giannisrok Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα.Έχω ένα πρόβλημα στην δουλειά με κάποιες (2) συνδέλφους.Κάθε μήνα όταν τους έρχεται περίοδος, για 2-3 μέρες λένε οτι είναι άρρωστες, οτι πονάνε και δεν έρχονται στην δουλειά.Το κακό όμως είναι οτι μου φορτώνουν εμένα τη δουλειά τους αυτές τις μέρες και αναγκάζομαι να κάθομαι παραπάνω γιανα την τελειώσω.Το έχουν κάνει σύστημα. Δεν τους νοιάζει καθόλου αν πρέπει να κάθομαι εγω παραπάνω. Είμαι και λιγότερο καιρό στην εταιρία απο αυτές και μου το παίζουν αρχηγοί.Τί να κάνω; Δεν με αφήνουν να πάρω ούτε άδεια εκείνες τις μέρες γιατί δεν υπάρχει άλλος να κάνει την δουλειά.
Star_Light Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα. Έχω ένα πρόβλημα στην δουλειά με κάποιες (2) συνδέλφους. Κάθε μήνα όταν τους έρχεται περίοδος, για 2-3 μέρες λένε οτι είναι άρρωστες, οτι πονάνε και δεν έρχονται στην δουλειά. Το κακό όμως είναι οτι μου φορτώνουν εμένα τη δουλειά τους αυτές τις μέρες και αναγκάζομαι να κάθομαι παραπάνω γιανα την τελειώσω. Το έχουν κάνει σύστημα. Δεν τους νοιάζει καθόλου αν πρέπει να κάθομαι εγω παραπάνω. Είμαι και λιγότερο καιρό στην εταιρία απο αυτές και μου το παίζουν αρχηγοί. Τί να κάνω; Δεν με αφήνουν να πάρω ούτε άδεια εκείνες τις μέρες γιατί δεν υπάρχει άλλος να κάνει την δουλειά. Σου έχουν ταραξει στο μπαλακι δηλαδη
bilakos10 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Για να συνοψίζουμε: Ο TS γράφτηκε 5 λεπτά πριν ποστάρει το thread Ισχυρίζεται ότι δουλεύει(!) Το δεύτερο επιχείρημα δείχνει ξεκάθαρα ότι τρολλάρει...! Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2014 από bilakos10 8
gatokoritso Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 αγορασε ενα feldene+λιπτον πρασινο τσαι μεντα για τη καθε μια.βαλε τα σε κουτακια με κορδελιτσα σαν δωρακια και δωσε τα.γραψε σε καρτουλα "you can thank me later"
Cossutius. Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα. Έχω ένα πρόβλημα στην δουλειά με κάποιες (2) συνδέλφους. Κάθε μήνα όταν τους έρχεται περίοδος, για 2-3 μέρες λένε οτι είναι άρρωστες, οτι πονάνε και δεν έρχονται στην δουλειά. Το κακό όμως είναι οτι μου φορτώνουν εμένα τη δουλειά τους αυτές τις μέρες και αναγκάζομαι να κάθομαι παραπάνω γιανα την τελειώσω. Το έχουν κάνει σύστημα. Δεν τους νοιάζει καθόλου αν πρέπει να κάθομαι εγω παραπάνω. Είμαι και λιγότερο καιρό στην εταιρία απο αυτές και μου το παίζουν αρχηγοί. Τί να κάνω; Δεν με αφήνουν να πάρω ούτε άδεια εκείνες τις μέρες γιατί δεν υπάρχει άλλος να κάνει την δουλειά. ΔΕΝ γινεται να συμβαίνουν τέτοια πράγματα σε ιδιωτικές εταιρίες. (δεν αμφιβάλλω απλά μου κάνει εκπληξη) Δεν υπάρχει εταιρικός γιατρος που πάει επισκεψη στο σπίτι όσων αρρωσταίνουν συχνα? Δε ζητάει χαρτί γιατρου η εταιρία? Ακόμα και στο δημόσιο τα ζητάνε αυτά. 1
giannisrok Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 αγορασε ενα feldene+λιπτον πρασινο τσαι μεντα για τη καθε μια.βαλε τα σε κουτακια με κορδελιτσα σαν δωρακια και δωσε τα.γραψε σε καρτουλα "you can thank me later" Ναι σιγά μην τους κάνω και δώρα. Έχουν κάτι αναβράζοντα ντεπον 1000αρια και mesulid. ΔΕΝ γινεται να συμβαίνουν τέτοια πράγματα σε ιδιωτικές εταιρίες. (δεν αμφιβάλλω απλά μου κάνει εκπληξη) Δεν υπάρχει εταιρικός γιατρος που πάει επισκεψη στο σπίτι όσων αρρωσταίνουν συχνα? Δε ζητάει χαρτί γιατρου η εταιρία? Ακόμα και στο δημόσιο τα ζητάνε αυτά. Τί να σου πω, δεν ξέρω τι παίζει με την πάρτη τους. Νομίζω για μέχρι 2 μέρες δεν θέλει χαρτί γιατρού. Επίσης δεν είναι υποχρεωτικό να στείλουν γιατρό. Αλλά και να στείλουν αν τους πουν οτι πονάνε που θα το καταλάβει αυτός;
gatokoritso Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 ε αμα τσιγκουνεύεσαι πιασε μια συζητηση με αυτες και προτεινε τα.ειναι η λυση στο προβλημα σου.
Star_Light Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Eσυ γιατι δεν αρρωσταινεις εκεινες τις ημέρες? 1
Toufas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Πες οτι εχεις blue balls και εσυ και μην πας μια αλλη μερα 1
giannisrok Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 ε αμα τσιγκουνεύεσαι πιασε μια συζητηση με αυτες και προτεινε τα.ειναι η λυση στο προβλημα σου. Είναι το μόνο που μπορώ να κάνω αλλά τί να τους πω; Μην λουφάρετε με δικαιολογία την περίοδο; Θα γίνω ο κακός φαλλοκράτης της ιστορίας. Eσυ γιατι δεν αρρωσταινεις εκεινες τις ημέρες? Γιατί θα μαζευτεί δουλειά και πάλι θα χρειαστεί να κάτσω παραπάνω.
bluesattack Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 ..αυτοδιαχειριζομενη ειναι η επιχειρηση ? .Προισταμενος δεν υπαρχει ?
Star_Light Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 ..αυτοδιαχειριζομενη ειναι η επιχειρηση ? .Προισταμενος δεν υπαρχει ? Απλα γινεται οτι γινεται παντου ... ο παλιος τρέχει τους νεότερους. Ας κανει υπομονη στην τελική μεχρι να παλιώσει και αυτος.
giannisrok Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Υπάρχει προιστάμενος αλλά είναι γυναίκα. Δεν θέλω να ανοίξω θέμα για περίοδο.
Star_Light Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Υπάρχει προιστάμενος αλλά είναι γυναίκα. Δεν θέλω να ανοίξω θέμα για περίοδο. Eγω θα ανοιγα πάντως ειδικα αμα ειναι απληρωτος ο χρονος που δουλευεις και έχουν μαθει να στα φορτωνουν συνεχεια σε έχουν περάσει για κοροιδο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις