stag26 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 η ηθοποιός που υποδύεται την Cat Stark δεν είναι η ίδια με την μάνα της τύπισσας στο Notebook, uber fail, το επαναλαμβάνουν και κάμποσες φορές... Εχεις απολυτο δικιο και μου πεσαν τα αυτια μολις το ψαξα, αλλα νομιζω οτι αν δεν μπεις στην διαδικασια να το ψαξεις η ομοιοτητα ειναι απιστευτη. Site: Joan Allen Notebook Site: Michelle Fairley Game of Thrones 1
evabb Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Όχι αλλά feedback περί σωστής/λάθος σκηνής σεξ από γυναίκα; Δεν μου έχει ξανασυμβεί! Ένα θα σου πω Εγώ IRL σε τέτοια θέματα είμαι πολύ μαμάουα άτομο Μετά από αυτό όμως (με τον τρόπο που το είδα δηλαδή), ένιωσα σαν το πιο ταπεινο σκουλήκι που μόλις βρήκε τον δάσκαλο του ΥΓ. Με τόσο θάψιμο μάλλον δεν αξίζει να αφιερώσω χρόνο να την δω μην τολμησεις και κανεις τετοιο λαθος. θα χρειαστει να δεις τους expendables δύο φορες την καθε ταινια για να συνελθεις
MovingShadow Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 ΛΟΛΟΛΟΛΟ http://www.tokoulouri.com/culture/escalation/ Σε μια προσπάθεια να σώσει την εκπομπή από το διαφαινόμενο φιάσκο, με λυγμούς πλέον η κυρία Χατζηβασιλείου πληροφόρησε τον καλεσμένο της ότι «το τελειωτικό χτύπημα που δέχτηκε ο Δημήτρης πριν πέσει σε κώμα, ήταν ένας πυροβολισμός στα γεννητικά όργανα. Οι σαδιστές ληστές ήθελαν έτσι να τιμωρήσουν τον Δημήτρη διότι δεν ανταποκρίθηκε επαρκώς στις επιταγές των ληστών που τον διέταξαν να αρχίσει να σκάβει με τα δάχτυλά του μέσα στην τρύπα που είχε αφήσει το ξεριζωμένο του μάτι.» Η εκπομπή τελείωσε με τον κύριο Χαράλαμπο να ρωτάει αν τελειώσανε και αν μπορεί να πάει σπίτι του γιατί έχει πάει πια αργά. 3
De@th L0rd Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 ωστόσο η ρουφιανα το εχει κανει και αλλες φορες φετος.ρε μαλακα αμα εχει πεθαινει τι κανεις την εκπομπη?ή τουλαχιστον πες το χωρις καμερες προετοιμασε τον ανθρωπο.και μετα το πιαζει θελεται χαρτομαντηλα και νερο.οχια. το βλεπουν οι δικοι μου και αηδιάζω πραγματικα.. Συμφωνώ 100% κι ευτυχώς παρότι βλέπουν οι δικοί μου διάφορες σαβούρες, ευτυχώς δε βλέπουν αυτό. Ρε σεις είναι απάνθρωπο αυτό το πράγμα... Θάνατο κάποιου στον αέρα σε συγγενή που δεν έχει ιδέα και μάλιστα αδερφό; Μπορεί να μην έχω αδέρφια και δεν ξέρω πως είναι άλλα φαντάζομαι θα είναι χειρότερο κ από θάνατο αδερφικού φίλου. Έλεος τουλάχιστον να μη το κάνουν τόσο ωμό. Η τύπισσα είναι ΟΧΙΑ όπως το πες, μπρος στα χρήματα δε καταλαβαίνει χριστό! προτιμω Μλκς με πείσατε θα δω το notebook παρότι σιχαίνομαι τέτοιες ταινίες. Θα κάνω αποθεματά γιατί έχω το επόμενο ΣΚ Steven Seagal Marathon με τους κολλητούς. Ντάξ παίζει και R. McAdams, +1 απο μένα...
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 EΓΩ παρακολουθώ φανατικά Πάνια πάντως. Κάτω τα χέρια από την Ελληνική τρας τιβι bitches 4 ώρες κ 19 λεπτά to go
filaraki69 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 EΓΩ παρακολουθώ φανατικά Πάνια πάντως. Κάτω τα χέρια από την Ελληνική τρας τιβι bitches 4 ώρες κ 19 λεπτά to go Άμα δεν έχεις δει ταινία με Πάολα,είσαι μηδέν.
gatokoritso Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 EΓΩ παρακολουθώ φανατικά Πάνια πάντως. παει και αυτη εγινε mainstream..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα