Physics_Rulez Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Σου έδωσα αρχή αρχή μια απάντηση που αγνόησες. Που ακριβώς σου ζητάει στοιχεία ταυτότητας στο Μ7; Σου ξαναλέω: Μόνο το ΑΦΜ γράψε και τα στοιχεία της (ονοματεπώνυμο)
Anorymous Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Σου έδωσα αρχή αρχή μια απάντηση που αγνόησες. Που ακριβώς σου ζητάει στοιχεία ταυτότητας στο Μ7; Σου ξαναλέω: Μόνο το ΑΦΜ γράψε και τα στοιχεία της (ονοματεπώνυμο) Ναι εχεις δικιο μπευρδευτηκα Μ1 ηθελα να πω αυτο ειναι για τον θανοντα.
Physics_Rulez Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Οκ. Το επόμενο βήμα είναι να μην ασχολείσαι με το θέμα αυτό άλλο. Έχεις αρκετά προβλήματα. Πάρε το Μ1, συμπλήρωσε ό,τι μπορείς, έχει μαζί σου ληξιαρχική πράξη θανάτου και πιστοποιητικό πλησιεστέρων και πήγαινε στη ΔΟΥ. Αν λείπει κάτι θα στο πει ο/η υπάλληλος. Δε θα σε φάει. Καλό βράδυ.
Anorymous Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Οκ. Το επόμενο βήμα είναι να μην ασχολείσαι με το θέμα αυτό άλλο. Έχεις αρκετά προβλήματα. Πάρε το Μ1, συμπλήρωσε ό,τι μπορείς, έχει μαζί σου ληξιαρχική πράξη θανάτου και πιστοποιητικό πλησιεστέρων και πήγαινε στη ΔΟΥ. Αν λείπει κάτι θα στο πει ο/η υπάλληλος. Δε θα σε φάει. Καλό βράδυ. Δεν νομιζω να με βοηθησει ηθελα να βγαλω και ΕΝΦΙΑ και μου λεει θελει λογιστη του λεω εσεις δεν μπορειτε να με βοηθησετε οχι μου λεει καντο μονος σου αλλα αν κανεις λαθος θα φας προστιμο. Οποτε δεν ξερω ποσο φιλικος ειναι και πηγα και πρωι πρωι που ηταν αδεια η εφορεια. Σε ευχαριστω πολυ παντως για το χρονο που χαλασες να σε καλα και καλη σου νυκτα
gigisoni Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Ε γι'αυτό σου είπε να πας σε λογιστή για να μην κάνεις λάθος και φας πρόστιμο. Και σόρι κιόλας, αλλά αν τον έπρηξες τον άνθρωπο πρωί πρωί, στραβά θα του πήγε η μέρα. Εδώ μεταξύ μας είδαμε και πάθαμε να συνεννοηθούμε ποιος βγάζει την πράξη θανάτου, ο ληξίαρχος ή το γραφείο τελετών..
Silverage Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Οποτε δεν ξερω ποσο φιλικος ειναι και πηγα και πρωι πρωι που ηταν αδεια η εφορεια. Γι'αυτό ήταν τόσο "φιλικος". Απο την μία τους καταλαβαίνω αλλά απο την άλλη δεν τους λυπάμαι καθόλου γιατί είναι αρχιξύστες οι περισσότεροι.
Mau-Maus Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 ρε συ ανορυμους χθες - προχθες διαβασα στο νημα με τις σοκολατες που ελεγες για τις ιον που ετρωγες με την μητερα σου μικρος .. και τωρα διαβαζω αυτο εδω και στεναχωρηθηκα ! να ζησεις να την θυμασαι φιλαρακι - ειναι πολυ στενάχωρο να χανουνε τους γονεις μας - ποσο μαλλον σε μικρη ηλικια .. δε ξερω ποσο εισαι - σε εχω για πιτσιρικα παντως γι αυτο στο λεω .. 1
Anorymous Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Ε γι'αυτό σου είπε να πας σε λογιστή για να μην κάνεις λάθος και φας πρόστιμο. Και σόρι κιόλας, αλλά αν τον έπρηξες τον άνθρωπο πρωί πρωί, στραβά θα του πήγε η μέρα. Εδώ μεταξύ μας είδαμε και πάθαμε να συνεννοηθούμε ποιος βγάζει την πράξη θανάτου, ο ληξίαρχος ή το γραφείο τελετών.. Ημουν πολυ ευγενικος και καθολου δεν του τα επριξα και παρα την απαντηση του του ευχηθηκα και καλη συνεχεια. Οταν τα πριζω σε καποιον ακομα και πωλητη πχ του ζηταω παντα συγνωμη γιατι ξερω οτι ειναι εργαζομενος. Αν ειχα λεφτα για λογιστη δεν θα ετρεχα στην εφορια θα τον εβαζα να τα κανει αυτος. ρε συ ανορυμους χθες - προχθες διαβασα στο νημα με τις σοκολατες που ελεγες για τις ιον που ετρωγες με την μητερα σου μικρος .. και τωρα διαβαζω αυτο εδω και στεναχωρηθηκα ! να ζησεις να την θυμασαι φιλαρακι - ειναι πολυ στενάχωρο να χανουνε τους γονεις μας - ποσο μαλλον σε μικρη ηλικια .. δε ξερω ποσο εισαι - σε εχω για πιτσιρικα παντως γι αυτο στο λεω .. Thanks ρε αν και δεν ειμαι μικρος 30 ειμαι, την εχω χασει ενα χρονο τωρα και δυστηχως ηταν σε μικρη ηλικια σχετικα 52 χρονων. Ναι της αρεσε πολυ αυτη η σοκολατα και η σερανο, πηγαινα και της την επαιρνα κρυφα γιατι στο σπιτι γλυκο δεν εμενε ουτε για δειγμα απο τον αδερφο μου και την καβατζωνε και μου εδυνε σχεδον την μιση για να με δωροδοκισει Γι'αυτό ήταν τόσο "φιλικος". Απο την μία τους καταλαβαίνω αλλά απο την άλλη δεν τους λυπάμαι καθόλου γιατί είναι αρχιξύστες οι περισσότεροι. Δεν πηγα και 7 η ωρα το πρωι πηγα κατα της 9 ηθελα να παω πρωτα δημαρχειο αλλα ηταν κλειστο οποτε πηγα πρωτα στην εφορεια. Γενικα εχω παρατηρησει οτι οι δημοσιοι υπαλληλοι μιας Α ηλικιας σαν και αυτον (50+) ειναι γενικα στα τετοια τους σε αντιθεση με νεους που ειναι πιο εργατικοι και πιο καλοι στο κοινο. 1
gigisoni Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Ημουν πολυ ευγενικος και καθολου δεν του τα επριξα και παρα την απαντηση του του ευχηθηκα και καλη συνεχεια. Οταν τα πριζω σε καποιον ακομα και πωλητη πχ του ζηταω παντα συγνωμη γιατι ξερω οτι ειναι εργαζομενος. Αν ειχα λεφτα για λογιστη δεν θα ετρεχα στην εφορια θα τον εβαζα να τα κανει αυτος. Δεν κάνει τέτοια η εφορία. Κι εγώ συνηθισμένος από το Βέλγιο παραλίγο να πλακωθώ με έναν που μου έλεγε ότι η ΔΟΥ δεν κάνει φορολογικές δηλώσεις και να πάω σε λογιστή. Μετά θυμήθηκα ότι ήμουν στο κωλοχανίο με το όνομα Ελλάδα και πήγα σε λογιστή. Και σόρι και πάλι, αλλά επειδή σε ξέρω τι ερωτήσεις κάνεις όταν έχεις απορίες, αν τον άρχισες τα ίδια και αυτόν, όσο ευγενικός και να ήσουν θα τα πήρε στο τέλος. Αλλά όπως σου είπε, αυτός χάρη στις μαλακίες και στα "δικαιώματα" που του έδωσε το ελληνικό κράτος, δεν είναι η δουλειά του να στα συμπληρώσει. Ή πας σε λογιστή, ή παίρνεις την ευθύνη να τα κάνεις μόνος και σε περίπτωση λάθους τρως πρόστιμο.
Anorymous Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δεν κάνει τέτοια η εφορία. Κι εγώ συνηθισμένος από το Βέλγιο παραλίγο να πλακωθώ με έναν που μου έλεγε ότι η ΔΟΥ δεν κάνει φορολογικές δηλώσεις και να πάω σε λογιστή. Μετά θυμήθηκα ότι ήμουν στο κωλοχανίο με το όνομα Ελλάδα και πήγα σε λογιστή. Και σόρι και πάλι, αλλά επειδή σε ξέρω τι ερωτήσεις κάνεις όταν έχεις απορίες, αν τον άρχισες τα ίδια και αυτόν, όσο ευγενικός και να ήσουν θα τα πήρε στο τέλος. Αλλά όπως σου είπε, αυτός χάρη στις μαλακίες και στα "δικαιώματα" που του έδωσε το ελληνικό κράτος, δεν είναι η δουλειά του να στα συμπληρώσει. Ή πας σε λογιστή, ή παίρνεις την ευθύνη να τα κάνεις μόνος και σε περίπτωση λάθους τρως πρόστιμο. Μπορει να λεω που και που μαλακιες αλλα γενικα σε δημοσιες υπηρεσιες ειμαι πολυ ευγενικος σε φαση αμα ειναι παρασκευη να πω καλο ΣΚ ή αν ειναι γιορτες καλα Χριστουγεννα κλπ. Θα ρωτησω τον λογιστη της μανας μου ποσα θελει που εχει το αρχειο της, σε περιπτωση που μου πει κανενα τρελο ποσο (πανω απο 50 ευρω δεν εχω να δωσω) μπορω να βρω απο καπου αλλου τι δηλωνε η μανα μου και να τα παω σε αλλο λογιστη ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα