Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

<p>Με λίγα λόγια πρέπει να είσαι <b>τυχερός </b>για να βγάλεις <b>λίγα </b>χρήματα.</p>

Η ικανός... Εξαρτάται πως ορίζεις τα λίγα χρήματα..

Δημοσ.

Δεν ισχυει αυτο που λες. Απο που σου ηρθε το 1ευρω κερδος?

Πονταρω 1…χανω

Πονταρω 2…χανω

Πονταρω 4…χανω

Πονταρω 8…χανω

Πονταρω 16…κερδιζω…16*3=48ευρω.

Συνολικα ειχα πονταρει μεχρι να κερδισω, 16+8+4+2+1= 31ευρω.

Αρα κερδος 17ευρω.

Την ειχα δοκιμασει την συγκεκριμενη μεθοδο, ειχα βγει μετα απο 3 εβδομαδες κερδισμενος κατα 60 ευρω. Δεν το συνηστω, ειναι πολυ ανχωτικο και αμα δεν σου κατσει το Χ πολλες φορες, τοτε δεν θα εχεις τι να πονταρεις. Εγω επαιζα εντελως στην τυχη X, αρκει η αποδοση να ηταν κοντα στο 3.00

A ναι. Αναφερόμουν σε x2 αποδόσεις. 

Δημοσ.
Λοιπόν το ίδιο σύστημα για χαρτζιλίκι μπορείτε να το κάνετε στην ρουλέτα αν δεν βαριέστε που έχει πολύ μικρότερο κόστος.

Παίζεται συνέχεια η μαύρο η κόκκινο και ξεκινάτε με 10 λεπτά αν χάσετε πάτε στα 20 , 40, 80, 1,6 κλπ η λογική λέει ότι με 50,10 λεπτά ότι πρέπει να χάσετε 9 συνεχόμενες φορές και με πιθανότητες 47.3% πρέπει να είσθε η καντέμης η να είναι στημένο.

Το κέρδος όμως είναι μόλις 10 λεπτά οπότε θέλει αρκετή ώρα και να μην είσθε άπληστη ο αδερφός μου πχ έβγαλε περίπου 20 ευρώ και φυσικά ήταν πλεονέκτης και από δέκα λεπτά το έκανε 1 ευρώ και φυσικά τα έχασε όλα. 

Δημοσ.

Την ίδια απορία έχω κι εγώ.

Δεν βλέπω το λόγο να μην δουλεύει, ΑΝ:

α.ξεκινάς με πολύ μικρό ποσό

β. οι συνεχόμενες αποτυχίες δεν είναι πολλές

γ. μετά από επιτυχία ξεκινάς από το πολύ μικρό ποσό πάλι.

Δεν δουλευει. Επειδη εχει αρνητικη γκανιοτα(για τον παικτη). Οποτε αποδεικνυεται μαθηματικα οτι δεν υπαρχει συστημα που να βγαζει κερδος και ο,τι συστημα και να παιξεις, μακροπροθεσμα θα βγεις χαμενος.

Το ειχα αναλυσει εδω το συστημα Martingale(γνωστα πραγματα φυσικα-Martingale ισον καταστροφη του παικτη!): http://crocodile-23.blogspot.gr/2012/06/martingale.html

Ενω αυτο που ειπα για αρνητικη γκανιοτα αρα συνεπαγεται οτι δεν μπορει να βρεθει συστημα που να επιφερει κερδος(μακροπροθεσμα φυσικα, καθως κερδος καποια στιγμη δεν αποκλειεται φυσικα), το αναλυω εδω: http://crocodile-23.blogspot.gr/

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...