τόσο επιμονή. Όσα έχω πάει εγώ με 2 φορές πλύσιμο με αμπούλα και χαπάκι δεν είχαν κανένα θέμα. Και ειδικά ένα από αυτά ήταν περισσότερο ψωρά παρά γατί. Ίσως δεν κάνει καλό καθαρισμό η δικιά σου; Αφού θα πας που θα ξαναπάς, δοκίμασε κανέναν άλλο.

Δημοσ.

Τι εννοείς καλό καθαρισμό; δεν τους έχει κάνει ποτέ κανένα καθαρισμο....Πάω, τους χώνει μιά μπατονέτα με λάδι, όχι για καθαρισμό αλλά για εξέταση, τη τραβάει έξω βλέπει μαυρίλα, μου λέει πάλι ψώρα, πάρε στρόνγκ--- βάλε 2/ 15μερο, σκάω 25€ την απόδειξη πάντα την ξεχνάει, χαχααααααααααα γελείο

Δηλαδή ούτε 10΄

Δημοσ.

Τα παραφινέλαια κλπ είναι αηδίες  μην τα εφαρμόζεις...

Stronghold είναι το στάνταρ,
πρέπει όμως να καθαρίζεις το εσωτερικό των αυτιών με μπατονέτα και οξυζενέ καθημερινά ,
με οδηγίες από τον κτηνίατρο σου,
ώστε να μην τα τραυματίσεις..

Αν δεν πιάνουν , υπάρχουν και σκευάσματα που εφαρμόζονται τοπικά,
και αγωγή με ενέσεις (έχουμε κάνει απόλα στην οικογένεια :-) )

..

Μιλάμε για θεραπεία κι όχι βάζεις πιπέτα και καθάρισες..

Και μπορεί να ξανακολλήσουν , δεν απαγορεύεται..

Και Ψυχραιμία με τις πιπέτες δεν είναι για χόρταση.

• Like 1
Δημοσ.

δεν τάξερα αυτά με οξυζενέ και ενέσεις.Έχω ακούσει για ένα γκουρού γιατρό στο Χαλάνδρι για δύσκολες περιπτώσεις.θα πάω εκεί τώρα, και θα του πω, κάντα όλα, αρκεί να ησυχάσουνε.Τα λυπάμε

Για τον καθαρισμό θέλω να μπου πέιτε.Έπρεπε να τους έχει κάνει και καθαρισμό;

Δημοσ.

δεν τάξερα αυτά με οξυζενέ και ενέσεις.Έχω ακούσει για ένα γκουρού γιατρό στο Χαλάνδρι για δύσκολες περιπτώσεις.θα πάω εκεί τώρα, και θα του πω, κάντα όλα, αρκεί να ησυχάσουνε.Τα λυπάμε

Για τον καθαρισμό θέλω να μπου πέιτε.Έπρεπε να τους έχει κάνει και καθαρισμό;

Στείλε ΠΜ με όνομα γιατρού να δω αν λέμε τον ίδιο, έχω κι εγώ πολύ καλό εκεί.

Επίσης, αλλάζεις κτηνίατρο, θέλει τρίψιμο και ιστορίες από εκεί. Στείλε και θα σου πω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...