_chris_ Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 καιρό είχα το πρόβλημα και αποφάσισα να ποστάρω. έχω έναν σταθερό που γενικά δουλεύει μια χαρά. αν όμως τον βγάλω από το ρεύμα ή κλείσω το τροφοδοτικό απο το κουμπάκι και πάω να τον ανοίξω μετά, δε ξεκινάει με τη μια. δηλαδή πατάω το κουμπί, περνάνε 2-3 δεύτερα και μετά ξεκινάει. αν η τροφοδοσία δε διακοπεί ξεκινάει αμέσως. προφανώς είναι θέμα τροφοδοτικού ή μητρικής. τι θεωρείτε πιθανότερο; δεν έχω γράψει απο τι αποτελείτε, μη βαράτε
SPANK Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Βασικά δεν μου φαίνεται κατι περίεργο και εγω αμα πατήσω το κουμπί σε 2 3 δεύτερα μου δείχνει εικόνα , εκτος και αν το ενοείς αλλιως ... Ποιο τροφοδοτικό εχεις ?
Jannis64 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Σε κάποιες μητρικές (θέμα Bios), όταν το τροφοδοτικό βγει από το ρεύμα, υπάρχει μικρή καθυστέρηση στην εκκίνηση του συστήματος. Όπως ανέφερε και ο SPANK παραπάνω, δε φαίνεται να υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. 2
vwgti Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Πιστεύω ότι μπορεί να υπάρχει κάποιο θέμα με πυκνωτές και με τον χρόνο φόρτισης τους ύστερα από την εκφόρτιση (διακοπή τροφοδοσίας) αλλά δεν κόβω και το κεφάλι μου
_chris_ Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 αρκετά καθυστερημένα αλλά επέστρεψα τροφοδοτικό έχω ένα hiper (νομίζω 450W). δε μου δημιουργεί πρόβλημα. απλά σκέφτομαι μήπως είναι η αρχή του προβλήματος και τα παίξει αργότερα. υποψιάζομαι θέμα τροφοδοτικού. μητρική έχω μια MSI P965 Platinum. τελοσπάντων αφού δουλεύει δε δίνω σημασία
trujillo2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 noname τροφοδοτικο....ισως θα επρεπε να κοιταξεις να αγορασεις ενα καινουριο . με λιγα λεφτα παιρνεις ενα πολυ καλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα