Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με πρόχειρους υπολογισμούς , από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου , πρέπει να έχω καταναλώσει τουλάχιστον 10 κιλά σάρκας και ονύχων.

Αηδία, το ξέρω..

Σταμάτησα την κακή συνήθεια για κανά-δυό χρόνια , αλλά στο καπάκι αποφάσισα να κόψω το τσιγάρο και πήγαν όλα στο βρόντο μιας και χωρίς τσιγάρο και χωρίς να τρώω τα νύχια μου δεν ήξερα πλέον τι να κάνω με τα χέρια μου!

Άτιμο πραγμα, πολύ κακό αισθητικά και σε επαγγελματικό επίπεδο , απαράδεκτο.

Δημοσ.

Μ' αρεσει μετα που λενε καλα κοψτο αυτο τσιγαρο, σιγα το πραμα. Αμα ειναι τοσο δυσκολο να κοψεις την ονυχοφαγια φαντασου μια καθημερινη συνηθεια ετων η οποια περιεχει και νικοτινη!!

Μην τα τρωτε παντως, μιλαμε ειναι τελειως αντιαισθητικο. Βαλε μια καμερα να σε τραβαει βιντεο οταν θα βλεπεις τιβι και θα ξεσκιζεσαι στα νυχοπασατεμπο και μετα δες το τι χαλια φαινεσε μηπως και την δεις αλλιως.

Τελειως ασχετη συγκριση.

Εδώ δεν μιλάμε πλέον για ονυχοφαγία, αλλά για κανιβαλισμό!

Το ενα φερνει αναγκαστικα το αλλο, διοτι οσο εχεις τα δαχτυλα στο στομα, και "μουλιαζουν" συνεχεια, το δερμα μαλακωνει πολυ γυρω απο τα νυχια, και κοβεται και ανοιγει πιο ευκολα, οποτε ειναι φυσιολογικο (που δεν ειναι αλλα λεμε :) ).

Δημοσ.

εσενα το προβλημα σου λυνεται ευκολα

αγοραζεις αυτο (6-7€)

cold-cream-stick-levres.png\

ή ενα απο αυτα τα δυο

Baume+L%C3%A8vres+R%C3%A9parateur+Yves+R

88987.jpg

ή αυτο 7-10 € (δεν θυμαμαι)

occitane3.jpg

οτιδηποτε αλλο ειναι πεταμενα λεφτα, κι αμα μετα ξαναβρεις πετσακι να δαγκωσεις να ερθεις να με σφαλιαρισεις

eva σορρυ που θα στο χαλασω αλλα αυτα που προτεινεις ειναι για ερασιτεχνες.

Ξερω μεγαλη κουβεντα και γιατι δλδ να ακουσουμε εσενα και ποιος εισαι που θα πεις κα πωσειπατεπαρακλωοριστε ΑΛΛΑ, 

εδω εισαι:

http://www.chapstick.com/products/medicated

και τα ηρεμει αφου τα εχεις ξεσκισει και τα στρωνει σε φαρμακευτικο επιπεδο. Το χρησιμοποιει αλλωστε και το μεσο αμερικανοαγγλακι στους -10 που πιανει εκει.

απο πφαιζερ παρακαλω, με ευχαριστεις οποτε θελεις :P

Δημοσ.

Eρώτηση. Κάτι που να βάζουν πάνω στα νύχια τους όσοι έχουν τέτοιο πρόβλημα υπάρχει? Παλαιότερα πουλούσαν στα φαρμακεία κάτι σαν βερνικι νυχιών που πίκριζε απ οσο ξέρω. Αλλά απ όσο διαβάζω, αυτοι που έχουν πραγματικά πρόβλημα, τα τρώνε τα νυχια και με τη πικρίλα.

Γενικά όσοι έχετε αυτο το συνήθειο πως το αντιμετώπισατε?

Δημοσ.

Μάσα τσίχλα.

Κατά προτίμηση χωρίς ζάχαρη, μην χαλάσουμε και τα δόντια.

Χειμώνα, γάντια στα χέρια επίσης.

Δημοσ.

κ εγώ τα τρώω καμια φορά οταν πεινάω κ δεν έχω τι να φάω
σοβαρά τώρα , δε κάνω πλάκα , πιστεύω αν ξεμείνω ναυαγός μόλις φάω τον άλλο που θα έχει ξεμείνει μαζί μου σειρά έχουν τα νύχια.

Μάσα τσίχλα.
Κατά προτίμηση χωρίς ζάχαρη, μην χαλάσουμε και τα δόντια.
Χειμώνα, γάντια στα χέρια επίσης.

τι λες που δεν χαλάνε τα δόντια. Εγώ που έτρωγα 2-3 κουτιά trident senses τη μέρα με πονούσαν τα δόντια κ η μασέλα μου.

Δημοσ.

eva σορρυ που θα στο χαλασω αλλα αυτα που προτεινεις ειναι για ερασιτεχνες.

Ξερω μεγαλη κουβεντα και γιατι δλδ να ακουσουμε εσενα και ποιος εισαι που θα πεις κα πωσειπατεπαρακλωοριστε ΑΛΛΑ, 

εδω εισαι:

http://www.chapstick.com/products/medicated

και τα ηρεμει αφου τα εχεις ξεσκισει και τα στρωνει σε φαρμακευτικο επιπεδο. Το χρησιμοποιει αλλωστε και το μεσο αμερικανοαγγλακι στους -10 που πιανει εκει.

απο πφαιζερ παρακαλω, με ευχαριστεις οποτε θελεις :P

στους -10 ζω κι εγω. συνηθως τα φαρμακευτικα ειναι και τα πλεον αχρηστα. επισης οτι εχει βαση το πετρελαιο χειρεοτερευει την κατασταση,

Δημοσ.

στους -10 ζω κι εγω. συνηθως τα φαρμακευτικα ειναι και τα πλεον αχρηστα. επισης οτι εχει βαση το πετρελαιο χειρεοτερευει την κατασταση,

Καλά, όχι και -10. Ιδίως φέτος που δεν άναψα θέρμανση ούτε μια φορά.

Δημοσ.

Μ' αρεσει μετα που λενε καλα κοψτο αυτο τσιγαρο, σιγα το πραμα. Αμα ειναι τοσο δυσκολο να κοψεις την ονυχοφαγια φαντασου μια καθημερινη συνηθεια ετων η οποια περιεχει και νικοτινη!!

Μην τα τρωτε παντως, μιλαμε ειναι τελειως αντιαισθητικο. Βαλε μια καμερα να σε τραβαει βιντεο οταν θα βλεπεις τιβι και θα ξεσκιζεσαι στα νυχοπασατεμπο και μετα δες το τι χαλια φαινεσε μηπως και την δεις αλλιως.

Εγω την ονυχοφαγια παντως την εκοψα λιγο πριν κοψω το τσιγαρο. Ολα ειναι μια συνηθια.

Δημοσ.

Εγω την ονυχοφαγια παντως την εκοψα λιγο πριν κοψω το τσιγαρο. Ολα ειναι μια συνηθια.

εννοειτε οτι και τα δυο κοβονται μαχαιρι, απλα εκανα μια συγκριση διοτι νομθζουν το να κοψεις το τσιγαρο ειναι τοσο απλο, οσο απλο νομιζω εγω οτι ειναι να κοψεις την ονυχοφαγια.

Παντως αυτο με την καμερα μην το περνετε αψηφιστα, μετραει! Παλιοτερα ειχα το συνηθειο να καμπουριαζω οταν καθομαι οπως και να μιλαω σχετικα γρηγορα και βαριεστημενα. Οταν με ειδα σε βιντεο να καθομαι ετσι δεν μου αρεσε καθολου και το εκοψα γιατι μου ερχοταν παντα στο μυαλο, οπως καθε φορα που με ακουγα σε ηχογραφηση τσαντιζομουνα και το διορθωσα και αυτο.

Δημοσ.

Κοψιμο κακιας συνηθειας (ονυχοφαγεια).Καταγμα μπροστινου δοντιου...ηθελα δεν ηθελα το κοψα και τωρα νιωθω πολυ καλυτερα.Οπως οταν εκοψα το τσιγαρο

Δημοσ.

Νομιζω οτι ξεδπαμε συους εαυτους μας για ψυχολογικους λογους και απο βαρεμαρα καποιες φορες... Εγω οταν εχω νευρα ή πολυ αγχος, δε τα τρωω αλλα τα σπαω το ενα με το αλλο. Οταν εχω ξερω γω κανα event που θελω να παω να τα φτιαξω, κανω μεγαλη προσπαθεια να μη τα πειραξω.

Δημοσ.

υπάρχουν και μανό με απαίσια γεύση γι αυτό ακριβώς το σκοπό.

εγώ τρώω τα χείλη μου,όταν έχω άγχος,άλλη μαλακία κι αυτή.

και εγω ξεσπαω στα χειλια.στα νυχια ποτε :eek: !

η mavala εχει τετοιο με πικρη γευση.στα hondos τα πουλανε.

Φιλεναδες, και γω.... :mellow:

Νυχια ΠΟΤΈ! Τα βαφω καθε βδομαδα και γενικα ειμαι υπερ του περιποιημενου χεριου.

Αλλά τα χείλια, με το πρωτο μικρο αγχος/βαρεμαρα/αμηχανια ασυναισθητα αρχιζω και τραβαω πετσακια με τα νυχια και τα ματωνω μερικες φορες.

Δε βαζω κατι, παρα μονο ενα johnsons lipcare γιατι εχει τεεελεια γευση!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...