Aris0912 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 τα λεει ολα ο τιτλος,η ερωτηση μου ειναι αν μπορω να βγαλω προπληρωμενη καρτα που π.χ. να μπορω να αγοραζω paysafe απο το περιπτερο να τις βαζω στην καρτα και να μπορω να κανω αγορες απο ebay,amazon κλπ.(ειμαι κατω των 18) ευχαριστω εκ των πρωτερων
zizu10 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Μόνο αν το βγάλεις στο όνομα κάποιου δικού σου αλλά και πάλι δεν γίνεται να φορτώνεις χρεωστική με paysafe...
Aris0912 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Πφφ οκ ευχαριστώ, δηλαδή για να κάνω κάποια παραγγελία από ebay τι πρέπει να έχω;
zizu10 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Μια κάρτα (Προπληρωμένη/Χρεωστική/Πιστωτική) που να την έχεις συνδέσει με PayPal. Αλλιώς μπορείς να βάλεις χρήματα στον λογαριασμό σου στο PayPal με κατάθεση με συγκεκριμένο τρόπο. Αν κάνεις ένα search θα βρεις τις πληροφορίες που χρειάζεσαι!
zizu10 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Άντε και καλές αγορές!! * Ρίξε και μια ματιά στα pinned θέματα της ενότητας προτού ξεκινήσεις με το eBay ;-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα