Anorymous Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Λοιπόν παιδιά θέλω στην εφορία να συμπληρώσω το έγγραφο M7 και θέλει για την μάνα μου που έχει πεθάνει στοιχεία ταυτότητας. Εγώ ταυτότητα δεν έχω τι παραδώσαμε και στην ληξιαρχική πράξη θανάτου έχει έναν αριθμό ταυτότητας ΑΛΛΑ είναι με κάθετος και δεν ξέρω αν είναι σωστός δηλαδή είναι σε φάση T 2233/01 που δεν έχω ξαναδεί. Τι να κάνω ?
Physics_Rulez Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Γαργάρα. Μη βάζεις τίποτα. Βάλε το ΑΦΜ της και τα υπόλοιπα και ασε την ταυτότητα.
gigisoni Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Η ταυτότητα του νεκρού είναι η ληξιαρχική πράξη θανάτου. Τώρα ποιον αριθμό βάζεις, πάρε τηλέφωνο τον νεκροθάφτη να σου πει.
Anorymous Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Η ταυτότητα του νεκρού είναι η ληξιαρχική πράξη θανάτου. Τώρα ποιον αριθμό βάζεις, πάρε τηλέφωνο τον νεκροθάφτη να σου πει. Εχω ληξιαρχικη πραξη αλλα στον αριθμο ταυτοτητας εχει οπως ειπα ενα νουμερο με καθετο να βαλω αυτο ? Επισης εκδουσα αρχη αντι για Α/Τ ταδε να βαλω το γραφειο τελετων ?
gigisoni Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Εχω ληξιαρχικη πραξη αλλα στον αριθμο ταυτοτητας εχει οπως ειπα ενα νουμερο με καθετο να βαλω αυτο ? Επισης εκδουσα αρχη αντι για Α/Τ ταδε να βαλω το γραφειο τελετων ? Σου είπα, όταν θάψαμε τον μπαμπά μου, ήρθε ο νεκροθάφτης, μας έφερε την φωτοτυπία της ακυρωμένης ταυτότητας να κρατήσουμε για συναισθηματικούς λόγους και μας είπε ότι από εδώ και πέρα ταυτότητα του μπαμπά είναι η ληξιαρχική του ταυτότητα. Πάρε τηλέφωνο τον νεκροθάφτη σου, θα ξέρει. Αλλά ναι, κατά την γνώμη μου, αυτά τα στοιχεία βάζεις.
Anorymous Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Σου είπα, όταν θάψαμε τον μπαμπά μου, ήρθε ο νεκροθάφτης, μας έφερε την φωτοτυπία της ακυρωμένης ταυτότητας να κρατήσουμε για συναισθηματικούς λόγους και μας είπε ότι από εδώ και πέρα ταυτότητα του μπαμπά είναι η ληξιαρχική του ταυτότητα. Πάρε τηλέφωνο τον νεκροθάφτη σου, θα ξέρει. Αλλά ναι, κατά την γνώμη μου, αυτά τα στοιχεία βάζεις. Ναι το ξερω αυτο οτι δεν ισχυει η ταυτοτητα για αυτο απορισα που στα στοιχεια για τον πεθαμενο η εφορεια θελει αριθμο ταυτοτητας.
gigisoni Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Μα αυτή είναι η ταυτότητα του νεκρού, η ληξιαρχική πράξη θανάτου. Όποτε χρειάζεσαι την ταυτότητα της μάνας σου χρησιμοποιείς την ληξιαρχική πράξη θανάτου της. Μην σε μπερδεύουν οι λέξεις. Όπου βλέπεις την λέξη ταυτότητα, την αντικαθιστάς με την ΛΠΘ.
Anorymous Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Μα αυτή είναι η ταυτότητα του νεκρού, η ληξιαρχική πράξη θανάτου. Όποτε χρειάζεσαι την ταυτότητα της μάνας σου χρησιμοποιείς την ληξιαρχική πράξη θανάτου της. Μην σε μπερδεύουν οι λέξεις. Όπου βλέπεις την λέξη ταυτότητα, την αντικαθιστάς με την ΛΠΘ. Πηρα το γραφειο και μου λεει οτι βλεπεις διπλα στο ΑΔΤ της ληξιαρχικης πραξης οποτε βαζω αυτο με την καθετο. Σε περιπτωση που εχει γινει μαλακια απο το γραφειο τι γινεται ?
gigisoni Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Υποθέτω το ίδιο που γίνεται και αν έχει γίνει μαλακία από το αστυνομικό τμήμα όταν σου βγάζουν ταυτότητα. Καλά τα πήγαμε μέχρι τώρα, μην τα χαλάσουμε ξαφνικά...
Anorymous Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Υποθέτω το ίδιο που γίνεται και αν έχει γίνει μαλακία από το αστυνομικό τμήμα όταν σου βγάζουν ταυτότητα. Καλά τα πήγαμε μέχρι τώρα, μην τα χαλάσουμε ξαφνικά... Το ρωταω γιατι εγω λογο επειδη ειδα τωρα οτι εχει λαθος διευθηνση. Το αστυνομικο τμημα ειναι δημοσια υπηρεσια ο αλλος ειναι ιδιωτης.
Anorymous Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Τα νεύρα μου.....είναι ιδιώτης το ληξιαρχείο; Οχι ρε το γραφειο τελετων, αυτο δεν συμπληρωσε τα στοιχεια ? Παντως η διεθυνση ειναι λαθος και ουτε ΑΦΜ εχει πανω.
gigisoni Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Ρε με δουλεύεις βραδυάτικα; Το γραφείο τελετών πήγε στο ληξιαρχείο και δήλωσε τον θάνατο εκ μέρους σου, δεν συμπλήρωσε τα στοιχεία. Μην με κάνεις βραδυάτικα να ψάχνω την ληξιαρχική του πατέρα μου που έχω μαζί μου. Λοιπόν, την βρήκα, γράφει πάνω τα εξής στοιχεία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΗΜΟΣ ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ Δ/ΝΣΗ (ληξιαρχειου) Τηλεφωνο (ληξιαρχειου) ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΗΞ. ΠΡΑΞΗΣ Χαρακτηριστικα Ασφαλειας Στοιχεια Ληξ. πραξης θανατου (αριθμος/τομος/ετος) Ημερομηνια δηλωσης ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΘΑΝΟΝΤΟΣ κτλ, βαριεμαι να γραφω, κατεβατό ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑΦΗΣ Τόπς Ημερομηνια Ωρα ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ Μέρος Τοπος Δημος Ημερομηνια Ωρα Αιτια ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΖΥΓΟΥ και υπογραφη με σφραγιδα του ληξιαρχου Που το ειδες το γρΦειο τελετων σε ολο αυτο το κατεβατο;
Anorymous Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Ρε με δουλεύεις βραδυάτικα; Το γραφείο τελετών πήγε στο ληξιαρχείο και δήλωσε τον θάνατο εκ μέρους σου, δεν συμπλήρωσε τα στοιχεία. Μην με κάνεις βραδυάτικα να ψάχνω την ληξιαρχική του πατέρα μου που έχω μαζί μου. Ναι το γραφειο πηγε και το εκανε, και συμπληρωσε τα στοιχεια αλλα την διευθηνση την εχει λαθος για αυτο λεω αν εχει και τον αριθμο ταυτοτητας.
gigisoni Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Μα δεν συμπληρώνει τα στοιχεία το γραφείο, έλεος δηλαδή, το ληξιαρχείο τα κάνει. Πάρε ένα δείγμα http://www.ypes.gr/UserFiles/f0ff9297-f516-40ff-a70e-eca84e2ec9b9/%CE%BB%CF%80_%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%84%CE%BF%CF%85.pdf Έτσι είναι του πατέρα μου. Σου είπα να πάρεις τηλ το γραφείο γιατί όπως το βλέπω κι εγώ δεν ξέρω τι αριθμό ταυτότητας βάζεις. Ή την εφορία ρωτάς όταν πας να καταθέσεις το Μ7, πάρε και την ληξιαρχική μαζί σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα