Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να ρωτησω αν ο ορος Internship στην Ελλαδα ταυτιζεται με τις θεσεις πρακτικης που ανακοινωνονται επισημα απο μια σχολη για τους φοιτητες της.

Συγκεκριμενα, ειμαι στο 4ο ετος αλλα η σχολη μου επισημα καθε χρονο βγαζει καποιες θεσεις για πρακτικη οι οποιες ειναι μονο για τελειοφοιτους (5ο ετος) και αφορουν συγκεκριμενες εταιριες, στα πλαισια ενος προγραμματος του υπουργειου σε συνδυασμο με καποια ευρωπαϊκη χρηματοδοτηση φανταζομαι....

Το θεμα ειναι οτι εγω βρισκω σε αλλες εταιριες αναλογες θεσεις οι οποιες δειχνουν να μη στηριζονται στο παραπανω προγραμμα. Πχ εχω βρει θεση με τιτλο university internships σε πολυεθνικη που δραστηριοποιειται και στην Ελλαδα και δειχνει να ειναι ανεξαρτητη απο το "επισημο" προγραμμα του υπουργειου για τις πρακτικες. Ζηταει ομως Entitlement for an Internship from your your University. 
Με δεσμευει η παραπανω πολιτικη της σχολης μου επειδη δεν ειμαι τελειοφοιτος ή παιρνω μερος κανονικα?

ΥΓ. Ναι ξερω να παω να ρωτησω στη γραμματεια, απλα επειδη στη συγκεκριμενη ειναι κομματακι δυσκολο ας πει κανεις αν ειχε αναλογη εμπειρια απο internship στην Ελλαδα χωρις να του προτεινεται απο τη σχολη του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...