Προς το περιεχόμενο

Forgotten Realms 3.5e

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξεκινάμε ένα Campaign και ψάχνουμε μάγο για να αρχίσουμε το campaign (βλέπετε είναι απαραίτητος), άν ενδιαφέρεται κανείς ας μου στείλει εδω ένα PM η ας ποστάρει.

Θα πάιξουμε με Skype, RPGtableonline και Mythweavers.

:)

d-d-encounters-01.jpg

Δημοσ.

Εγώ έχω παρακολουθήσει μερικά σεμινάρια ταχυδαχτυλουργίας, δεν ξέρω όμως αν σας κάνω.  :unsure:

Δημοσ.

Μέσω Skype πόσο γέλιο να βγάλεις, όλος ο σκοπός είναι γύρω απ' το τραπέζι 5-6 φιλαράκια να γίνεται χαβαλές με πίτσες, μπύρες και rpg. Τώρα άγνωστοι μέσω Skype...δεν ξέρω.

• Like 1
Δημοσ.

Μέσω Skype πόσο γέλιο να βγάλεις, όλος ο σκοπός είναι γύρω απ' το τραπέζι 5-6 φιλαράκια να γίνεται χαβαλές με πίτσες, μπύρες και rpg. Τώρα άγνωστοι μέσω Skype...δεν ξέρω.

Για υποκατάστατο καλό είναι μωρέ. Μετά τη διάλυση της φοιτητοπαρέας κι αφού σκορπίσαμε στα 4 σημεία του ορίζοντα, παίζουμε καν 2 χρόνια μέσω skype. ΟΚ αλλιώς είναι το από κοντά αλλά τι να κάνεις...

• Like 1
Δημοσ.

Αδερφέ, με το συμπάθιο αλλά εάν παίζεις DnD για να βγάλεις γέλιο τότε θαρρώ πως κάτι δεν κάνεις καλά. 

Επίσης, με άγνωστους μπορείς να κάνεις πολύ καλό role play. 

• Like 1
Δημοσ.

Ντάξ... δεν λέω πως δεν γελάς. Αυτό που λέω είναι πως το γέλιο είναι side effect και όχι ο κυρίως σκοπός αυτού του παιχνιδιού. 

Κάποιος που δεν παίζει σοβαρά DnD χαλάει το παιχνίδι... ενώ κάποιος που παίζει σοβαρά μπορεί (και συνήθως) βγάζει γέλιο. 

• Like 1
Δημοσ.

Εμείς μας ενδιαφέρει να παίζουμε και όχι να κάνουμε χαβαλέ, εντάξει θα υπάρχουν στιγμές γέλιου, αυτό είναι σίγουρο και δεν το αποφεύγεις, αλλα το μόνο σίγουρο είναι οτι όπως προαναφέρθηκε, επειδή διαλύσαμε την φοιτητοπαρέα, και πλέων το κάνουμε επειδή μας αρέσει και λίγο πιο "ώριμα" είναι καλύτερα μέσω σκαιπ. γιατι ο κάθε ένας έχει και τις υποχρεώσεις του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...