beatshooter Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Ας το επιβεβαιώσει καποιος οτι ειναι τοσα!ναι φίλε ξέρω στην εθνικη θα πσω κ ξέρω σε ποιο κατάστημα..απλα δεν ρωτησα λεπτομέρειες κατευθείαν απ την πρωτη ολιγόλεπτη επαφή με τον υπεύθυνο,μονο για την χαρτουρα είπαμε.. Υγ:500 καθαρά?
rus Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 H Πειραιως νομιζω οτι δε παιρνει. Γιατι οσους υπηρχαν στην ΑΤΕ, μολις η ΑΤΕ περασε στη Πειραιως η Πειραιως τους σχολασε... Αλλά εμαθε τα βασικα: να ανοιγει λογαριασμο, να κανει ενημερωσεις κλπ. Απ οτι ξερω στις τραπεζες απαγορευεται οι σπουδαστες να χρησιμοποιουν τα μηχανακια που γινονται οι δοσοληψιες.
marioslp Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Ειναι ακριβως οπως τα λεει ο φιλος απο πανω εκτος απο την παρασκευη. Εμενα δεν μου ειπαν για αλλο ωραριο την μερα εκεινη. Sent from my iPhone using Insomnia
Silverage Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Ειναι ακριβως οπως τα λεει ο φιλος απο πανω εκτος απο την παρασκευη. Εμενα δεν μου ειπαν για αλλο ωραριο την μερα εκεινη. Sent from my iPhone using Insomnia Όχι τόσο είναι. http://www.syete.gr/LinkClick.aspx?fileticket=CBvCIx5uRUE%3d&tabid=41&mid=418&language=el-GR Τώρα βέβαια που θα πας σε κατάστημα δεν ξέρω μήπως σε κρατάνε παραπάνω αν και δεν νομίζω.
beatshooter Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Μέχρι ποσες μέρες μπορείς να απουσιασεις (η να πάρεις "άδεια") ? Βιβλιο πρακτικής θέλει η επειδή ειναι τράπεζα δεν χρειάζεται? Υγ:ανυπομονες αποριες...
Silverage Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 5 μέρες + 2 σε περίπτωση που δώσεις αίμα. Χρειάζεται. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα