Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο τίτλος νομίζω τα λέει όλα. θέλω αν γίνεται να έχω ανοιχτό το wifi αλλά να μην φαίνεται στο χώρο. υπάρχει τέτοια δυνατότητα.? 

ευχαριστώ 

Δημοσ.

μπαίνεις στο web interface του router 

πηγαίνεις Home Network -> wireless

πατάς configure

μετα εκεί που λέει security λεει κάπου broadcast network name το ξετσεκάρεις και πρέπει να είσαι οκ.

(πάντως δεν είναι δύσκολο ακόμα και έτσι αν κάποιος θέλει να βρεί το ασύρματο σου δίκτυο δλδ αυτο που θέλω να πω είναι οτι δεν είναι και η απόλυτη δικλίδα ασφαλείας )

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνώ. Ούτως ή άλλως ειναι κλειδωμενο. Απλα επειδη μου την έσπασε ενας γείτονας γιατι οκ σου δίνουμε τζάμπα πρόσβαση αλλα μη μας π..... Και απο πανω και φουλ νετ κατεβάσματα live streaming κλπ κλπ και οποιος έρχεται σπίτι του συνδέεται στο νετ και επειδη απλα δεν θελω να μου τη σπάσει περισσότερο θελω να το κλειδωσω με άλλο κωδικό να του αλλάξω όνομα και να το κρυψω

Δημοσ.

τελικά μάλλον δεν παίζει και αυτό γιατι το δοκίμασα αλλά το χάνει και το κινητό μου οπότε δεν μπορώ να είμαι συνδεδεμένος 

Δημοσ.

Καλησπερα, μπορεις να του αλλαξεις και τόνομα , μπορεις και τον κωδικο , μπορεις και το καναλι, για να βρεις αυτο που δεν χανετε απο τις αλλες συσκευες σου.

Δημοσ.

Καλησπερα, μπορεις να του αλλαξεις και τόνομα , μπορεις και τον κωδικο , μπορεις και το καναλι, για να βρεις αυτο που δεν χανετε απο τις αλλες συσκευες σου.

μπορείς να το κάνεις λίγο πιο αναλυτικό γιατί δεν το καταλαβαίνω. τα έκανα όλα αυτά αλλά όταν επιλέγω να μην φαίνεται δεν συνδέονται το κινητό και το tablet. μήπως δεν κάνω κάτι καλά? 

Δημοσ.

Φίλε Βάκχο, μάλλον βλέπεις πολλά έργα επιστημονικής φαντασίας μαζί με το Ματριξ και τα συναφή.

Τα wifi φαίνονται, εάν δεν φάινονταν τότε γιατί είναι wifi? OEO?

ΟΚ, πλάκα κάνω μπορείς να κοιτάξεις εάν έχει μια επιλογή που λέει: "Broαdcast SSID". Εάν δε το έχει, έχεις ένα πάαααρα πολύ απλό wifi router οπότε ξέχνα το. Εάν ναι, απενεργοποιησέ το και είσαι ΟΚ μάγκα μου.

Έτσι μόνο εσύ που το ξέρεις το αναγνωριστικό (ID) θα συνδέεσε στο δικτυό σου.

Σε 'φτιαξα έτσι?  B)

Δημοσ.

Φίλε Βάκχο, μάλλον βλέπεις πολλά έργα επιστημονικής φαντασίας μαζί με το Ματριξ και τα συναφή.

Τα wifi φαίνονται, εάν δεν φάινονταν τότε γιατί είναι wifi? OEO?

ΟΚ, πλάκα κάνω μπορείς να κοιτάξεις εάν έχει μια επιλογή που λέει: "Broαdcast SSID". Εάν δε το έχει, έχεις ένα πάαααρα πολύ απλό wifi router οπότε ξέχνα το. Εάν ναι, απενεργοποιησέ το και είσαι ΟΚ μάγκα μου.

Έτσι μόνο εσύ που το ξέρεις το αναγνωριστικό (ID) θα συνδέεσε στο δικτυό σου.

Σε 'φτιαξα έτσι?  B)

μπα δεν μου αρεσουν καθολου αυτου του ειδους εργα. εγω το μονο που θελω ειναι να μη μου ζαλιζει τα....μυαλα και να μην μου στερει (καθυστερει) κατι το οποιο εγω πληρωνω καποιος που εκμεταλευεται το οτι του δινω με ολη τη καρδια μου προσβαση στο νετ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...