maxdore217 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 φιλε στο πατρικο μενω... εσυ με πιανεις πιάστηκες από 1 άτομο βλέπω! ( δεν ξεκαθάρισες πάντως πολλά ) με υποθέσεις όλοι έχουν 1 δίκαιο. Να σε ρωτήσω και εγώ κάτι αφού μένεις στο πατρικό σου και έχει δουλειά πώς γίνεται να μην έχεις σάλιο στην τσέπη ...μήπως είναι τρύπια? δεν μιλάμε για το ποδήλατο το ηλεκτρικό που και αυτό για κάποιους μπορεί να είναι χρήσιμο ! αλλά μιλάς για όλες τις προσφορές π.χ. μια ram ddr3 σου φαίνεται παράξενο ότι σε κάθε σπίτι είναι από 2-3 Pc μέσα? άρα που το περίεργο στο να το αναβαθμίζουν. ο καθένας διαθέτει τα χρήματα του εκεί που θέλει αυτός και δεν είναι καλό από οποιαδήποτε πλευρά ( γενικά το λέω ) να κρίνουμε πίσω από μια οθόνης ....και στα προποτζίδικα έχει τόσο άτομα που τα ξέρω ( σε αυτό της γειτονίας μου ) αλλά δεν μπαίνω μέσα να τους πω γιατί παίζουν τυχερά παιχνίδια αφού δεν έχουν δουλειά και λεφτά αρκετοί ) το ίδιο είναι και εδώ. Το να βρει 200€ να πάρεις κάτι να κάνει και το κομμάτι σου δεν είναι δα και τόσο μεγάλο ποσό αν εργάζεσαι. Η κρίση έχει κόψει τα άλλα τα τρελά όχι τα μικρά πραγματάκια ...εκτός αν θεωρείς ότι να πάρει κάποιος tv 42'' είναι κάτι εξωφρενικό . 3
aris2025 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Προς topic starter, για συμβουλές περί αποταμίευσης δες εδώ http://www.money-money.gr
vk13 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Καλησπερα παιδια... ειμαι ενας μεσος κατοικος αυτης της χωρας. Μια νορμαλ δουλεια και δικο μου σπιτι χωρις ενοικιο. Δεν ειμαι παντρεμενος και δεν εχω σκυλια και γατια. Απορω πως μερικοι στα τοπικ των προσφορων για παραδειγμα.... ααα ενα ηλεκτρικο ποδηλατο 318 ευρω το αγοραζω... ααα ενα κινητο προφορα 400 ευρω το αγοραζω.... α το ενα και ααα το αλλο βλεπω τοπικ με αγορες ρουχων εκατονταδων ευρω! ρε παιδια κανω μηπως λαθος διαχειριση? Μηπως τα βρισκετε ετοιμα? Πειτε και εμενα γιατι μου φαινεται οτι παλευω μονος. Εδω ενα αμαξι προσπαθω να αγορασω και μαζευω ποσους μηνες χρηματα. Μηπως οι περισσοτεροι εδω στο insomnia ανηκουν στην ανωτερη οικονομκα ταξη? Πειτε και εμενα το μυστικο! Εχετε καποια τρικ στον τροπο διαβιωσης και κανετε οικονομια? Είναι τι προτεραίοτητες βάζει κάποιος. Εσύ πχ λες τα μαζεύεις για αμάξι. Αύριο-μεθαύριο που θα το πάρεις αυτοί που θα σε βλέπουν θα λένε αυτό που λες εσύ τώρα γι αυτούς. Πάντως για να μην κουράζουμε λεφτά όντως υπάρχουν. Αυτοί που έχουν πατώσει είναι οι άνεργες οικογένειες με παιδιά, ενοίκια και δάνεια πίσω να τρέχουνε. να μη μιλήσω εαν υπάρχει κάποια ρρώστια και χρειάζονται λεφτά για φάρμακα σε τέτοιες περιπτώσεις... Οι υπόλοιποι λίγο πολύ τα βιοποριστικά τα βγαζουν πέρα. Άλλοι πάλι μπορούν και τα πετάνε δεξιά και αριστερά ακόμα...
panos2171 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Aυτοί που έχουν τη δυνατότητα να πετάνε ακόμα δεξιά και αριστερά είναι οι ΔΥ. Τη μεγάλη ζημιά την πάθαν οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι ιδιωτικοί υπάλληλοι που από τη μια μέρα στην άλλη είτε το εισόδημά τους μειώθηκε δραματικά είτε βρέθηκαν χωρίς δουλειά. 4
Asmodeus21 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Aυτοί που έχουν τη δυνατότητα να πετάνε ακόμα δεξιά και αριστερά είναι οι ΔΥ. Τη μεγάλη ζημιά την πάθαν οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι ιδιωτικοί υπάλληλοι που από τη μια μέρα στην άλλη είτε το εισόδημά τους μειώθηκε δραματικά είτε βρέθηκαν χωρίς δουλειά. Οι ΔΥ των 800ε τα πετανε δεξια κι αριστερα , καλο! Τα golden boys τι τα κανουν? Οι ελευθεροι επαγγελματίες που κοβουν μια αποδειξη στις 20 , οι μηχανικοι , οι τεχνικοι , οι γιατροι (φακελακι + μισθος!!!! και του ιδιωτικου τομεα με τα ιατρεια) με το μπλοκακι? Υπαρχουν κατεργαριδες παντου το να στιγματιζουμε ομαδες εργαζομενων μονο σε εμας κανει κακο. Η ηθικη ειναι δικαιωμα το καθενος και οχι επαγγελματικης ομαδας. 6
InsertCoinToJoi Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 πιάστηκες από 1 άτομο βλέπω! ( δεν ξεκαθάρισες πάντως πολλά ) με υποθέσεις όλοι έχουν 1 δίκαιο. Να σε ρωτήσω και εγώ κάτι αφού μένεις στο πατρικό σου και έχει δουλειά πώς γίνεται να μην έχεις σάλιο στην τσέπη ...μήπως είναι τρύπια? να σου πω φιλε μου να δεις πως γινεται τρυπια η τσεπη χαρατσι + θερμανση = μισος μισθος βαλε οτι ο νομος τους επιτρεπει να μας εχουν ιδιωτικους υπαλληλους με μπλοκακι... ΤΕΒΕ και ΦΠΑ και αντε βγαλε τον μηνα
Silverage Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Άσχετο αλλά ο ΤΕΒΕ δεν λέγεται ΟΑΕΕ τώρα πια;
george_gr1 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Πες μας τι μισθο περνεις να ξερουμε για τι πραμα να μιλησουμε, αλλιως λεμε λογια στον αερα
NickTG Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Να συμπληρώσω ότι και πολλοί μπορεί να μην έχουν ευρώ να πληρώσουν για καφέ, αλλά το iphone απαραίτητο. Κάποτε είχα λεφτά και πήρα καλό κινητό. Επίσης κάποτε είχα λεφτά και έδωσα σχεδόν 15.000Ε για αυτά που έχω στην υπογραφή μου μαζί με τα παιχνίδια τους. Τώρα θα το σκεφτώ να βγω για καφέ. Τι να κάνω? Να δώσω αυτά που έχω ήδη?
FilipposMD Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 1. To insomnia έχει 250 χιλιάδες μέλη. Από αυτούς και 10-15000 να είναι ενεργοί χρήστες, δε θα βρεθούν μερικοί να έχουν λεφτά για ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς; 2. Υπάρχουν πολλοί και διαφορετικοί τρόποι να ξοδέψει κανείς τα λεφτά του. Μερικοί κάνουν εντύπωση, μερικοί όχι. Πχ, αν κάποιος είναι καπνιστής, απορείς που βρίσκει τα λεφτά; Κι όμως, ένα πακέτο τσιγάρα τη μέρα σημαίνει 1500 ευρώ το χρόνο. Αν ο ίδιος άνθρωπος δεν κάπνιζε και αγόραζε ένα ipad κάθε 6 μήνες ή πήγαινε ένα εξωτικό ταξίδι κάθε καλοκαίρι, θα έτρωγε κράξιμο ότι τρώει τα λεφτά του μπαμπά, είναι βολεμένος ή δεν ξέρω γω τι άλλο ακούγεται -και εδώ μέσα. Οπότε, εφόσον δεν μπορείς να ξέρεις πού τρώει ο άλλος τα λεφτά του, καλύτερα να μην κρίνεις. 15
Cossutius. Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Βρε τι λέμε τωρα. Ξέρουμε κόσμο που μένει σε δικό του σπίτι, φτιαχνει μια κατσαρόλα φασόλια και τα τρώει 2 μέρες, ξοδεύοντας συνολικά 3 ευρω (μαζι με το νερό, το ρευμα και την αγορά των φασολιών) και ξοδευει τα χρήματά του σε τεχνολογία. Ούτε καφές, ούτε διασκέδαση. Τιποτε. Διασκέδαση του μπορει να ειναι η τεχνολογία. Όπως τη βρίσκει κανεις. Τίποτε κατακριτέο. 1
Joshua21 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Οι ΔΥ των 800ε τα πετανε δεξια κι αριστερα , καλο! Τα golden boys τι τα κανουν? Οι ελευθεροι επαγγελματίες που κοβουν μια αποδειξη στις 20 , οι μηχανικοι , οι τεχνικοι , οι γιατροι (φακελακι + μισθος!!!! και του ιδιωτικου τομεα με τα ιατρεια) με το μπλοκακι? Υπαρχουν κατεργαριδες παντου το να στιγματιζουμε ομαδες εργαζομενων μονο σε εμας κανει κακο. Η ηθικη ειναι δικαιωμα το καθενος και οχι επαγγελματικης ομαδας. Για ποια golden boys λες? Του ευρύτερου δημόσιου τομέα μήπως? Για ποιους ελεύθερους επαγγελματίες λες? Για αυτούς που έβαλαν λουκέτο επειδή χρεωκόπησαν, ή για αυτούς που είναι ένα βήμα πριν το λουκέτο? Για ποιους μηχανικούς και τεχνικούς λες? Για αυτούς που έχουν μήνες να δουλέψουν και χρωστάνε 2-3 χρόνια τέβε και εφορία? Αν δεν εννοείς αυτούς που περιγράφω παραπάνω, τότε μιλάς για πολύ μικρή μειοψηφία. Επίσης το να λες ότι οι ιδιωτικοί υπάλληλοι και οι ελεύθεροι επαγγελματίες έπαθαν μεγαλύτερη ζημιά από τους δημόσιους υπάλληλους δεν είναι στιγματισμός ομάδας εργαζομένων, η πραγματικότητα είναι. 2
Fotis13 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Το πιστευεις αυτο που λες; Ο ταχυδρομος εβγενε στη συνταξη στα 55 με εφαπαξ 150 000 ευρω ο ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ταχυδρομος. Δεν το συνεχιζω γιατι δεν θελω να χαλιεμαι. Εμμενω σε οτι ειπα Kαι λιγα λες Aυτοί που έχουν τη δυνατότητα να πετάνε ακόμα δεξιά και αριστερά είναι οι ΔΥ. Τη μεγάλη ζημιά την πάθαν οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι ιδιωτικοί υπάλληλοι που από τη μια μέρα στην άλλη είτε το εισόδημά τους μειώθηκε δραματικά είτε βρέθηκαν χωρίς δουλειά. Ισχυει Οι ΔΥ των 800ε τα πετανε δεξια κι αριστερα , καλο! Τα golden boys τι τα κανουν? Οι ελευθεροι επαγγελματίες που κοβουν μια αποδειξη στις 20 , οι μηχανικοι , οι τεχνικοι , οι γιατροι (φακελακι + μισθος!!!! και του ιδιωτικου τομεα με τα ιατρεια) με το μπλοκακι? Αυτοι που λες ειναι ανεργοι τωρα οποτε δεν κανουν τιποτα.Μαντεψε ποιοι εχουν μηδενικη ανεργια με χρεωκοπημενο τον εργοδοτη τους (κρατος) 5 χρονια μετα. Στο θεμα μας η κριση αυτους που επληξε εντονα ειναι κυριως 2 κατηγοριες πολιτων: τους ανεργους που δεν εχουν αλλη πηγη εισοδηματων και εκεινους που ειχαν κανει οικονομικα ανοιγματα .Η δευτερη εχει υποκατηγοριες οπως εκεινους που εχουν επαγγελματικα δανεια ,στεγαστικα και αυτους που πολυ απλα τα "ετρωγαν" τις καλες μερες με φορτωμενες 10 καρτες και διακοποδανεια . Αυτοι λοιπον τωρα εχουν προβλημα .ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ασφαλως και εχουν μειωση εισοδηματων αλλα δεν εχουν μεγαλο προβλημα και συνεπως ειναι ακομα ενεργοι καταναλωτες.Και τελος υπαρχει και μια μικρη κατηγορια που δεν επηρεαστηκε απο την κριση λογω επαγγελματος η'΄λογω μεγαλης περιουσιας. Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2014 από Fotis13 4
paylidis Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Aυτοί που έχουν τη δυνατότητα να πετάνε ακόμα δεξιά και αριστερά είναι οι ΔΥ. θέλεις να πιούμε ένα καφε μια μέρα να σου δείξω τη μισθοδοσία και τα εξοδα μου; θα σε πιάσουν τα κλάματα... Σε αυτη τη χώρα μια ζωη οι ΔΥ σας φταίνε... Οκ και εμενα μερικοί με ενοχλούν αλλα επειδη δε δουλευουν και αμειβονται χοντρά, οπότε μη τα ισοπεδώνουμε ολα... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις