massey Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Σκεφτομαι του χρονου να κανω μεταπτυχιακο εκει (part time) σε συνδυασμο με εργασια και θελω να ρωτησω αν καποιος γνωριζει κατι παραπανω για το κολλεγιο ή αν εχει κανει καποιο προγραμμα εκει.. Την αλλη βδομαδα σκεφτομαι να περασω απο κει μια βολτα για περαιτερω ερωτησεις αφου μου εστειλαν τα διδακτρα τα οποια δεν ειναι τοσο απαγορευτικα οσο πιστευα για 2 χρονια που ειναι το Master..
leonidas_fs Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Ποσά δίδακτρα σου είπαν; Μεταπτυχιακό πανω σε τι;; Είχα ρωτήσει και εγω παλιότερα και γενικα μου φαινεται αρκετά ωραίο σαν κολέγιο! Ειναι affiliate του Sheffield το οποίο ειναι ενα αξιόλογο πανεπιστήμιο στην Αγγλία!
massey Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Πανω σε Logistics και Διαχειρηση Εφοδιαστικης Αλυσιδας.. Για 2 χρονια βγαινει γυρω στα 8 χιλ.. Οντως οτι το πτυχιο σου το παιρνεις μεσω του Sheffield μετραει πολυ.. Απλα θελω να μαθω τις απαιτησεις γενικοτερα του κολλεγιου και αν αυτες θα ''βγαινουν'' σε συνδυασμο με την δουλεια μου..
leonidas_fs Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Πολυ καλή τιμη!! Κοιτά εγω πριν 2 μήνες ξεκίνησα το μεταπτυχιακο στο Liverpool και μπορώ να σου πω οτι εχει αρκετό διάβασμα! Πραγματικά ομως αρκετό διάβασμα! Πρέπει να ψάχνεις πολυ και διαβάζεις αρκετά papers, αλλα εννοείται οτι βγαίνει, έτσι!! Τόσα άτομα το εχουν κάνει και αλλα τόσα θα το κάνουν! Αν οντως εχεις όρεξη και οντως πιστεύεις σε αυτο, τότε προχωρά!
massey Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Distance Learning δεν ειναι αυτο?Το εχω ακουσει νομιζω Ειναι full time? Απο τα λιγα που καταλαβα μαλλον υπαρχουν 2 μαθηματα/εξαμηνο και μαθηματα 2 φορες/βδομαδα χωρις να μαι 100% σιγουρος.. Θα δω τι θα μουν πουν και αυτοι απο κοντα.. Αλλα ναι τοσοι το κανουν..Αν εχεις ορεξη+διαθεση..
leonidas_fs Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Ναι online learning ειναι και ειναι σε full time! Δεν ξέρω τι παίζει στο city, πάντως σε εμένα όσο περνάει ο καιρός δυσκολεύει ολο και πιο πολυ! Αλλα όπως ειπα και πριν, όρεξη να υπαρχει!
Physics_Rulez Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δε θέλω να σε απογοητεύσω αλλά το επίπεδο σε μεταπτυχιακά προγράμματα στο city είναι τραγικό. Λόγω του χαμηλού επιπέδου των σπουδαστών, το πρόγραμμα και οι εξετάσεις πέφτουν σε παιδαριώδες επίπεδο "για να περάσουν οι περισσότεροι". Μην έχεις high hopes. Μιλάω από εμπειρία κοντινού ατόμου, δύστυχου εισηγητή. Αν σε νοιάζει το χαρτί και είναι αναγνωρισμένο, όρμα.
kage Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 ολα τα προγραμματα(εννοω μαθηματα,εξετασεις μαλλον θα χουν διαφορετικες) απ οσο γνωριζω απο αυτες τις συνεργασιες ειναι ιδια με το κανονικο uni.(ιδιες σημειωσεις κτλ.ρωτας και τους αγγλους καθηγητες αν θες) το shefield ειναι καλο uni και μου κανε εντυπωση που εκανε συνεργασια θεσ/κη και οχι αθηνα
viper2005 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Πολυ καλή τιμη!! Κοιτά εγω πριν 2 μήνες ξεκίνησα το μεταπτυχιακο στο Liverpool και μπορώ να σου πω οτι εχει αρκετό διάβασμα! Πραγματικά ομως αρκετό διάβασμα! Πρέπει να ψάχνεις πολυ και διαβάζεις αρκετά papers, αλλα εννοείται οτι βγαίνει, έτσι!! Τόσα άτομα το εχουν κάνει και αλλα τόσα θα το κάνουν! Αν οντως εχεις όρεξη και οντως πιστεύεις σε αυτο, τότε προχωρά! Q: Το Liverpool δεν ειναι ακριβό? Δίνεις exams? αν ναι που? Thanks
arxaggelos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 ολα τα προγραμματα(εννοω μαθηματα,εξετασεις μαλλον θα χουν διαφορετικες) απ οσο γνωριζω απο αυτες τις συνεργασιες ειναι ιδια με το κανονικο uni.(ιδιες σημειωσεις κτλ.ρωτας και τους αγγλους καθηγητες αν θες) το shefield ειναι καλο uni και μου κανε εντυπωση που εκανε συνεργασια θεσ/κη και οχι αθηνα Ξέρει τί κάνει το Sheffield. Από γεωγραφικής απόψεως για την ακαδημαϊκή αγορά συγκεκριμένα η Θεσσαλονίκη είναι σαφέστατα πιο προνομιούχα.
leonidas_fs Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Q: Το Liverpool δεν ειναι ακριβό? Δίνεις exams? αν ναι που? Thanks Για MSc σε ΙΤ φίλε βγαίνει γύρω στα 15-16 full extra. Το καλό είναι οτι δεν εχει exams, αλλα έχει πολλά assignements και readings. Συγκεκριμένα τώρα που μπήκαμε στην 7 βδομάδα του course, απο 2 assignments τηνε εβδομάδα, πήγαμε στα 3!! Καταλαβαίνεις οτι 3 assignments την εβδομάδα γραμμένα σε ακαδημαικό ύφος, οτι να πείς είναι λίγο πολυ! ΥΓ: Όποιος ενδιαφέρεται για το liverpool να μου πει να τον συστήσω εγω, γιατι αν κάνει register μέσω ενός άλλου μαθητη, παίρνουν και οι 2, μια έκπτωση της τάξεως του 5% (περίπου 800€)!
massey Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Ευχαριστω για τις πληροφοριες Γενικα απο οσο λενε και οι ιδιοι αλλα και εχω ακουσει εχουν πολυ καλες διασυνδεσεις στα Βαλκανια..
kage Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Ξέρει τί κάνει το Sheffield. Από γεωγραφικής απόψεως για την ακαδημαϊκή αγορά συγκεκριμένα η Θεσσαλονίκη είναι σαφέστατα πιο προνομιούχα. ελπιζω να μην εννοειται οτι θα ρθει ο φοιτητης απο τα βαλκανια για να σπουδασει με 7χιλ το χρονο... @ακαδημαικο υφος ελπιζω να μην εννοεις harvard style references?!?!!?
leonidas_fs Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 @ακαδημαικο υφος ελπιζω να μην εννοεις harvard style references?!?!!? Οχι ρε και συ!! Αν είναι δυνατόν!! Εννοώ το ύφος, το λεξιλόγιο, το research που πρέπει να κάνεις για να απαντήσεις μια ερώτηση, το σωστό bibliography κτλ κτλ!
tsifotis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 ελπιζω να μην εννοειται οτι θα ρθει ο φοιτητης απο τα βαλκανια για να σπουδασει με 7χιλ το χρονο... Γιατι όχι; Κι ομως ερχονται. Σιγουρα δεν απευθυνεται σε πολλους αλλα υπαρχει τετοια αγορά. Ενας Βαλκανιος φοιτητης που μπορει να εχει ενα αμαξι που κοστιζει πολλα, μπορει εξισου να εχει και μια ακριβη εκπαιδευση. Εκτος αν νομιζει κανεις οτι το 100% των κατοικων της Βαλκανικης ζει με 300€/μηνα. Υπαρχουνε στην Θεσσαλονικη Αλβανοι, Βουλγαροι, Σκοπιανοι κλπ για σπουδες σε ιδιωτικες σχολες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα