evabb Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Καλά, όχι και -10. Ιδίως φέτος που δεν άναψα θέρμανση ούτε μια φορά. ναι ομως περισι και προπερσι χτυπησε και κατι -18 δεν ξερω αν θυμασαι
gatokoritso Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Νυχια ΠΟΤΈ! Τα βαφω καθε βδομαδα και γενικα ειμαι υπερ του περιποιημενου χεριου. μπραβο καλο κοριτσι! εγω καθε 4 μερες: και να ηθελα να τα φαω με τοσα πραγματα που τους βαζω οταν τα βαφω θα ειχα παθει δηλητηριαση lol. 2
The_Judas Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Σύµφωνα µε την ψυχαναλυτική θεωρία, η ονυχοφαγία σχετίζεται µε µια παλινδρόµηση κατά την οποία η ηδονή που προσφέρεται µέσω του στόµατος µε το φάγωµα των νυχιών παραλληλίζεται µε το πιπίλισµα κατά το θηλασµό και αποτελεί διέξοδο στο άγχος, όπως σε ένα µωρό η πιπίλα. Πρόκειται για µια προσκόλληση του ατόµου σε εκείνο το πρώιµο αναπτυξιακό στάδιο, η οποία έχει ως αποτέλεσµα την ψυχική ανωριµότητά του. Αναζητά σε αυτό το θηλασµό, δηλαδή την ηδονή µέσω του στόµατος, γεγονός που υποδηλώνει έλλειψη φροντίδας. Νομίζω ότι η ψυχαναλυτική ερμηνεία είναι αρκετά σωστή. Είναι μια διέξοδος σε περιόδους άγχους και η σωστή αντιμετώπιση εκεί πρέπει να εστιάζεται και όχι τόσο σε προσωρινές λύσεις. Παλιότερα τα έτρωγα και εγώ όταν είχα άγχος, ευτυχώς έχω σταματήσει εδώ και χρόνια.
fatals Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Να φανταστείτε σε μια φάση τα τσιγάριζα κιόλας για να γίνουν πιο νόστιμα 1
firewalker Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Eρώτηση. Κάτι που να βάζουν πάνω στα νύχια τους όσοι έχουν τέτοιο πρόβλημα υπάρχει? Παλαιότερα πουλούσαν στα φαρμακεία κάτι σαν βερνικι νυχιών που πίκριζε απ οσο ξέρω. Αλλά απ όσο διαβάζω, αυτοι που έχουν πραγματικά πρόβλημα, τα τρώνε τα νυχια και με τη πικρίλα. Γενικά όσοι έχετε αυτο το συνήθειο πως το αντιμετώπισατε? Ο άντρας της αδερφής μου που τα έτρωγε πάρα πολύ όταν είχε άγχος, του έδωσε γιατρός ένα πικραντικό και το έκοψε μαχαίρι. Έβαλα σε ένα δικό μου και μετά από αρκετές ώρες δουλειάς (λάδια, γράσα, πλύσιμο) δεν μπορούσες ακόμη να το βάλεις στο στόμα. Δεν αντέχονταν καθόλου η πίκρα που έβγαζε. Είχα εντυπωσιάσει.
Antwni Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Εγώ όταν πεινάω και δεν έχω τι να φάω, τρώω να νύχια μου κ εγώ τα τρώω καμια φορά οταν πεινάω κ δεν έχω τι να φάω χαχαχα τώρα το είδα xD Με πρόλαβες...για λίγο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα