gigisoni Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 αφου δεν μπορείτε να ανοιξετε το κεφάλι σας να ακουσετε δυο κουβέντες δε σας αξίζει ουτε να σας τις πουν... Εμείς ή εσύ που μιλάς με αερολογίες; Πες τουλάχιστον, αυτός ο κλάδος ξεσκίζεται στις υπερωρίες και παίρνει ψίχουλα. Γιατί τόσο ζόρι να τον ονομάσεις; Τι περιμένεις να μας πιάσουν τα γέλια ή τα κλάμματα αν τον μάθουμε; Οι αερολογίες, κουβέντες δεν είναι. 2
Asmodeus21 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Ισχύουν οι υπερωρίες αλλά όχι σε μεγάλο βαθμό και όχι φυσικά σε καθημερινή βάση οι οποίες όντως δεν πληρόνονται. Φυσικά δε βάζουμε μέσα και τους αστυνομικούς που βαράν υπερωρίες και έξτρα υπηρεσίες τα ΣΚ παίρνοντας επίσης @@. Παρ όλα αυτά οι δημόσιος τομέας σίγουρα βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από τον ιδιωτικό και στις υπερωρίες. Σε αυτα να προσθεσω και τους γιατρους του ΕΣΥ που πολλοι απο αυτους τρεχουν κι δεν φτανουν οπως και ορισμενους καθηγητες Πανεπιστημιων και ΤΕΙ που εχουν κανει τα ιδρυματα 2ο σπιτι τους. Οπως και αλλες χιλιαδες εργαζομενων σε διαφορους κλαδους (Ιδιωτικους η κρατικους)
polaki Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Ρε παίχτη με όλο το θάρρος, ο ιδιωτικός τομέας έχει μισθό 466 ευρώ και πληρώνεσαι μετά από 3 μήνες, και άμα γουστάρει ο εργοδότης. Αν δε γουστάρει δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Οι υπερωρίες ΕΝΝΟΟΥΝΤΑΙ και ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν πληρώνονται, ούτε καν επί εποχές 2006... Εδώ κάτι εργοστάσια και βιομηχανίες και έχουν απλήρωτους εργάτες για 1 χρόνο, βλέπε ΑΓΝΟ κλπ... Αυτά δεν υπάρχον στο Δημόσιο, και μόνο αυτά που ανέφερα φτάνουν.... Αλλά είπα και πριν, ας μην αρχίσουμε αυτήν τη κουβέντα.... 1
Asmodeus21 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Ρε παίχτη με όλο το θάρρος, ο ιδιωτικός τομέας έχει μισθό 466 ευρώ και πληρώνεσαι μετά από 3 μήνες, και άμα γουστάρει ο εργοδότης. Αν δε γουστάρει δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Οι υπερωρίες ΕΝΝΟΟΥΝΤΑΙ και ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν πληρώνονται, ούτε καν επί εποχές 2006... Εδώ κάτι εργοστάσια και βιομηχανίες και έχουν απλήρωτους εργάτες για 1 χρόνο, βλέπε ΑΓΝΟ κλπ... Αυτά δεν υπάρχον στο Δημόσιο, και μόνο αυτά που ανέφερα φτάνουν.... Αλλά είπα και πριν, ας μην αρχίσουμε αυτήν τη κουβέντα.... Συφωνω, Η λυση ποια ειναι? Να γινει και το δημοσιο ετσι? Ετσι θα υπαρχει μεγαλυτερη ικανοποιηση? 1
panos2171 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 είτε το πιστευετε ειτε οχι, πρόβλημα σας... Προφανώς όμως δεν αναφέρομαι σε σώματα ασφαλείας/δήμους κεπ και λοιπές μπουρδες... Δεν ειναι μόνο αυτά δημόσιο... Απλά μην τα βαζετε όλα και όλους στο ίδιο τσουβάλι... Και για το οικονομικό αν τα βάλετε κάτω με τα δώρα και τα επιδόματα που παίρνετε και εμεις δεν παίρνουμε ειμαστε στα ίδια - είτε το πιστευετε και αυτό ειτε οχι... Οποτε πιστεψτε με οι τύποι που βγάζουν τα γουστα στο φόρουμ πιστέψτε με δεν ειναι ΔΥ... Ειτε τα εχουν απο κάπου/τους έρχονται έτοιμα είτε βγάζουν πολλά/είτε δεν έχουν έξοδα (μενουν με τη μαμα τους)... OK να το δεχτώ. Εσύ κοιτάζεις για κάποια άλλη δουλειά με καλύτερες παροχές και ωράριο ή ακόμα και σκέψεις να φύγεις εξωτερικό?
paylidis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Εμείς ή εσύ που μιλάς με αερολογίες; Πες τουλάχιστον, αυτός ο κλάδος ξεσκίζεται στις υπερωρίες και παίρνει ψίχουλα. Γιατί τόσο ζόρι να τον ονομάσεις; Τι περιμένεις να μας πιάσουν τα γέλια ή τα κλάμματα αν τον μάθουμε; Οι αερολογίες, κουβέντες δεν είναι. Η ερευνα φίλε μου, η ερευνα... Η ερευνα δεν εχει ουτε ωράριο και υπερωρίες, ούτε σαββατοκύριακο και γιορτές, ουτε "ωραια τελειωσα τη σχολή και τώρα δουλευω μια ζωή" και στο φινάλε ουτε λεφτα πλέον... Εχεις υπόψη σου περι τινος ομιλώ; Για αυτό σου ξεκαθάρισα απο την αρχή οτι δε μπαίνω στο ιδιο τσουβάλι με τη θείτσα την απόφοιτο λυκείου στα ΚΕΠ που για αυτό που κάνει (άσχετα αν ειναι σημαντικό ή οχι-που ισως ειναι) ναι όντως παίρνει πολλά... Ρε παίχτη με όλο το θάρρος, ο ιδιωτικός τομέας έχει μισθό 466 ευρώ και πληρώνεσαι μετά από 3 μήνες, και άμα γουστάρει ο εργοδότης. Αν δε γουστάρει δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Οι υπερωρίες ΕΝΝΟΟΥΝΤΑΙ και ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν πληρώνονται, ούτε καν επί εποχές 2006... Εδώ κάτι εργοστάσια και βιομηχανίες και έχουν απλήρωτους εργάτες για 1 χρόνο, βλέπε ΑΓΝΟ κλπ... Αυτά δεν υπάρχον στο Δημόσιο, και μόνο αυτά που ανέφερα φτάνουν.... Αλλά είπα και πριν, ας μην αρχίσουμε αυτήν τη κουβέντα.... προσωπικά δε ξέρω κανέναν (πλην κατι βαουτσερ) που στον ιδιωτικό τομέα παίρνει κάτω απο 700 καθαρά... Στα 700 αυτα αν προσθέσεις τα επιδοματα αδείας και τα δώρα εχεις ξεπεράσει το μισθό μου, αν βάλεις και κουπονια σουπερ μαρκετ μαλιστα κατα πολύ... Παράλληλα ξέρω πολλά άτομα απο τον κύκλο μου που παίρνουν 1500+ και επιπλέον αυτοκίνητο, κινητο, λαπτοπ και πολυ πιο μόνιμη θέση απο εμένα... OK να το δεχτώ. Εσύ κοιτάζεις για κάποια άλλη δουλειά με καλύτερες παροχές και ωράριο ή ακόμα και σκέψεις να φύγεις εξωτερικό? Οχι δεν κοιταζω για εξωτερικό μιας και ειμαι ιδεολογικά αντίθετος. Για καλύτερη θέση πάντα κοιτάζω σίγουρα όμως αυτη τη στιγμή όλα και παντου ειναι ρευστά... Συφωνω, Η λυση ποια ειναι? Να γινει και το δημοσιο ετσι? Ετσι θα υπαρχει μεγαλυτερη ικανοποιηση? κλασσικα... 1
Asmodeus21 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Η ερευνα φίλε μου, η ερευνα... Διδακτορικο κανεις?
Asmodeus21 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 έκαμα και απο δαυτο... Ωραιος καλη συνεχεια.
bluesattack Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 την ποια;; δεν εχετε ιδέα τι παίζει σήμερα με το δημόσιο ε; 10-ωρα με απλήρωτες υπερωρίες, κάθε 3 κ λιγο μειώσεις απο 5-50€ για τη χ,ψ μπούρδα, και μονιμότητα ούτε με το κυάλι... ενεκα η αναγκή αλλα τελος παντων... Αν μη τι άλλο το περιβάλλον εργασίας ειναι αρκετά καλό σε σχέση με πολλές εταιρείες του ιδ. τομέα... Μη κοροιδευόμαστε πάντως, όποιος θέλει εδω ειμαι να τα πουμε με πμ για να το απομυθοποιήσετε λιγακι αυτο το ελληνικό καραμελάκι... Xαχα ...χουχουχου. Και ειμαι διακριτικος γιατι εκτιμησα το οτι δεν ανεφερες την καταναλωση σας , ξερεις αυτη που θα εριχνε τον παγκοσμιο καπιταλισμο. 1
ikaruga24 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 προσωπικά δε ξέρω κανέναν (πλην κατι βαουτσερ) που στον ιδιωτικό τομέα παίρνει κάτω απο 700 καθαρά... Στα 700 αυτα αν προσθέσεις τα επιδοματα αδείας και τα δώρα εχεις ξεπεράσει το μισθό μου, αν βάλεις και κουπονια σουπερ μαρκετ μαλιστα κατα πολύ... Παράλληλα ξέρω πολλά άτομα απο τον κύκλο μου που παίρνουν 1500+ και επιπλέον αυτοκίνητο, κινητο, λαπτοπ και πολυ πιο μόνιμη θέση απο εμένα... Θελεις να αλλαξουμε θεσεις εδω και τωρα? Εσυ τη δικη μου με ολα τα μπονους και πλεονεκτηματα και εγω τα δικα σου. Δεν σου λεω τι δουλεια κανω και που βρισκομαι απο τωρα, ουτε και εσυ θελω να μου αποκαλυψεις. Συμφωνεις? Πρωτα η συμφωνια και μετα η αποκαλυψη. Παμε? 1
bluesattack Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Συφωνω, Η λυση ποια ειναι? Να γινει και το δημοσιο ετσι? Ετσι θα υπαρχει μεγαλυτερη ικανοποιηση? Παλιωσε η καραμελοσαχλαμαρα με την κατσικα του γειτονα..ουτε γελιο δεν βγαζει πλεον 1
Cossutius. Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 paylidisΑν θες και δεν ειναι αδιακρισία, πές μας σε τι ακριβώς εργάζεσαι? Βάση αυτών που λες για γιατρό σε έκοψα στην αρχή (ε ρε και να ταν κανας χειρούργος στον Ευαγγελισμό να δω πόσοι θα τρέξετε να πάρετε τη θέση του :P) μετά κατάλαβα οτι είσαι από τους λίγους ερευνητές στην Ελλάδα (ναι έχουμε και απο τούτο) Γενικά ειπες την απαγορευμένη λέξη. Ερευνητής που εργάζεται για το "δημοσιο". Που να δεις τι έγινε όταν τους ειπαν οτι έν έτη 2014, υπάρχουν τεράστιες πολεθνικές και μεγαλοι τραπεζικοί όμιλοι με ιδιωτικους υπαλληλους που δεν έχουν καν αντικείμενο. Πάνε στη δουλειά, παιρνουν 1200-1500 ευρώ και φεύγουν. Σοκ σου λέω. Και το μεγαλυτερο σοκ ειναι οταν συνειδητοποιήσουν πως αυτοι οι άνθρωποι πληρωνονται με λεφτά των ιδιων των φορολογούμενων.
paylidis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Xαχα ...χουχουχου. Και ειμαι διακριτικος γιατι εκτιμησα το οτι δεν ανεφερες την καταναλωση σας , ξερεις αυτη που θα εριχνε τον παγκοσμιο καπιταλισμο. Ε πες το απο την αρχη οτι εισαι εκτος τοπου και χρονου .. Αλλα Δυ δεν εισαι ? Ίσως δεν εχω παρε δώσε με άτομα που παίρνουν λόγω μόρφωσης τα 486 ή οσα ειναι... Πες με λοιπον περιθωριακό, σνομπ, κομη, σερ όπως γουστάρεις αλλα στην λούπα του δημοσίου μη με ρίχνεις... Και ξαναείπα αν πιστεύεις οτι έχουμε για ξόδεμα πολυ ευχαρίστως ένα πμ θα σου επισυνάψω μισθοδοσία και εξοδα να σε πιάσουν τα κλάμματα... Θελεις να αλλαξουμε θεσεις εδω και τωρα? Εσυ τη δικη μου με ολα τα μπονους και πλεονεκτηματα και εγω τα δικα σου. Δεν σου λεω τι δουλεια κανω και που βρισκομαι απο τωρα, ουτε και εσυ θελω να μου αποκαλυψεις. Συμφωνεις? Πρωτα η συμφωνια και μετα η αποκαλυψη. Παμε? πίστεψε με δε μπορείς να κάνεις αυτό που κάνω... paylidis Αν θες και δεν ειναι αδιακρισία, πές μας σε τι ακριβώς εργάζεσαι? Βάση αυτών που λες για γιατρό σε έκοψα στην αρχή (ε ρε και να ταν κανας χειρούργος στον Ευαγγελισμό να δω πόσοι θα τρέξετε να πάρετε τη θέση του :P) μετά κατάλαβα οτι είσαι από τους λίγους ερευνητές στην Ελλάδα (ναι έχουμε και απο τούτο) Γενικά ειπες την απαγορευμένη λέξη. Ερευνητής που εργάζεται για το "δημοσιο". Που να δεις τι έγινε όταν τους ειπαν οτι έν έτη 2014, υπάρχουν τεράστιες πολεθνικές και μεγαλοι τραπεζικοί όμιλοι με ιδιωτικους υπαλληλους που δεν έχουν καν αντικείμενο. Πάνε στη δουλειά, παιρνουν 1200-1500 ευρώ και φεύγουν. Σοκ σου λέω. Και το μεγαλυτερο σοκ ειναι οταν συνειδητοποιήσουν πως αυτοι οι άνθρωποι πληρωνονται με λεφτά των ιδιων των φορολογούμενων. όχι δεν ειμαι γιατρός (ευτυχώς). Επίσης στην ελλάδα οι ερευνητές είναι αρκετoι (ελάχιστοι βέβαια σε σχέση με τους καθ. πανεπιστημίου) και η δουλειά ακόμα περισσότερη αλλα ποιος νοιάζεται για αυτό όταν όλοι ασχολούνται με το ποιος θα πάρει το ελληνικό και το τι είπε η κανέλλη στον άδωνι... Τι να κλάσουν οι δημοσιεύσεις στα επιστημονικά περιοδικά με διψήφιο impact factor και η πρωτοτυπία στην έρευνα που αναλογικά με τον αριθμό του προσωπικού ειναι ταξη μεγέθους πάνω απο την ευρώπη; Αν αυτή η δουλειά δε γινόταν στο δημόσιο είτε αυτο ειναι ενα ερευνητικό κέντρο είτε πανεπιστήμιο θα προβαλόταν απο το μειγκα και τον χαντενα, τώρα ποιος χέστηκε, αργομισθοι την κάνουν στο δημόσιο... Δε μας αξίζει τίποτα τελικά... το πιστεύω, ειδικά μετα απο τέτοιες κουβέντες που κάνω ωρες ωρες στο χαβαλε μου...
bluesattack Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Ίσως δεν εχω παρε δώσε με άτομα που παίρνουν λόγω μόρφωσης τα 486 ή οσα ειναι... Πες με λοιπον περιθωριακό, σνομπ, κομη, σερ όπως γουστάρεις αλλα στην λούπα του δημοσίου μη με ρίχνεις... Και ξαναείπα αν πιστεύεις οτι έχουμε για ξόδεμα πολυ ευχαρίστως ένα πμ θα σου επισυνάψω μισθοδοσία και εξοδα να σε πιάσουν τα κλάμματα... Εσενα προσωπικα δεν εχω καμμια ορεξη να σε ''ριξω'' πουθενα,μπορει να εισαι υπεραδικημενος δεν βγαζω συμπερασματα απο μια περιπτωση.. ...εκτος φυσικα αν καποιος θελει τα παιξει υπερασπιστης ολου του δημοσιου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις