Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις εβαλα screen protector στην οθονη ακολουθοντας κατα γραμμα της οδηγιες κατασκευαστη..

Καθαρισμα οθονης με πανακι, σαπουνονερο στα δαχτυλα και στο screen protector, σπατουλαρισμα καλο κτλ κτλ..

Ανοιξα το κινητο καπακια για να δω πως φαινεται, και βλεπω πολυχρωμα pixelιασματα σε ολη την οθονη σαν να ναι απο το σαπουνι..

Ο κατασκευαστης λεει.. All screen haziness will disappear after 8-12h.. Μ'αυτο εννοει οτι θα εξαφανιστουν κι αυτες οι πιξελοβλακειουλες? (ηδη μου σπασαν τα νευρα)

Για την ακριβεια αυτα λεει ο κατασκευαστης..

Q: Do i really need to use soap water solution for the installation process?

A: Yes, but only on the shield, NOT on the device. A thin amount of moisture on the film is all that is needed during the installation process.

The solution will allow the shield to easily slide into place and get the perfect alignment. So don't be frightened with this part of the process. Thousands of Ultimate Shields have been applied by our customers without any issues.

Q: Do i really need to have my device switched off for 12 hours after installation?

A: Yes. This time allows Ultimate Shield to cure and set itself properly on the device. This time will also allow any moisture from the installation process to completely dry and any haziness to disappear. Although generally 8 hours would be enough, we would suggest being extra careful for the first 24 hours.

Αυριο βεβαια θα απαντηθει το ερωτημα μου αλλα για την ωρα αν το χει δει και αλλος την ωρα που εχει βαλει screen protector θα μου προσφερε εναν πιο ηρεμο υπνο..

Δημοσ.

Αυτό με το σαπουνονερο πρώτη φορά το ακούω.

Όσες φορές έχω διαβάσει οδηγίες και όσα video και να έχω δει στο youtube δεν το συνάντησα ποτέ.

Δημοσ.

Εν τελη εξαφανιστηκαν τα pixelιασματα μετα απο 2 ωρες περιπου.. Επρεπε να στεγνωσει καλυτερα απ οτι φαινεται..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...