varaderos13 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Τώρα τελευταία ο υπολογιστής μου έχει "βαρύνει" κάπως. Του έκανα μια εκκαθάριση δίσκου, έκανα και ένα καθαρισμό με το antivirus, μέχρι και defrag του έκανα. Είδα μια σαφή βελτίωση να πω την αλήθεια, αλλά όχι όπως ήταν παλιότερα. Για παράδειγμα όταν κάνω αποσυμπίεση ενός αρχείο πολλών ΜΒ (κοντά στο GB) δεν μπορείς να κάνεις καμιά άλλη εργασία στο pc. Πρέπει πρώτα να τελειώσει η αποσυμπίεση και μετά να δεις ένα βίντεο ή να σερφάρεις στο ίντερνετ. Ο υπολογιστής να πω ότι είναι διπύρηνος στα 2,33 και στα 2 η RAM με ΧΡ. Aυτό όμως που μου δημιουργεί το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι τα video από το youtube για παράδειγμα, κολλάει τρομερά όταν τα παίζει. Σε σημείο να μην μπορείς να δεις καν, ορισμένες φορές. Είναι σαν τα παίζει καρέ-καρέ και να "πηδάει" δευτερόλεπτα. Εκανα αναβάθμιση στο flash, αλλά δεν είδα βελτίωση. Μπορεί κάποιος να μου πει τι συμβαίνει και τι ενέργειες μπορώ να κάνω μπας και βελτιώσω κάπως τουλάχιστον τα video? Να πω ακόμα ότι η ταχύτητα του ίντερνετ είναι μια χαρά, γιατί μπορώ και κάνω downloading χωρίς πρόβλημα!
Paulostge Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Το pc σου δεν ειναι κακο για απλη χρήση στο ιντερνετ αλλα η τεχνολογια αλλαζει καθε μερα και ανηκει πλεον στα παλια συστηματα...Η μνημη του για XP ειναι καλη αλλα λιγη αν θελεις να κανεις πολλα μαζι οπως αναφερεις...Δεν ξερω αν αξίζει να του προσθέσει και καμια μνημη παραπανω... 1.Γιατι δεν δοκιμαζεις να βαλεις Wιndow 7 ή 8; 2.Με τι προγραμματα εκανες καθαρισμο; 3.Πόσο καιρο εχεις να κανεις format; 4.Τσεκαρε και εδω τι γραφει ο φιλος http://www.insomnia.gr/topic/521242-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-winrar/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα