Narayan Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 €3 μόνο για το φαγητό στη δουλειά, όχι για όλη τη μέρα. Ξυριστικά είναι στα έξοδα σούπερ μάρκετ, ασφάλεια σέρβις και ΚΤΕΟ πληρώνονται με το επίδομα αδείας και το δώρο Χριστουγέννων (και μου μένουν αρκετά). Ειδικά το σέρβις αν έχεις αξιόπιστο αυτοκίνητο μπορεί να το κάνεις και... διετές Δεν καταλαβαίνω γιατί σου φαίνονται λίγα τα €15 το μήνα για να τρώω έξω... μία φορά τη βρομάδα κατά μέσο όρο βρισκόμαστε με τους φίλους στο σπίτι και τρώμε από δύο τυλιχτά, ακόμα και το αναψυκτικό 1,5 λίτρο να βάλεις €4 δεν βγαίνουν.
paylidis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 €3 μόνο για το φαγητό στη δουλειά, όχι για όλη τη μέρα. Ξυριστικά είναι στα έξοδα σούπερ μάρκετ, ασφάλεια σέρβις και ΚΤΕΟ πληρώνονται με το επίδομα αδείας και το δώρο Χριστουγέννων (και μου μένουν αρκετά). Ειδικά το σέρβις αν έχεις αξιόπιστο αυτοκίνητο μπορεί να το κάνεις και... διετές δώρο; επιδομα αδειας; τι ειναι αυτα ρε παιδιά που εχετε στον ιδιωτικό τομέα;;
bluesattack Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Αν θελετε τα ανταλλαζουμε με την μονιμοτητα... 4
polaki Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Κοίτα ας πούμε εγώ έχω να φάω πίτσα απ'την εποχή του Euro 2004... Οπότε γι'αυτό λέω ότι η υπερβολή μου σε σχέση με τον μέσο όρο είναι στο supermarket γιατί θα προσέξω περισσότερο τί τρώω, όχι ότι είμαι του φουλ φίτνα φάση, αλλά γιατί προσπαθώ όσο μπορώ να τρώω καθαρά. Τα 15€ το μήνα ρε παίχτη και μένα μου φαίνονται ελάχιστα... να μου έλεγες την εβδομάδα να πω οκ... Εγώ κάπου τόσο με πάει την εβδομάδα, γιατί τη μία θα είναι κανένα σουβλάκι 5€ αλλά την άλλη θα σκάσει κανένα κινέζικο και φύγαμε στα 25... Όπως και να έχει η ουσία είναι μία, όποιος κάνει το σκατό του παξιμάδι θα την βρει την άκρη να κάνει και το χόμπι του. δώρο; επιδομα αδειας; τι ειναι αυτα ρε παιδιά που εχετε στον ιδιωτικό τομέα;; Υπάρχει και κάτι άλλο στον Ιδιωτικό τομέα που λέγεται ωράριο, άγχος και φόβος για απόλυση... Mην ανοίγεις κεφάλαιο μεγάλο και γίνει εδώ flame war μετα!
bluesattack Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Κοίτα ας πούμε εγώ έχω να φάω πίτσα απ'την εποχή του Euro 2004... Το μουντιαλ θα σε πεταξει εκτος προυπολογισμου
Tenshi Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 (Δέν) Υπάρχει και κάτι άλλο στον Ιδιωτικό τομέα, που λέγεται ωράριο... fixed 1
paylidis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Αν θελετε τα ανταλλαζουμε με την μονιμοτητα... την ποια;; δεν εχετε ιδέα τι παίζει σήμερα με το δημόσιο ε; 10-ωρα με απλήρωτες υπερωρίες, κάθε 3 κ λιγο μειώσεις απο 5-50€ για τη χ,ψ μπούρδα, και μονιμότητα ούτε με το κυάλι... ενεκα η αναγκή αλλα τελος παντων... Αν μη τι άλλο το περιβάλλον εργασίας ειναι αρκετά καλό σε σχέση με πολλές εταιρείες του ιδ. τομέα... Μη κοροιδευόμαστε πάντως, όποιος θέλει εδω ειμαι να τα πουμε με πμ για να το απομυθοποιήσετε λιγακι αυτο το ελληνικό καραμελάκι...
Fotis13 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 την ποια;; δεν εχετε ιδέα τι παίζει σήμερα με το δημόσιο ε; 10-ωρα με απλήρωτες υπερωρίες, κάθε 3 κ λιγο μειώσεις απο 5-50€ για τη χ,ψ μπούρδα, και μονιμότητα ούτε με το κυάλι... ενεκα η αναγκή αλλα τελος παντων... Αν μη τι άλλο το περιβάλλον εργασίας ειναι αρκετά καλό σε σχέση με πολλές εταιρείες του ιδ. τομέα... Μη κοροιδευόμαστε πάντως, όποιος θέλει εδω ειμαι να τα πουμε με πμ για να το απομυθοποιήσετε λιγακι αυτο το ελληνικό καραμελάκι... αχ0χ0α0χα0αχα0 και λιγα λεω .
gigisoni Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Υπερωρίες στο δημόσιο; Έλα, πες μας και δουλειά τα σαββατοκύριακα τώρα να δέσει το γλυκό. 6
DrLo Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Υπερωρίες στο δημόσιο; Έλα, πες μας και δουλειά τα σαββατοκύριακα τώρα να δέσει το γλυκό. Μην είσαι κακοπροαίρετος. Όλοι αυτοί που φεύγουν στο εξωτερικό τι νομίζεις ότι είναι ... τα κύματα των Δ.Υ που ξενητεύονται παραιτούνται για να γλιτώσουν από τη δουλειά στο δημόσιο φυσικά. 3
Mau-Maus Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Υπερωρίες στο δημόσιο; Έλα, πες μας και δουλειά τα σαββατοκύριακα τώρα να δέσει το γλυκό. και βεβαια υπερωριες ! οταν δε δουλευαν καθολου και τωρα δουλευουν κανα 4ωρο , αυτο τι ειναι ?? υπερωριες δεν ειναι ?? 2
panos2171 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Ισχύουν οι υπερωρίες αλλά όχι σε μεγάλο βαθμό και όχι φυσικά σε καθημερινή βάση οι οποίες όντως δεν πληρόνονται. Φυσικά δε βάζουμε μέσα και τους αστυνομικούς που βαράν υπερωρίες και έξτρα υπηρεσίες τα ΣΚ παίρνοντας επίσης @@. Παρ όλα αυτά οι δημόσιος τομέας σίγουρα βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από τον ιδιωτικό και στις υπερωρίες. 2
paylidis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 αχ0χ0α0χα0αχα0 και λιγα λεω . Υπερωρίες στο δημόσιο; Έλα, πες μας και δουλειά τα σαββατοκύριακα τώρα να δέσει το γλυκό. Μην είσαι κακοπροαίρετος. Όλοι αυτοί που φεύγουν στο εξωτερικό τι νομίζεις ότι είναι ... τα κύματα των Δ.Υ που ξενητεύονται παραιτούνται για να γλιτώσουν από τη δουλειά στο δημόσιο φυσικά. και βεβαια υπερωριες ! οταν δε δουλευαν καθολου και τωρα δουλευουν κανα 4ωρο , αυτο τι ειναι ?? υπερωριες δεν ειναι ?? Ισχύουν οι υπερωρίες αλλά όχι σε μεγάλο βαθμό και όχι φυσικά σε καθημερινή βάση οι οποίες όντως δεν πληρόνονται. Φυσικά δε βάζουμε μέσα και τους αστυνομικούς που βαράν υπερωρίες και έξτρα υπηρεσίες τα ΣΚ παίρνοντας επίσης @@. Παρ όλα αυτά οι δημόσιος τομέας σίγουρα βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από τον ιδιωτικό και στις υπερωρίες. είτε το πιστευετε ειτε οχι, πρόβλημα σας... Προφανώς όμως δεν αναφέρομαι σε σώματα ασφαλείας/δήμους κεπ και λοιπές μπουρδες... Δεν ειναι μόνο αυτά δημόσιο... Απλά μην τα βαζετε όλα και όλους στο ίδιο τσουβάλι... Και για το οικονομικό αν τα βάλετε κάτω με τα δώρα και τα επιδόματα που παίρνετε και εμεις δεν παίρνουμε ειμαστε στα ίδια - είτε το πιστευετε και αυτό ειτε οχι... Οποτε πιστεψτε με οι τύποι που βγάζουν τα γουστα στο φόρουμ πιστέψτε με δεν ειναι ΔΥ... Ειτε τα εχουν απο κάπου/τους έρχονται έτοιμα είτε βγάζουν πολλά/είτε δεν έχουν έξοδα (μενουν με τη μαμα τους)...
gigisoni Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 είτε το πιστευετε ειτε οχι, πρόβλημα σας... Προφανώς όμως δεν αναφέρομαι σε σώματα ασφαλείας/δήμους κεπ και λοιπές μπουρδες... Δεν ειναι μόνο αυτά δημόσιο... Απλά μην τα βαζετε όλα και όλους στο ίδιο τσουβάλι... Και για το οικονομικό αν τα βάλετε κάτω με τα δώρα και τα επιδόματα που παίρνετε και εμεις δεν παίρνουμε ειμαστε στα ίδια - είτε το πιστευετε και αυτό ειτε οχι... Οποτε πιστεψτε με οι τύποι που βγάζουν τα γουστα στο φόρουμ πιστέψτε με δεν ειναι ΔΥ... Ειτε τα εχουν απο κάπου/τους έρχονται έτοιμα είτε βγάζουν πολλά/είτε δεν έχουν έξοδα (μενουν με τη μαμα τους)... Μπέρδεψες τα threads Εδώ είσαι http://www.insomnia.gr/topic/457844-%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%B1-%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CF%84%CF%8D%CF%80%CE%BF%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%AF%CF%81%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%BA%CE%AC%CE%B8%CE%B5-%CF%80%CF%81%CF%89%CE%AF-%CF%84%CE%BF-%CE%BB%CE%B5%CF%89%CF%86%CE%BF%CF%81/ 1
paylidis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Μπέρδεψες τα threads Εδώ είσαι http://www.insomnia.gr/topic/457844-%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%B1-%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CF%84%CF%8D%CF%80%CE%BF%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%AF%CF%81%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%BA%CE%AC%CE%B8%CE%B5-%CF%80%CF%81%CF%89%CE%AF-%CF%84%CE%BF-%CE%BB%CE%B5%CF%89%CF%86%CE%BF%CF%81/ αφου δεν μπορείτε να ανοιξετε το κεφάλι σας να ακουσετε δυο κουβέντες δε σας αξίζει ουτε να σας τις πουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις