Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απ οσο ξερω υπαρχει διαφορα μεταξυ παυσιπονων-αναλγητικων(ντεπον,αποτελ,παναντολ κτλ)-αντιφλεγμονωδη Ασπιρίνη, salospir, egicalm, ponstan, gadil, mesulid, biofenac, feldene, voltaren, naprosyn, nurofen,  κ.ά.

και τελος με τις αντιβιωσεις...

1.Η Ελλάδα είναι συνεχώς από το 2003 πρώτη στην κατανάλωση αντιβιοτικών ανάμεσα στις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες (δε
-
δομένα ESAC-2011).
2.
Οι ασθενείς στα ελληνικά νοσοκομεία λαμβάνουν αντιβιοτικά σε πολύ μεγαλύτερο ποσοστό σε σχέση με τον Ευρωπαϊκό μέσο

όρο (δεδομένα από τον Ευρωπαϊκό Σημειακό Επιπολασμό Νοσοκομειακών Λοιμώξεων και Χρήσης Αντιβιοτικών-2012

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μιας και εισαι MD γιατι οι γιατροι κανουν τοσα λαθη; Εγω ξερω και γιατρους που δινουν αντιβιωση ετσι (οπως στη παλαια σχολη) . Ξερω και ατομο που ειχε πνευομνια και πηγε σε γιατρο και του ειπε καλα εισαι. Και ενω ειχε πνευμονια 2 γιατροι δε καταλαβαν τιποτα.Ο τριτος μονο που ασχοληθηκε το βρηκε

χωρις να ειμαι γιατρος ειτε να εχω καποια σχεση με τον τομεα θα πω την αποψη μου (και αν ειμαι λαθος ας με διορθωσει καποιος πιο σχετικος)

Οσο αφορα την πνευμονια που ειπες ο μονος 100% τροπος να δει ο γιατρος αν εχεις ή οχι πνευμονια ειναι μεσω ακτινογραφιας που σημαίνει οτι μπορει να περνας μια ασυμπτωματικη πνευμονια (με τιποτε δεκατα μονο) και γιαυτο το λογο ο γιατρος να εστειλε τον γνωστο σου σπιτι.

Σε γενικες γραμμες η ιατρικη συχνα ειναι λιγο στο περιπου με την εννοια οτι αναλογα τον οργανισμο η καθε ασθενεια ισως εμφανιζεται λιγο διαφορετικα οποτε ο γιατρος παρακολουθει την προοδο της καταστασης και κρινει αν χρειαζεται καποιο εξτρα μετρο .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...